Ok Mono, hvala na inf, ja sam mislila da jednino moja misli da ne trebam. Ali pitat cu je, jer su me jucer u vinogradskoj svi dr pitali jesam radila te briseve. Mozda me onda posalje.
Joj cure moje ja jos nemam odnose, previse me strah da ce se nesto lose desit i to sve zbog tog spontanog. Jel jos ko takav panicar kaj se tog tice? Znam da nema smisla pa ne mozemo do kraja trudnoce tako..
Ja sam malo panicar, muz malo vise. Neznam dokle mozemo, al kako je krenilo mozda bude nesto na ljeto 😂😂😂😂
Drage cure, jedno pitanje, šta je vama pomagalo kod mučnina.
Ja nisam imala mucnine pa nemam bas iskustva,ali đumbir navodno pomaze, pa mozes porbati sazvakati komadic ili napraviti caj
Evo mene s pregleda, bebica je dobro, al je po uzv-u za 3 dana manja nego sto je po prijasnjim uzv-ima bila.. gin je to primijetio, al sam ja zeznula i rekla da je uvijek manja pa nije dalje komentirao. Medjutim, gestacijska dob po uzv je uvijek bila 3 dana manja od gestacijske dobi po zadnjoj menstruaciji, a sad je za 6 dana manja. Jel se trebam brinuti? Ima tko takva iskustva?
Muskarci mogu iz bakterioloskog ejakulata raditi pretragu za ureo / mico / klamidija, a isto tako mogu i bris uretre. Cini mi se da je bris uretre tocniji.
Ja nemam spolne odnose, niti cu ih imati ! Ok, kod mene je druga stvar, em ova niska posteljica, em sve sto je bilo prije....rekla sam ne, i tako ce ostati do kraja.
Magnezij za grceve je od 375 ili 400 mg, oni obicni sumeci imaju puno manje jedinica...
Ja sam sam kupila Magnezijev Citrat, u dm isto...od 400 mg....cak je dobar okus, nije gaziran i puno mi je bolji nego onaj koji sam do sad pila.
KungFu,
Mislim da odstupanje od tjedan dana, vise, manje, je ok....i ne mogu oni bas tocno uvijek izmjeriti, ovisno da li je plod skvrcen ili ne....nema vise krvarenja,? Smedjeg iscjedka??
Nema, jucer stalo, nadam se da je to to... Da, ne smijem se previse zamarat velicinom, znam da ne moze uvijek sve bit skolski..
Sto se tice spolnih odnosa, danas sam htjela otvoriti tu temu s gin posto je zadnji put rekao da pricekamo jos neko vrijeme poslije prestanka krvarenja.. al kak sam opet prokrvarila, sve mi je jasno-nis do daljnjeg... isto se ne bih cudila da cijela trudnoca prodje u apstinenciji, s obzirom na situaciju 😓
Meni su mucnine znali ublazit malo bademi,pila sam i donat mg i onda vise nisam ni njega mogla a u pocetku mi je bio super. A poslije mi se kamilica pokazala oke,malo ublazi pogotovo nakon sta bi povracala
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Spolni odnosi.. kod nas nisu tolko cesti, al jednom u 2tj odvedemo malog na treskače 🤣🤠 bojimo se cesce, mda je poslije sve ok i nema problema.
url=https://lilypie.com]
Meni su mucnine znali ublazit malo bademi,pila sam i donat mg i onda vise nisam ni njega mogla a u pocetku mi je bio super. A poslije mi se kamilica pokazala oke,malo ublazi pogotovo nakon sta bi povracala
Joj meni je grozno...kao da sam se otrovala...sta god stavim u usta ide van...nista mi ne pase...ne mogu docekati da prodje...do kad je tebe drzalo filotea?😨😨😨
Najgore mi je to što me muči, a povraćam malo ili ništa. Možda bi mi bilo lakše kada bi izbacila to što me muči
Joj meni je grozno…kao da sam se otrovala…sta god stavim u usta ide van…nista mi ne pase…ne mogu docekati da prodje…do kad je tebe drzalo filotea?😨😨😨
Ista stvar je i meni bila. Koda sam pokupila neku gadnu zelucanu virozu. Sve mi je smrdilo,na sve mi se povracalo i dizo se zeludac.Malo sam jako jela i to sam samo par odredenih namirnica jela i to je to. Oko 11 tjedna se pocelo smirivat,bila sam tjedan dana super. Onda sam opet krenula ali nije bilo tako strasno i evo sad je kako koji dan. Uglavnom proslo je,zna me uhvatit ispovracam se i bude poslije super. Npr slatko ne smijem ni primirisat,odma mi se povraca i zeludac krene radit svoje. Mlijecno moram takoder izbjegavat. Samo mi je jos uvijek dosta slabo stalno,umorna sam i cice me rastuuuraju ne smijem ih ni pogledat kako bole. Mala me jucer slucajno nogom udarila u (.) mislila sam da ce mi oci ispast kako je bolilo
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sortiraj odgovore
Najstariji