Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:17

E da - koje sve pretrage se rade (da znam pitati odmah ako me ne posalje)? Krv, urin, brisevi...?

ikyri
    27. Listopad 2017. 13:24

Katuska99

Honey Bas mi je zao, al mislim da nemas brige. Sredit ce se to antibioticima. Pa ova cura s kojom sam lezala u bolnici je imala na zadnjem brisu uredan nalaz i onda je poslije valjda dobila taj streptokok i od kad je rodila je beba na katu iznad na lijecenju.. u par tjedana se pojavilo. Pa je rekla obavezno trazite da vam rade bris pred sami porod..
    Spavanje- spavala od 12 do 9 u komadu, isla na wc i onda spavala jos do 11:30 haha
    Cure kako to da meni jos nije bris uzimala dr? Kad ste vi to radile?

Bris mi je rađen na drugom pregledu sa 12 tj ali to samo zato što prvi put sam došla na utz u privatnom terminu kad radi sama bez sestre. 

KrisTina Tina 👶🏼🤰🏼
    27. Listopad 2017. 13:27

Honey,
    Samo razmišljaj pozitivno, da sve će biti u redu! 🙏🏾🙏🏾

💙 E 👶🏼 2018. 💙

Honey
    27. Listopad 2017. 13:37

Katuska, ovi naši su živa koma u smb. Mene je iznenadilo da me Pecić odmah poslao na briseve, ali sam od puno cura čula da ih nezna uzetiiii!! Eto vidiš ovaj sad moram ponoviti privat. Neznam, ja bi tražila cijeli komplet briseva da sam na tvom mjestu, neznam zašto te tvoja još nije poslala na njih. Škrti su oko toga jer su to skupe pretrage, šta ja znam, mislim da još netko uopće nije radio te briseve tu a već je prošao 12-13tt.
    KrisTinaTina hvala, to i radim sad

27. Listopad 2017. 13:38

Honey, barem 5 dana neka prodje od zadnjeg antibiotika do ponovne kulture. Ako je koja bakterija ostala slucajno nakon sto ti se lijek skroz apsorbirao iz tijela treba joj malo da se razmnoze da bi kultura mogla pokazala pravo stanje... Radje dan duze cekat nego dan krace, bitno je dobit pravo stanje nakon popijene ture antibiotika.

Puno puno piti, ne odgadjaj mokrenje, caj od brusnice pij, i to ti jedino encian ima 100% brusnicu,  imas u dmu, intersparu, konzumu, 30ak kuna, pomogucnosti bez secera, ne piti luznate i kisele cajeve u kombinaciji, odaberi jedan i udri po njemu. Uvin H izbjegavati u trudnoci. 

Honey
    27. Listopad 2017. 13:42

Jessy2009

E da - koje sve pretrage se rade (da znam pitati odmah ako me ne posalje)? Krv, urin, brisevi…?

KKS, GUK, AST, ALT, gGT, urea, kreatinin, trombocite, PV, urinokultura sa antibiogramom, hormone štitnjače-ja sam vadila samo TSH neznam jel treba ostale, cervikalne briseve (aerobi, chlamydia, mycoplasma/ureaplasma) sa AGBom.
    To sve treba napraviti do 12tt, tj do drugog pregleda. Tako je meni moj privat napisao. Ako nešto fali cure, dopunite.

Honey
    27. Listopad 2017. 13:45

kaktus

Honey, barem 5 dana neka prodje od zadnjeg antibiotika do ponovne kulture. Ako je koja bakterija ostala slucajno nakon sto ti se lijek skroz apsorbirao iz tijela treba joj malo da se razmnoze da bi kultura mogla pokazala pravo stanje… Radje dan duze cekat nego dan krace, bitno je dobit pravo stanje nakon popijene ture antibiotika.

Puno puno piti, ne odgadjaj mokrenje, caj od brusnice pij, i to ti jedino encian ima 100% brusnicu, imas u dmu, intersparu, konzumu, 30ak kuna, pomogucnosti bez secera, ne piti luznate i kisele cajeve u kombinaciji, odaberi jedan i udri po njemu. Uvin H izbjegavati u trudnoci.

Hvala kaktus  Pijem taj koncentrat brusnice, to je najjače a puno ih je očistilo urin koliko sam čitala. Pijem vodu da mi je već muka i trčim sad odmah na wc. A priznajem da sam znala nekad malo zadržat zbog posla. Više neću! Ima da mi za 15 dana sve bude čisto ko suza! Sad antibiotik moram 8 dana piti.

Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 13:45

Hvala Honey! 😊

• Elviramagistic
    27. Listopad 2017. 13:47

Cure ja nisam nikakve briseve radila ni nista..papa test sam radila u 3 mj.pa je rekao da ni za tim nema potrebe jer sam zatrudnila 3 mj.poslje

27. Listopad 2017. 13:48

Honey

kaktus

Honey, barem 5 dana neka prodje od zadnjeg antibiotika do ponovne kulture. Ako je koja bakterija ostala slucajno nakon sto ti se lijek skroz apsorbirao iz tijela treba joj malo da se razmnoze da bi kultura mogla pokazala pravo stanje… Radje dan duze cekat nego dan krace, bitno je dobit pravo stanje nakon popijene ture antibiotika.

Puno puno piti, ne odgadjaj mokrenje, caj od brusnice pij, i to ti jedino encian ima 100% brusnicu, imas u dmu, intersparu, konzumu, 30ak kuna, pomogucnosti bez secera, ne piti luznate i kisele cajeve u kombinaciji, odaberi jedan i udri po njemu. Uvin H izbjegavati u trudnoci.

Hvala kaktus Pijem taj koncentrat brusnice, to je najjače a puno ih je očistilo urin koliko sam čitala. Pijem vodu da mi je već muka i trčim sad odmah na wc. A priznajem da sam znala nekad malo zadržat zbog posla. Više neću! Ima da mi za 15 dana sve bude čisto ko suza! Sad antibiotik moram 8 dana piti.

E da, i obavezno mokrenje nakon spolnog odnosa. Da se ulazni dio uretre ispere.
    I ono sto bi nase bake rekle samo pamucne gacice, pomogucnosti bijele koje se iskuhavaju i peglaju 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.