Najgore mi je to što me muči, a povraćam malo ili ništa. Možda bi mi bilo lakše kada bi izbacila to što me muči
Tako je i meni nekad bilo povracalo mi se i teralo me a na kraju nista. Nekad sam si znala pomoc a nekad bi samo krenulo van. Al u svakom slucaju meni je bilo lakse kad sam izbacila iz sebe van to i onda bi popila caj od kamilice i smirilo bi se kolko tolko
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Mucnine vecinom prođu nakon 12,13 tt, tako je bar bilo kod mene.
A sad? Sad mi je sve tak fino da bas uzivam u hrani
Prije ne bi pojela npr sladoled jer sam znala da cu ga ispovracat, a sada ga s gustom pojedem
Mene zanima kakve su lazne kontrakcije i dal bi ih prepoznala..jer trenutno imam osjecaj kao da sam 1000 trbusnjaka napravila a nisam radila nista
Mene zanima kakve su lazne kontrakcije i dal bi ih prepoznala..jer trenutno imam osjecaj kao da sam 1000 trbusnjaka napravila a nisam radila nista
I mene to zanima...ja cesto ima neke kontrakcije, nisu to one bh jer ih imam od pocetka samog...
Mislim da ss trbuh stvrdne i traje cca par sek ili minuta...tako su cure pisale.
I mene to zanima…ja cesto ima neke kontrakcije, nisu to one bh jer ih imam od pocetka samog…
Mislim da ss trbuh stvrdne i traje cca par sek ili minuta…tako su cure pisale.
A to nikada nisam jos primjetila..u zadnja dva tri dana mi je beba bas aktivna..na sredini ju osjecam a najvise skroz na donjem dijelu trbuha..i to dosta nisko..cak znam osjecati kao da se okrece 😂😂 ali ovaj osjecaj danas..mislim lezim od podne prakticki a kao da sam 1000 trbusnjaka napravila takav mi je pritisak..ili je to od kihanja..ne znam sta je to ali u zadnjih par dana sam kihbula 100 puta i to onako..bas jako kihnem
Službeno na polovici 🤗🤗🤗 slavim sa žgaravicom i nesanicom 🤣😂😂
Woohoo!! 😍
Kad sam se probudila prije sat vremena, nije mi uopce bio tvrd trbuh nego nize, i sad osjetim tvrdo ispod pupka kao uvijek.
Ne znam jesam malo osjetila bebu ili to crijeva rade zbog jucerasnjeg graha 😀
Meditiram i nikako zaspat.
Woohoo!! 😍
Kad sam se probudila prije sat vremena, nije mi uopce bio tvrd trbuh nego nize, i sad osjetim tvrdo ispod pupka kao uvijek.
Ne znam jesam malo osjetila bebu ili to crijeva rade zbog jucerasnjeg graha 😀
Meditiram i nikako zaspat.
Ja budna ima 2ipol sata,beba je živahna,trbuh zna i od pritiska mjehura biti tvrd i ako je probava u pitanju .bar mi tako objasnili.ja uvijek u istu uru mefitiram 4 sata i ona opet😴😴😴
Sortiraj odgovore
Najstariji