Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    27. Listopad 2017. 15:42

ikyri

Ja sam imala odnos nedavno i jake grčeve u trbuhu u sredini akcije… nitko nije ništa dovršio ja sam popila puno magnezija i ležala na boku… ali sam napomenula mužu kako se to ipak računa

Lajk za zadnju recenicu hahahah

Katuska99
    27. Listopad 2017. 15:42

Hahaha kak si me sad nasmijala
    Koji magnezij pijes da si kupim ako se odlucim ipak 

Katuska99
    27. Listopad 2017. 15:43

Malena123

Drage cure, jedno pitanje, šta je vama pomagalo kod mučnina.

Meni nista bas nije pomoglo, ali cula sam da nekim curama bademi pomazu

• Malena123
    27. Listopad 2017. 15:45

Probati ću 

Ana_Marija_2019
    27. Listopad 2017. 15:54

I ja se bojim odnosa da se nesto "ne poremeti" 🙈🙈

ikyri
    27. Listopad 2017. 16:05

Ma obični šumeći meni pomognu ali ništa kao Donat Mg.

Katuska99
    27. Listopad 2017. 16:11

To za grceve u trbuhu? 

ikyri
    27. Listopad 2017. 16:25

Da. A za mučninu B6 vitamin. Tj.b-kompleks... Meni je jako.pomogao.

Katuska99
    27. Listopad 2017. 16:37

Izgleda da mi je muka i od solgar prenatal... poludit cu

Honey
    27. Listopad 2017. 16:38

Frajla

Za ureoplazmu znam da mozes pokupiti na bazenu, na rucniku (u hotelu i sl) i tako nekim vlaznim mjestima.
    A muz nije isao na nikakve pretrage nego sam ja odmah dobila recept i za njega (na svoje ime). Ali to sam bila privatno, neznam kako ide inace

Da ali ja nemam ništa zasada na brisevima pa ništa nisam ni dobila za muža. Ja sam dobila antibiotik za urin. Znači bris ureoplazme mi je bio kontaminiran (ginekolog vjerojatno zeznuo) tako da njega moram ponoviti. To ću privatno i već sam svom privat ginekologu sve rekla, dobila sam samo uputu da izbjegavam spolne odnose s mužem i ni slučajno se brisati istim ručnikom što nikad nismo ni radili. Mi smo se seksali normalno jer mi je gin rekao da mogu ako su mi uredni nalazi i ako nemam problema. Nisam imala nikakvih bolova. E sad kad ima problema nema više seksa dok ne riješimo probleme

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.