Mono, stavi na crnu listu sve, samo burek ne diraj 😂😂😂
Hahahahahah, tako jeeee😂😂😂
Moram se " pohvaliti ili pozaliti " ovisno kako se uzme, isla sam dns u Mc drive, uzela si Mc Country meni, cijeli pomfrit pojela u autu vozeci se doma, hahahhah !!! Jakooo mi je finoooo bilo...nisam si mogla pomoci !
Moram se " pohvaliti ili pozaliti " ovisno kako se uzme, isla sam dns u Mc drive, uzela si Mc Country meni, cijeli pomfrit pojela u autu vozeci se doma, hahahhah !!! Jakooo mi je finoooo bilo…nisam si mogla pomoci !
Samo pomfrit?? Jucer pojela new york classic u meniu naravno sa salatom pored i jedan cheesburger..dal trebam jos sta reci??jedini izgovor koji imam je da nisam 10 sati jela i bila sam uzasno gladna i oci su mi bile jako velike
Meni se danima vec jedu oni pjenasti marshmalow bomboni, oni rozo bijelo zuti... Mislim kad bi pokleknula i kupila da bi valjda jos na blagajni otvorila vrecicu i do auta pola pojela :)
Bas me bolesno vuce na to, a neznam zasto, inace to nije bas tip slatkog koji volim, nit sam ih spominjala ni jela pa cak ni vidjela vec neko vrijeme
Ah roditelji ce uvijek biti roditelji. Kažu vidjet ćeš ti kad budeš imala svoje dijete.
Moram se " pohvaliti ili pozaliti " ovisno kako se uzme, isla sam dns u Mc drive, uzela si Mc Country meni, cijeli pomfrit pojela u autu vozeci se doma, hahahhah !!! Jakooo mi je finoooo bilo…nisam si mogla pomoci !
Samo pomfrit?? Jucer pojela new york classic u meniu naravno sa salatom pored i jedan cheesburger..dal trebam jos sta reci??jedini izgovor koji imam je da nisam 10 sati jela i bila sam uzasno gladna i oci su mi bile jako velike
Pomfrit u auto do doma, a doma sam Mc Country pojela....popila sok Cappy juice, i jos sam bila gladna.:)))
Pomfrit u auto do doma, a doma sam Mc Country pojela….popila sok Cappy juice, i jos sam bila gladna.:)))
Haha..ja sam bila sita nakon ovog sveg ali iskreno sam bila pregladna..btw.Mono pogledaj ispod moj ticker sta pise za duzinu bebe..nije mogao izmjeriti ju po duzini danas ali od 23-27 cm otprilike ima a teska je oko 280 grama :)
Pomfrit u auto do doma, a doma sam Mc Country pojela….popila sok Cappy juice, i jos sam bila gladna.:)))
Haha..ja sam bila sita nakon ovog sveg ali iskreno sam bila pregladna..btw.Mono pogledaj ispod moj ticker sta pise za duzinu bebe..nije mogao izmjeriti ju po duzini danas ali od 23-27 cm otprilike ima a teska je oko 280 grama :)
Wauuuuu, jakooooo je velikaaaaa ! Bas mi se cini velika....idem bas sad gledati crl...
Da da..sada se racuna i sa nogicama :) mozda mi je cak i u petrovoj mjerio sa nogicama kada je bilo 15 cm :)
Da vas pitam..
Govore mi frendice koje su rodile da se sada na pocetku pazim i ne dizem nista tesko i to, a pitala gin. da li se mogu vratiti treningu, kaze da mogu, samo s manjom kilazom (imam treninge s kettlebellom/girjom, do sad sam radila sv12-16kg, sad bi presla na 8kg), sta mislite? Bas mi fali trening, isla sam svaki dan prije 😬🤔
Sortiraj odgovore
Najstariji