Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Listopad 2017. 21:09

Moram prijavit veceru : pohani kruh, spek, paski sir, domaci ajvar, luk i svjeza paprika... Najela sam se ko nikad, lezim nepomicna ko kornjaca i strpljivo cekam zgaravicu, sigurna sam da cemo se nocas druziti, al iskreno - vrijedilo je 

• Elviramagistic
    28. Listopad 2017. 21:23

Mene stalno žgaravica muci..sta god da pojedem..katastrofa

Katuska99
    28. Listopad 2017. 21:24

Kaktus svaka cast, meni bi tesko bilo samo od tog pohanog kruha 😂 jedino paprika dolazi u obzir. Ja danas jela cokoladu nakon 2 mj, dva reda milke nove s kikirikijem 

28. Listopad 2017. 21:28

Za sad sam jos dobro haha popila dvije case mineralne jer mi je bas pasalo poslje. Cak nisam ni slatko poslje mogla, a to je inace pod normalno. Barem malo cokolade ili koji keks. 

Honey
    28. Listopad 2017. 21:59

kaktus

Moram prijavit veceru : pohani kruh, spek, paski sir, domaci ajvar, luk i svjeza paprika… Najela sam se ko nikad, lezim nepomicna ko kornjaca i strpljivo cekam zgaravicu, sigurna sam da cemo se nocas druziti, al iskreno - vrijedilo je

Mašala 😂 Ti cekas samo zgaravicu, meni bi bilo muka 😁

MiuMau
    28. Listopad 2017. 22:37

kaktus

kaktus

mono1111

Cure,
    Da li tko zna sto se dobije u Bubamari kao T paket pri uclanjenju??

Bude duda, carapice za bebu, neki kuponi, mislim cak uzorak pelena, jastucici za dojenje par komada. Uglavnom pelene i duda sam 100% sigurna, i to imaju rozo i plavo

Ne pelene i duda vec carapice i duda sam sigurna da bude

To pri kupovini ili? Jer ja sam se prije koji tjedan tam uclanila i nisam nis dobila... ali nisam nis ni kupila... 

little baby
    29. Listopad 2017. 07:17

kaktus

Moram prijavit veceru : pohani kruh, spek, paski sir, domaci ajvar, luk i svjeza paprika… Najela sam se ko nikad, lezim nepomicna ko kornjaca i strpljivo cekam zgaravicu, sigurna sam da cemo se nocas druziti, al iskreno - vrijedilo je

Jaoo kaktus svaka cast haha! Sve od toga volim ali mislim da to pojedem sve da bi se komotno druzila s wc skoljkom tako da zgaravica ne bi stigla ni doc haha😂 ali u svakom slucaju vrijedi probat🙈
    Ja ne znam kako vi ali ja svako malo neke gluposti sanjam uzas. Ne sjecam se da sam bas prije tako cesto sanjala

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

ikyri
    29. Listopad 2017. 07:41

Mene ce ubit ova promjena vremena ...ja se samo budim sve ranije a muž mi dolazi s posla kasnije.. Možda da pokušam maloj objasnit da se sat pomaknuo pa da se budi 1h kasnije...

mamika3
    29. Listopad 2017. 09:05

mono1111

Hey cure,
    Meni je jos prilicno ravan, mozda malooo se zaoblio, ali maternica mi.jos uvijek nije izasla iz zdjelice….

Hej ,Mono,500-ta stranica tvoje teme...I 17-ti tjedan trudnoce.....💪💪💪💪💪💪💪😘😘😘😘😘😘

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

mono1111
    29. Listopad 2017. 09:25

mamika3

mono1111

Hey cure,
    Meni je jos prilicno ravan, mozda malooo se zaoblio, ali maternica mi.jos uvijek nije izasla iz zdjelice….

Hej ,Mono,500-ta stranica tvoje teme…I 17-ti tjedan trudnoce…..💪💪💪💪💪💪💪😘😘😘😘😘😘

Jejjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!🤗🤗🤗🤗🤗, ali nije jos punih 17 :)))))❤❤❤❤❤❤❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.