Ja imam gaćica brdo, isto mijenjam često kad sam doma, al ne mogu baš nosit rezervu na posao pa se spašavam sa tim ulošcima. Napokon našla neke koje su bez mirisa i gluposti. I još k tome se dolje perem (to smo već davno zaključili, haha) samo sa onim Chilly delicate za intimnu njegu. Ništa drugo ne dolazi u obzir. Zato sumnjam u vjerodostojnost nalaza od silne uzornostihahaha, šalim se. Ma bit će to sve dobro, mora!!
KungFu sretno, nadam se da će ti biti dobar nalazMogla bi ja ovog svog malo poslati na pretrage, nek se i on malo iskontrolira, možda njega treba sterilizirat
haha
Kathryn da je meni moj lijepo išta objasnio nebi me to toliko pogodilo, a što je najbolje, ja taj streptokok imam u urinu, ne u rodnici.
Mislim da se treba biti na oprezu sa muzem ili partnerom...znam da bakterija nije izolirana u brisevima, ali opet....znam jednu tako groznu pricu, necu ni napisati...ali jedan partner nikad nije bio lijecen, dok partnerica je...i on joj je prenio....ugl.tragican zavrsetak....
Mozda bi se trebala konz.da i muz preventivno dobije antibiotik, ne znam da li je to uvijek takav protokol....ali bolje sprijeciti....
Slazem se s Mono, ja sam imala ureoplazmu (prije T sam isla na briseve) i odmah sam dobila antibiotike i za sebe i za muza. Znam da ti ovo nije potvrdeno da je u rodnici, ali ako slucajno je i tamo antibiotici ce ti djelovato, a muz ih mozda ima kod sebe i opet ce ti prenjeti.
Mono, Frajla, slažem se s vama. Makar ja sam dobila cefaleksin a on ne djeluje kod zaraze ureoplazmom, tako da ako ju imam, trebala bi se vidjeti na brisu, a i rekao bi mi ovaj moj privatni ginekolog valjda nešto. No ja bi ipak muža poslala, nek on napravi urinokulturu, i kako se radi mikoplazma/ureoplazma kod muškaraca iz ejakulata ili?
Da, ja sam radila briseve prije nekog vremena i odmah mi je gin rekla da ako imam bilo sto, da terapija ide za oboje. Na kraju sam imala "samo" gljivice, ali smo se svejedno oboje mazali kremom.
Je li moguce dobiti te ureaplazme, klamidiju i ostalo nekim drugim putem osim spolnim?
Za ureoplazmu znam da mozes pokupiti na bazenu, na rucniku (u hotelu i sl) i tako nekim vlaznim mjestima.
A muz nije isao na nikakve pretrage nego sam ja odmah dobila recept i za njega (na svoje ime). Ali to sam bila privatno, neznam kako ide inace
Mono, Frajla, slažem se s vama. Makar ja sam dobila cefaleksin a on ne djeluje kod zaraze ureoplazmom, tako da ako ju imam, trebala bi se vidjeti na brisu, a i rekao bi mi ovaj moj privatni ginekolog valjda nešto. No ja bi ipak muža poslala, nek on napravi urinokulturu, i kako se radi mikoplazma/ureoplazma kod muškaraca iz ejakulata ili?
Koliko ja znam radi se iz ejakulata ,ali provjeri sa ginekologom..
Ok Mono, hvala na inf, ja sam mislila da jednino moja misli da ne trebam. Ali pitat cu je, jer su me jucer u vinogradskoj svi dr pitali jesam radila te briseve. Mozda me onda posalje.
Joj cure moje ja jos nemam odnose, previse me strah da ce se nesto lose desit i to sve zbog tog spontanog. Jel jos ko takav panicar kaj se tog tice? Znam da nema smisla pa ne mozemo do kraja trudnoce tako..
Ja sam imala odnos nedavno i jake grčeve u trbuhu u sredini akcije... nitko nije ništa dovršio ja sam popila puno magnezija i ležala na boku... ali sam napomenula mužu kako se to ipak računa
Sortiraj odgovore
Najstariji