Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    25. Listopad 2017. 22:40

KungfuMaca

Mono, stavi na crnu listu sve, samo burek ne diraj 😂😂😂

Hahahahahah, tako jeeee😂😂😂
    Moram se " pohvaliti ili pozaliti " ovisno kako se uzme, isla sam dns u Mc drive, uzela si Mc Country meni, cijeli pomfrit pojela u autu vozeci se doma, hahahhah !!! Jakooo mi je finoooo bilo...nisam si mogla pomoci !

• Elviramagistic
    25. Listopad 2017. 22:52

mono1111

KungfuMaca

Moram se " pohvaliti ili pozaliti " ovisno kako se uzme, isla sam dns u Mc drive, uzela si Mc Country meni, cijeli pomfrit pojela u autu vozeci se doma, hahahhah !!! Jakooo mi je finoooo bilo…nisam si mogla pomoci !

Samo pomfrit?? Jucer pojela new york classic u meniu naravno sa salatom pored i jedan cheesburger..dal trebam jos sta reci??jedini izgovor koji imam je da nisam 10 sati jela i bila sam uzasno gladna i oci su mi bile jako velike 

25. Listopad 2017. 22:52

Meni se danima vec jedu oni pjenasti marshmalow bomboni, oni rozo bijelo zuti... Mislim kad bi pokleknula i kupila da bi valjda jos na blagajni otvorila vrecicu i do auta pola pojela :)
    Bas me bolesno vuce na to, a neznam zasto, inace to nije bas tip slatkog koji volim, nit sam ih spominjala ni jela pa cak ni vidjela vec neko vrijeme

ikyri
    25. Listopad 2017. 22:56

Ah roditelji ce uvijek biti roditelji. Kažu vidjet ćeš ti kad budeš imala svoje dijete.  

mono1111
    25. Listopad 2017. 23:07

Elviramagistic

mono1111

KungfuMaca

Moram se " pohvaliti ili pozaliti " ovisno kako se uzme, isla sam dns u Mc drive, uzela si Mc Country meni, cijeli pomfrit pojela u autu vozeci se doma, hahahhah !!! Jakooo mi je finoooo bilo…nisam si mogla pomoci !

Samo pomfrit?? Jucer pojela new york classic u meniu naravno sa salatom pored i jedan cheesburger..dal trebam jos sta reci??jedini izgovor koji imam je da nisam 10 sati jela i bila sam uzasno gladna i oci su mi bile jako velike

Pomfrit u auto do doma, a doma sam Mc Country pojela....popila sok Cappy juice, i jos sam bila gladna.:)))

• Elviramagistic
    25. Listopad 2017. 23:20

mono1111

Elviramagistic

mono1111

KungfuMaca

Pomfrit u auto do doma, a doma sam Mc Country pojela….popila sok Cappy juice, i jos sam bila gladna.:)))

Haha..ja sam bila sita nakon ovog sveg ali iskreno sam bila pregladna..btw.Mono pogledaj ispod moj ticker sta pise za duzinu bebe..nije mogao izmjeriti ju po duzini danas ali od 23-27 cm otprilike ima a teska je oko 280 grama :)

mono1111
    25. Listopad 2017. 23:47

Elviramagistic

mono1111

Elviramagistic

mono1111

KungfuMaca

Pomfrit u auto do doma, a doma sam Mc Country pojela….popila sok Cappy juice, i jos sam bila gladna.:)))

Haha..ja sam bila sita nakon ovog sveg ali iskreno sam bila pregladna..btw.Mono pogledaj ispod moj ticker sta pise za duzinu bebe..nije mogao izmjeriti ju po duzini danas ali od 23-27 cm otprilike ima a teska je oko 280 grama :)

Wauuuuu, jakooooo je velikaaaaa ! Bas mi se cini velika....idem bas sad gledati crl...

mono1111
    25. Listopad 2017. 23:55
    Evo za 20 tjedan, crl je 16 cm, ali i noge kad se racunaju je oko 25 cm !!
    Evo za 20 tjedan, crl je 16 cm, ali i noge kad se racunaju je oko 25 cm !!

• Elviramagistic
    26. Listopad 2017. 04:58

Da da..sada se racuna i sa nogicama :) mozda mi je cak i u petrovoj mjerio sa nogicama kada je bilo 15 cm :)

tommy_girl
    26. Listopad 2017. 06:43

Da vas pitam..
    Govore mi frendice koje su rodile da se sada na pocetku pazim i ne dizem nista tesko i to, a pitala gin. da li se mogu vratiti treningu, kaze da mogu, samo s manjom kilazom (imam treninge s kettlebellom/girjom, do sad sam radila sv12-16kg, sad bi presla na 8kg), sta mislite? Bas mi fali trening, isla sam svaki dan prije 😬🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.