A ti ako si osjetila nešto što je ko balončić koji leti pa se rasprši onda je bebica🤗🤗🤗
Hehe znam da je od toga isto tvrd trbuh, mm voli ujutro ili navecer kad legnemo popipat mi trbuh, a ako prije toga rijesim wc, kaze zast si isla prije neg sam popipao busu hahah budala
A ti ako si osjetila nešto što je ko balončić koji leti pa se rasprši onda je bebica🤗🤗🤗
ne znam da li je rano za ovako nesto, i sad si mislim kakav je osjecaj bio ali nisam bas slikovita 😍
Hehe znam da je od toga isto tvrd trbuh, mm voli ujutro ili navecer kad legnemo popipat mi trbuh, a ako prije toga rijesim wc, kaze zast si isla prije neg sam popipao busu hahah budala
Nije,imam i ja takvog i svako veće mazi ljubi priča,baš se i on raznježio a i mene više mazi...dobro nama je prvo,nakon osam i pol godina.Ali sam zaključila da se dosta raznježe.A najslađe mi kad priča sa stomakom🤗🤗🤗💕💕💕
Evo i mene, i mene moja curka probudila prije sat vremena 😊
Jutrić😊
Jutro nina!
Uvijek kad se probudim u 3,4, sjetim se scene iz Parade, kad lik kaze: ovo je sova, nocna smena hahahaha
Palcica, da, beba bas raznjezi tate, i jos cvrsce poveze dvoje ljudi... tebe se sjecam jos otkad si se javila, bila si skoro 18 tt ako se ne varam, bas divno sto vam se zelja ostvarila koncano 😍😇
Jutro nina!
Uvijek kad se probudim u 3,4, sjetim se scene iz Parade, kad lik kaze: ovo je sova, nocna smena hahahaha
😂😂😂😂
Palcica, da, beba bas raznjezi tate, i jos cvrsce poveze dvoje ljudi… tebe se sjecam jos otkad si se javila, bila si skoro 18 tt ako se ne varam, bas divno sto vam se zelja ostvarila koncano 😍😇
Hvala ti💕da mi saznali sa16+5tt, a ovde sam od 18tt.Em sam uzbuđena,sretna,preplašena...tisuće emocija...a još kad znam da je život u meni koji me osjeti koji reagira na emocije,pokrete tako mi dođe lipo nešto,baš se nekako blaženo osjećam🤗😍
Sortiraj odgovore
Najstariji