Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    26. Listopad 2017. 07:07

tommy_girl

Da vas pitam..
    Govore mi frendice koje su rodile da se sada na pocetku pazim i ne dizem nista tesko i to, a pitala gin. da li se mogu vratiti treningu, kaze da mogu, samo s manjom kilazom (imam treninge s kettlebellom/girjom,do sad sam radila sv12-16kg, sad bi presla na 8kg), sta mislite? Bas mi fali trening, isla sam svaki dan prije 😬🤔

Ja ti nemam iskustva s tim, od sporta jedno sah igram tako daaa........... neke druge cekamo ahahaha

nina1312
    26. Listopad 2017. 07:44

Danas pregled , jedva čekam 😁😍

ikyri
    26. Listopad 2017. 07:52

Srerno Nina! 

Mama mia
    26. Listopad 2017. 07:52

Elviramagistic

Da da..sada se racuna i sa nogicama :) mozda mi je cak i u petrovoj mjerio sa nogicama kada je bilo 15 cm :)

Ja sam prije 6 dana bila na pregledu i tada sam bila 15+3tt moja beba ima 130 grama i 14 cm.😊

26. Listopad 2017. 08:03

tommy_girl

Da vas pitam..
    Govore mi frendice koje su rodile da se sada na pocetku pazim i ne dizem nista tesko i to, a pitala gin. da li se mogu vratiti treningu, kaze da mogu, samo s manjom kilazom (imam treninge s kettlebellom/girjom,do sad sam radila sv12-16kg, sad bi presla na 8kg), sta mislite? Bas mi fali trening, isla sam svaki dan prije 😬🤔

Tesko je to reci, preporuka u trudnoci je biti oprezan, pogotovo prvo tromjesecje, ali ja bi nadodala i kasnije, misljenja su razlicita, neko ce ti reci bolje ne, neko ce ti reci da nemas brige i nastavi trenirat...ja valjda 50puta dnevno dignem svoj paketic od 13kg, ali to je drugo i neizbjezno, i iskreno nekad bas osjetim ptitisak dolje u trbuhu,  pogotovi navecer kad sam vec umorna. 

Katuska99
    26. Listopad 2017. 08:27

Opet puno stranica, jedino sam za mcdonalds zapamtila. Jedva cekam da me puste, muz me pokupi i idem jest huhuuuuuu(jos mu danas rockas) 
    Iako vam mogu rec da je finija hrana za nas koji smo na dijeti nego za ostalne curke, do sad sam sve dobila bolje neg one hehe:)

26. Listopad 2017. 08:51

Dobro jutro cure, kako ste?
    Danas je divan dan kod mene za šetnju. Što se tiče hrane, ja sam najčešće ujutro jako gladna pa se moram najesti. Inače sve tamanim, ali izbjegavam sendviče i junk food. Nastojim pojesti 2 skuhana obroka svaki dan. Počela sam jesti malo više voća i to je to. Također sam pušač, ali sam smanjila i idem k tendenciji da prestanem.
    Tommy, bila si na pregledu, mi smo tu negdje. Kad opet ideš? Ja idem tek za 2 tjedna.

panda102
    26. Listopad 2017. 09:07

Ja sam ujutro gladna znaci to je ludilooooooo. i ona rucam oko pola 4 4 kad dodjem kuci, i nakon toga nista...ali do 4.... to je strasno hahahahah tako da te grazia razumijem. Nina sretno danas :*

Honey
    26. Listopad 2017. 09:18

Nina pa ti si točno na polaaa... Sretno i javi se!
    Tommy, mislim da je za svaki trening u T bitno da je pod nadzorom i da pratiš svoje otkucaje srca. Ako već godinama treniraš, i to kako si rekla svaki dan, vjerojatno ti je tijelo utrenirano i naviknuto na napore. Odluka je na svakome od nas osobno. Moje osobno mišljenje je da se nešto može dogoditi (ne daj Bože) i ne radeći ništa, da je beba sada u najvažnijem razvoju, i tako do 20tt, i da našem tijelu i bebi trebaju dodatni vitamini i sređena prehrana i bez treninga. Na treningu potrošiš sve više nego u mirovanju, dakle ako se odlučiš nastaviti sa treningom, moj savjet da bude pod nadzorom trenera, uređaja za praćenje srca i da se savjetuješ kod nutricionista. Tako bi ja, kad bi mogla trenirati, trenutno sam sretna što odradim 8 sati dnevno na poslu i prošetam sat vremena na zraku a da nakon toga ne padnem u nesvjest.  

ikyri
    26. Listopad 2017. 09:27

Umorna sam od čitanja što radite tokom dana. 
    Ja radim puno sitnica koje je jako teško objasnit. Dok spremim mene i malu za izlazak iz kuće već sam umorna i neda mi se nigdje. 
    Imam sad baš potrebu za uređivanjem i tako sve bi nešto radila po kući i oko kuće a na prokletim sam komplikacijama tako da su mi financijski za sad ruke vezane. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.