Evo cekam da me puste. Bila je vizita, guk profil mi je dobar, vele da cu na kontrole morat tu dolazit pa ce po velicini bebe vidjet dali cu opet morat ga vadit
hahaha Honey ma meni je moj izgledao gore, ma to je sve psiha, pogotovo kad ne razumijem sta pise...vise volim da ima ref.interval pa mi je malo jasnije, sta ja znam sta je normalno sta ne...Urinokultura mi je ok, to su mi razumljivo napisali...
Ikryi, da bas sam prvi dala...a gladna sam uvijek, a dan prije nisam bas puno pila...
Katuska, i meni se cini da se isto zovemo...ha, neznam ja..svasta se dogada, eto jos netko sa škorpijom za muza!
I dobila sam 5 kg od početka trudnoće , kaže Dr. da bi bilo super još eventualno 5 😂 sve mi se čini da će se tek sad početi skupljati hahahaha
I dobila sam 5 kg od početka trudnoće , kaže Dr. da bi bilo super još eventualno 5 😂 sve mi se čini da će se tek sad početi skupljati hahahaha
Hahahahahahahaahahahahaha! Joj te izjave. Pa beba ti ima sad koliko 300g. A imat će minimalno 3kg... i onda još 1l plodne vode i par litara što će se krenut zadržavat. Dakle službeno.više grama osim u bebi i vodi nesmineš dobit. Moraš dapače krenut mršavit. :)
Katuska mogli bi te sad zadržat jer imaš premalo šećera Vidjet ćemo moj nalaz urinokulture, nadam mu se danas.
Super nina1312, bitno da beba lijepo napreduje. Evo ja uzela svoje ravnalo i čudim se kako je to veliko, 25cm, a još će toliko narast, pa gdje će to stati. Ja zasad ne mrdam sa kilama, što je dobro jer mi je još rano heh
Jučer me muž odveo u 50 burger&champagne bar na burger, smazala sam ga za utjehu i pomfrit i kečap i majonezu, tako sam htjela onaj njihov Hvar burger, ali ne sijem zbog gorgonzole. Ne jedem baš puno junk ali jednom tjedno + jednom tjedno burek pa to i nije strašno, samo ću pripazit prije vađenja krvi ubuduće, ovaj puta sam se izvukla sa šećerom
Ja išla na kontrolu,i poljubila vrata,ginička morala hitno na kongres sad moram čekati ponedjeljak jutro😬😬😬😬
Sortiraj odgovore
Najstariji