Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    24. Listopad 2017. 17:28

Jessy2009

E, da, ne znam je li vec bilo ovo pitanje negdje 😁😁
    Jel se vi idete farbati u trudnoći? Već imam izrast ozbiljnih razmjera, ali se nekako ne usudim, makar ne farbam cijelu glavu inače niti stavljam farbu na tjeme (pramenovi).

Jucer sam isla na pramenove jel stetno il nije ne znam. Znam da sam bila ruzna sad sam lijepa. 

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2017. 17:34

panda102

Jessy2009

Jel se vi idete farbati u trudnoći? Već imam izrast ozbiljnih razmjera, ali se nekako ne usudim, makar ne farbam cijelu glavu inače niti stavljam farbu na tjeme (pramenovi).

Jucer sam isla na pramenove jel stetno il nije ne znam. Znam da sam bila ruzna sad sam lijepa.

Hahaha!! I ja se sad osjećam ružnjikavo, a ako prođe još mjesec, jedino mogu kapu ne skidati s glave 😂😂😂

MAŠAL
    24. Listopad 2017. 17:44

Jessy2009

panda102

Jessy2009

Hahaha!! I ja se sad osjećam ružnjikavo, a ako prođe još mjesec, jedino mogu kapu ne skidati s glave 😂😂😂

Ja nisam bila na farbanju od početka trudnoće,zamislite moju kosu nakon 5 mj,,inače imam crnu kratku kosu,farbam ju u crvene nijanse jer imam jako puno sijedih a sad je trenutno crna išarana sijedima jedino što me tješi je da su sijede ravnomjerno po cijeloj glavi tako da ispada da su frizerski napravljene a ne prirodne,,,inače imam glavobolje poslije farbanja tako da si ne želim to priuštiti i sada dokle god to izgleda koliko toliko  pristojno,,,nisam pratila otpočetka jeste sve curke iz Zagreba i okolice ili ima koja i iz Slavonije,,,pusekkkkk

mono1111
    24. Listopad 2017. 17:44

Jessy2009

panda102

Jessy2009

Ja se osobno ne bi farbala prije 12, 13 tjedna
    Ja sam farbanje obavila prije postupka, i upravo sam radila neke pramenove tad koji ne zahtjevaju farbanje stalno....i recimo i u boji moje prave kose, tako da sam.odlucila se ne farbati !

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2017. 18:18

Mislim da cu i ja pricekati jos, a onda cu vidjeti koliko bude kriticno... mozda postoje neke prirodnije boje.

• Malena123
    24. Listopad 2017. 19:30

MašaL

Jessy2009

panda102

Jessy2009

Ja nisam bila na farbanju od početka trudnoće,zamislite moju kosu nakon 5 mj,,inače imam crnu kratku kosu,farbam ju u crvene nijanse jer imam jako puno sijedih a sad je trenutno crna išarana sijedimajedino što me tješi je da su sijede ravnomjerno po cijeloj glavi tako da ispada da su frizerski napravljene a ne prirodne,,,inače imam glavobolje poslije farbanja tako da si ne želim to priuštiti i sada dokle god to izgleda koliko toliko pristojno,,,nisam pratila otpočetka jeste sve curke iz Zagreba i okolice ili ima koja i iz Slavonije,,,pusekkkkk

Ja sam iz Slavonije, Osijek 

• V1986
    24. Listopad 2017. 19:38

Večer ženice :)

evo da vam se i ja pridružim, termin mi je 6.6.2018. :)
    Druga trudnoća.
    U četvrtak sam bila na pregledu i od ponedjeljka sam na bolovanju jer imam hematom i moram mirovat :( nadam se da će sve biti ok :)

ikyri
    24. Listopad 2017. 19:45

V1986

Večer ženice :)

evo da vam se i ja pridružim, termin mi je 6.6.2018. :)
    Druga trudnoća.
    U četvrtak sam bila na pregledu i od ponedjeljka sam na bolovanju jer imam hematom i moram mirovat :( nadam se da će sve biti ok :)

Dobrodošla. Držim fige da ce sve bit za 5!

• KungfuMaca
    24. Listopad 2017. 19:56

Ja danas prokrvarila... :( mjesec dana super i sad opet... isla odmah kod svog gin, bebica je u redu, al bas me uzrujalo... Gin misli da su u pitanju kapilare koje popucaju pa mi to iscuri nakon par dana, jer krv nije bila svjeza...

ikyri
    24. Listopad 2017. 20:03

KungfuMaca

Ja danas prokrvarila… :( mjesec dana super i sad opet… isla odmah kod svog gin, bebica je u redu, al bas me uzrujalo… Gin misli da su u pitanju kapilare koje popucaju pa mi to iscuri nakon par dana, jer krv nije bila svjeza…

Uf naravno da si se uzrujala... izgubiš par god života svaki put. Bitno da je beba dobro. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.