Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    28. Listopad 2017. 06:05

Ajme da, to su bas neki osjecaji koji se tesko mogu opisati, a ja tek kad procitam ovako nesto, realnost me lupi, i pomislim si ista sam! 😉

Honey
    28. Listopad 2017. 08:22

Jutro cure 💓 kako vas je milina citati 💞 😘

ikyri
    28. Listopad 2017. 09:00

Joj što ste slatke. Kontrakcije ja imam od onog kad sam pričala o kamenu koji sam napipala. To nisam imala u prvoj trudnoci. Dok hodaš je teško skužit je li kontrakcija ili nešto deseto...Mogu bit bolovi u ligamentu i sl. Legnite se kad osjetite pritisak i stavite ruku na trbuh i pipkajte malo. Prepoznajte kako osjetite trbuh normalno a kako u kontrakciji. U kontrakciji se lijepo osjeti maternica ... baš ko tvrdi balon ili kamen. Točno znate di je rub. Ako se kontrakcije javljaju ujutro prije kakanja i piškenja ...to je normalno...to ja imam svaki dan... nakon dugog stajanja ili hodanja je isto normalno. Kontrakcija treba popustit nakon odmora i  nebi se trebala vratit ..može se javit još koja ali najčešće je slabija od prve i traje kratko. Nebi trebale bit bolne. Pod to da ne boli mislim da je više neugodno kao blagi neki menstrualni grčić i težina u trbuhu. Većina tih kontrakcija su BH kontrakcije...do kraja trudnoće ce ih bit puno i previše... a neke nece imat ni jednu. Bitno da na cervikometriji je cerviks održan i ne skracuje se. Cervikometriju vam rade vaginalnim ultrazvukom... pogledom dolje mogu samo vidjet vanjsko ušće. 

Palčica0306
    28. Listopad 2017. 09:14

Jutro i vama ljubićice moje. Evo ja izašla na čaj i slatko pecivo,vani je brrr bura puše😬Kako ste mi?

kathryn
    28. Listopad 2017. 11:16

Ja vam bas zavidim..ja jedva cekam da se trbuh vidi i da osjetim bebicu..mislim da tek tad postanes svjestan da je zivo bice u tebi...
    Ma muzevi su cudo..moj nije nista skroz na pocetku,sad svaku vecer spava s rukom na trbuhu (iako ga jos nema ), sve vise postaje svjesniji da te biti tata! 

Bjgirl
    28. Listopad 2017. 11:33

Ej cure... evo da se malo javim... danas epizode plakanja... od jutra me sve nest rasplace... reklama , serija, svasta....

Palčica0306
    28. Listopad 2017. 11:34
    Rastemo🤗
    Rastemo🤗

kathryn
    28. Listopad 2017. 11:47

Cure,kad ste pocele primjecivati trbuscice? U kojem tjednu?

nina1312
    28. Listopad 2017. 11:52

Mislim da je meni negdje oko 15 tt počeo , tad sam primjetila ja, sad već primjete svi 😂😁

nina1312
    28. Listopad 2017. 11:54
    Evo i mojeg😊
    Evo i mojeg😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.