Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Listopad 2017. 13:49

Za 15dana ces sva biti sterilna, i dusa i tijelo... 

• KungfuMaca
    27. Listopad 2017. 13:52

Joj, Honey, drz se! Nadam se da ce na sljedecem nalazu rezultati biti cisti! Mene gin isto salje na urinokulturu jer na nalazu pise da imam dosta bakterija. Briseve sam radila u 2.mj, kad se ispostavilo da imam mikoplazmu i to sam rijesila antibioticima, sad nije spominjao da idem ponovno, makar bih najradije isla, da provjerim. Zato cu papu danas radit jer je proslo godinu dana.

Honey
    27. Listopad 2017. 13:54

kaktus

Honey

kaktus

Honey, barem 5 dana neka prodje od zadnjeg antibiotika do ponovne kulture. Ako je koja bakterija ostala slucajno nakon sto ti se lijek skroz apsorbirao iz tijela treba joj malo da se razmnoze da bi kultura mogla pokazala pravo stanje… Radje dan duze cekat nego dan krace, bitno je dobit pravo stanje nakon popijene ture antibiotika.

Puno puno piti, ne odgadjaj mokrenje, caj od brusnice pij, i to ti jedino encian ima 100% brusnicu, imas u dmu, intersparu, konzumu, 30ak kuna, pomogucnosti bez secera, ne piti luznate i kisele cajeve u kombinaciji, odaberi jedan i udri po njemu. Uvin H izbjegavati u trudnoci.

Hvala kaktus Pijem taj koncentrat brusnice, to je najjače a puno ih je očistilo urin koliko sam čitala. Pijem vodu da mi je već muka i trčim sad odmah na wc. A priznajem da sam znala nekad malo zadržat zbog posla. Više neću! Ima da mi za 15 dana sve bude čisto ko suza! Sad antibiotik moram 8 dana piti.

E da, i obavezno mokrenje nakon spolnog odnosa. Da se ulazni dio uretre ispere.
    I ono sto bi nase bake rekle samo pamucne gacice, pomogucnosti bijele koje se iskuhavaju i peglaju

Hahaha! Ma nema sex do daljnjeg, tako mi je savjetovao ginekolog, pa će biti apstinencija sada nadalje dok ne dobijem nalaze. Inače pišanje obavezno poslije. I nosim samo pamućne bijele, a koristim prirodne uloške dnevne po danu koje mijenjam svaka dva sata (bankrotirat ću  ) jer imam stalno iscjedak. Toliko pazim, uopće neznam kako sam ovo pokupila al eto, riješit ćemo.

ikyri
    27. Listopad 2017. 13:57

Ja mjenjam valjda 3 para gaćica u danu. Stalno mi ih fali. 

kathryn
    27. Listopad 2017. 13:58

Ja sam na zadnjim brisevima u 5.mjesecu imala streptokok,dobili antibiotik i ja i muz! Rekla mi je moja gin da se ne brinem,kad cu bit trudna ionako cemo ih radit opet u trudnoci i pred porod i da samo napomenem na porodu da sam imala da dobijem antiobiotik i to je to! 

Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:59

Uf, dobro je, ja sam mislila da sa mnom nesto nije u redu po pitanju tih gacica i ulozaka... stalno imam osjecaj da imam neki iscjedak, a gin mi je rekla da nemam nista pojacano.

27. Listopad 2017. 14:00

Honey

kaktus

Honey

kaktus

Honey, barem 5 dana neka prodje od zadnjeg antibiotika do ponovne kulture. Ako je koja bakterija ostala slucajno nakon sto ti se lijek skroz apsorbirao iz tijela treba joj malo da se razmnoze da bi kultura mogla pokazala pravo stanje… Radje dan duze cekat nego dan krace, bitno je dobit pravo stanje nakon popijene ture antibiotika.

Puno puno piti, ne odgadjaj mokrenje, caj od brusnice pij, i to ti jedino encian ima 100% brusnicu, imas u dmu, intersparu, konzumu, 30ak kuna, pomogucnosti bez secera, ne piti luznate i kisele cajeve u kombinaciji, odaberi jedan i udri po njemu. Uvin H izbjegavati u trudnoci.

Hvala kaktus Pijem taj koncentrat brusnice, to je najjače a puno ih je očistilo urin koliko sam čitala. Pijem vodu da mi je već muka i trčim sad odmah na wc. A priznajem da sam znala nekad malo zadržat zbog posla. Više neću! Ima da mi za 15 dana sve bude čisto ko suza! Sad antibiotik moram 8 dana piti.

E da, i obavezno mokrenje nakon spolnog odnosa. Da se ulazni dio uretre ispere.
    I ono sto bi nase bake rekle samo pamucne gacice, pomogucnosti bijele koje se iskuhavaju i peglaju

Hahaha! Ma nema sex do daljnjeg, tako mi je savjetovao ginekolog, pa će biti apstinencija sada nadalje dok ne dobijem nalaze. Inače pišanje obavezno poslije. I nosim samo pamućne bijele, a koristim prirodne uloške dnevne po danukoje mijenjam svaka dva sata (bankrotirat ću ) jer imam stalno iscjedak. Toliko pazim, uopće neznam kako sam ovo pokupila al eto, riješit ćemo.

Sva si uzorna! 
    Kazem ti, ima da sva sterilna budes 

Honey
    27. Listopad 2017. 14:19

Ja imam gaćica brdo, isto mijenjam često kad sam doma, al ne mogu baš nosit rezervu na posao pa se spašavam sa tim ulošcima. Napokon našla neke koje su bez mirisa i gluposti. I još k tome se dolje perem (to smo već davno zaključili, haha) samo sa onim Chilly delicate za intimnu njegu. Ništa drugo ne dolazi u obzir. Zato sumnjam u vjerodostojnost nalaza od silne uzornosti  hahaha, šalim se. Ma bit će to sve dobro, mora!!
    KungFu sretno, nadam se da će ti biti dobar nalaz  Mogla bi ja ovog svog malo poslati na pretrage, nek se i on malo iskontrolira, možda njega treba sterilizirat  haha
    Kathryn da je meni moj lijepo išta objasnio nebi me to toliko pogodilo, a što je najbolje, ja taj streptokok imam u urinu, ne u rodnici.

mono1111
    27. Listopad 2017. 14:21

Katuska,
    Kako koji gin.radi, sve ovisi o gin. Npr.ova moja u Petrovoj je rekla da nema potrebe sad prckati, da cemo briseve raditi kad se budemo spremali za 

mono1111
    27. Listopad 2017. 14:25

Kada se budemo spremali za porod...ali sam u medjuvremnu se preko maila javila socijalnom, jer sam imala neki iscjedak...pa je on rekao da je njegova praksa raditi briseve odnah na prvom pregledu u T...cca oko 7/8 tjedna kao....ja se ne kontroliram kod njega, inace, ali mi je ipak tada uzeo briseve, ja sam tad bila 11 tt mislim cca.
    I bas je rekao da se streptokok u T ne lijeci, u cerviksu....nego iskljucivo je vazan da se napravi u 36 tt...
    Ja stalno mijenjam dnevne uloske, posto koristim utrogestan koji stalno curka...vise ne znam koji je moj iscjedak, koji je od utrogestana.
    Jesse,
    U T u pocetku napraviti : urin, kks, tsh, briseve....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.