Curke evo da se javim s pregleda.
Sve je super, srce kuca, ja se rasplakala skoro 😍😁
Termin mi nisu rekli, za dva tjedna idem opet pa ce mi valjda onda sve rec 😊
Curke evo da se javim s pregleda.
Sve je super, srce kuca, ja se rasplakala skoro 😍😁
Termin mi nisu rekli, za dva tjedna idem opet pa ce mi valjda onda sve rec 😊
Super!
KungFu bitno da je beba dobro, nadam se da ce to stati, mogu samo zamislit koliko te sikira 😘
Tommy, malo i slatko 😍
Ja sam danas isla na vadenje krvi, i dobro da mi je jucer vecera bila burek sa kefirom jer su mi izvadili 5 epruveta krvi!!! Super je sto kod nas trudnice imaju prednost, pa sam dosla odmah na red, nisam morala cekati sa penzicima i bolesnima 😁 Iza 5 zovem za nalaze, trebao bi i bris biti sa urino.
Honey, pa za što su ti vadili toliku krv?
Ja sam išla nekidan za krvnu grupu, dali su mi hrpetinu onih naljepnica, odma mi je došlo loše jer sam mislila da će mi uzeti sto epruvetica, ali na kraju su samo dvije.
Honey ...kad si to jela?
Možda su joj sve vadi sve na istom mjestu i za analizu antitjela za bolesti i Rh i krvnu grupu i obično vađenje za hematogiju i biokemiju. To su 4 epruvete.
Honey, pa za što su ti vadili toliku krv?
Ja sam išla nekidan za krvnu grupu, dali su mi hrpetinu onih naljepnica, odma mi je došlo loše jer sam mislila da će mi uzeti sto epruvetica, ali na kraju su samo dvije.
A nemam ti pojma, vidjet ću danas, baš ću otići sama po nalaz, pa ga fotkam i zalijepim.
Kažem vam, 5 epruveta, i ja sam skoro pala u nesvijest!
Krvnu grupu sam ranije vadila hvala bogu, samo moram naći negdje svjedodžbu, ne vjeruju mi na riječ
Honey …kad si to jela?
Možda su joj sve vadi sve na istom mjestu i za analizu antitjela za bolesti i Rh i krvnu grupu i obično vađenje za hematogiju i biokemiju. To su 4 epruvete.
U 7 navečer jučer, možda je bilo pola 8. Zašto?? Nemoj mi reći da nisam smijela? Ovaj moj mi je reko da ne smijem po noći jesti i piti ništa osim vode, ni ujutro. A za šta je peta? A mislim da se krvna grupa ne može vadit u ambulanti, da to mora ići u Petrovu, bar je bilo tako kad sam vadila prije.
Honey, ne brini, ja svaki put jedem jos malo oko ponoci jer do jutra pregladnim, pa prodje 7-8 sati do vadjenja krvi. Pa za operaciju se od ponoci treba biti na taste za opcu anesteziju... Cak i za famozni ogtt sam vecerala normalno u 9, i jos nesto cvaknula oko 11 prije spavanja. A i taj dan sam najnormalnije sve jela. Mislim da je bolje normalno se ponasat nego neke ekstra rezime koji samo lazno mogu djelovat na nalaz.
Jutreko..bravo za malu bebivu koja se prvi puta slikala🤗🤗😍😍
Evo i ja jutros vadila krv...meni tri epruvete...a u 12 tt moram u Petrovu na jos malo vadjenja krvi
Sortiraj odgovore
Najstariji