Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Listopad 2017. 09:39

ikyri

Umorna sam od čitanja što radite tokom dana.
    Ja radim puno sitnica koje je jako teško objasnit. Dok spremim mene i malu za izlazak iz kuće već sam umorna i neda mi se nigdje.
    Imam sad baš potrebu za uređivanjem i tako sve bi nešto radila po kući i oko kuće a na prokletim sam komplikacijama tako da su mi financijski za sad ruke vezane.

To je najbolje, dok sredim nju onda sebe ona se s necim vec zakakala, a ak prvo sebe pa onda nju onda uglavnom mene s necim zakaka pa smo na istom... Pa ponesi 100 stvari, zato mi je neizmjerno drago sto kije bila na formuli, pa jos nisam morala o bocicama i hrani i svemu tome razmisljat

kathryn
    26. Listopad 2017. 09:59

Joj i ja sam jucer u megic skocila, uzela 2 cheesa i nisam oba mogla pojest! 
    Katuska,i mom muzu je danas rodendan!! 
    Cure,dal se koja kuzi u nalaz urina, krv koliko vidim se sve ok,glukoza 4.5, al me urin malo brine sa tim dosta bakterija i plocastim stanicama...poslat cu nalaz..

kathryn
    26. Listopad 2017. 09:59

ikyri
    26. Listopad 2017. 10:02

To je uredno. 

ikyri
    26. Listopad 2017. 10:03

Leukocita nemaš... više nez nam tko je imao čist urin. 

kathryn
    26. Listopad 2017. 10:09

Ma da? A jbt, a ja si zivce pojela...

ikyri
    26. Listopad 2017. 10:15

Čini mi se da si bila jako gladna i malo dehidrirana... baš si dala prvi urin?

Honey
    26. Listopad 2017. 10:16

kathryn

Ma da? A jbt, a ja si zivce pojela…

Pogledaj moj nalaz od jučer, tvoj je mila majka!  Moj izgleda ko da imam boleštinu  a ja bez simptoma.

Jesi ti radila urinokulturu?

Katuska99
    26. Listopad 2017. 10:17

kathryn

Joj i ja sam jucer u megic skocila, uzela 2 cheesa i nisam oba mogla pojest!Katuska,i mom muzu je danas rodendan!!
    Cure,dal se koja kuzi u nalaz urina, krv koliko vidim se sve ok,glukoza 4.5, al me urin malo brine sa tim dosta bakterija i plocastim stanicama…poslat cu nalaz..

Da nam nije isti muz  isto se i zovemo , cini mi se po tvom nicku

Katuska99
    26. Listopad 2017. 10:18

Honey mislim da nemas razlog za brigu. A ja sam ti sigurno 15 dana najmanje cekala nalaz urino. A ovo kaj ti je 500 meni je setra rekla da to cesto tako bude trudnicama.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.