Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    24. Listopad 2017. 16:48

Hehe valjda se necu pogubit, jel mi glupo nosit manju putnu torbu tamo za tu jednu noc? Jer nosim i rucnik, maramice za dezinf.,wc papir, svasta nesto. Valjda mi se nece smijat. 
    Ugl danas mi je trbub manji neg prije tjedan dana, valjda od povracanja, odmah me panika ulovi 

Honey
    24. Listopad 2017. 16:58

Ma daj ne možeš nam se tu razbacivati sa svojim savršenim trbuhom. Tu se ne vidi trudnoća uopće!!! Ne brini, čitala ja baš da se nakupi vode i nadutost pa mi mislimo da je trudnički, a zapravo još nije. Posebno kao kod cura koje imaju "utrenirane" trbuhe da se kasnije vidi. A mislim da je to sve individualno. Uglavnom, u 20.tt će nam se svima sigurno vidjeti

Katuska99
    24. Listopad 2017. 17:06

Ma ja bi radje da se vidi  valjda je zato jer sam inace imala ful ravan, svaka kila viska je isla u noge nis u trbuh, tako da meni to valjda sporije ide.. al da kad se najedem imam bas slatki trbuscic 😂
    Ma ima vremena :)

mono1111
    24. Listopad 2017. 17:11

Hey cure,
    Kazete da se malo tu pise radi facebooka?? Hahaha, bozeee, sto bi bilo da nema facebook grupe?? Dok sve procitam, polovim😂😂😂
    Ja necu nista citati, jer ako budem citala.....necu spavati nocima ni s Normabelom...:/
    Hhahahahahahahah, ja sam dns 16tj, znaci 16 tjedan !!!😬😬😬😬😬
    MiuMau,
    Nisam ni ja znala da se to moze razbiti...znalo je.i meni padati, ali jos je uvijek citava :)
    Katuska,
    Oooo koji ravan trbuh, ispravak, meni nije takav, hahhah !
    Mislim da mi je malooo obliji, ali maloooo.....
    Ne znam jesam li jos nesto htjela napisati ??! Mozak mi ne radiii uopce !
    Aaaaa opet o hrani pricate??? Ja bi non stop jela!!
    Koliko je normalno kg dobiti u T?? Ja sam do sad dobila sigurno oko 5kg, sto mi se cini bas puno...doduse, lezala sam skoro cijelo vrijeme, j dalje lezim...ne toliko koliko prije, ali uopce me ne cudi onda sto sam se udebljala...ali mi se bas puno cini !!

MAŠAL
    24. Listopad 2017. 17:12

kaktus

Cure koje ste u drzavnim sluzbama, neznam jel znate da nakon 90 dana bolovanja (komplikacije se broje u to) imate pravo na jednokratnu pomoc od poslodavca, isto tako i za rodjenje djeteta. Privatni sektor- za jednu nasu veliku firmu znam da isto tako daju, druge cifre ali imaju ta prava. Provjerite si…
    A ove milostinje od gradova necu komentirat, kao ni status majke odgajateljice u zagrebu… Ako netko ima troje djece od nas prisutnih i koristi ili misli to koristit, nek se ne uvrijedi, ali placamo i muz i ja ogroman prirez od kojeg nemam nista osim divnih fontana, cak i parking placamo… Mi koje imamo jedno ili dvoje ocito ne odgajamo svoju djecu pa nismo majke odgajateljice, ta mjera je promasaj stoljeca i masaaaa ljudi je ogorcena na to

ja sam baš dobila jednokratnu pomoć a ovo za rođenje djeteta nisam uopće znala,,vidiš morat ću se raspitat,nek plati Todorić ako uopće još on to plaća,ni za ovo nismo znali do unazad 5 godina a radim već 10,slučajno nam rekla jedna cura jer joj je sestra radila u Zg u upravi

MAŠAL
    24. Listopad 2017. 17:15

Honey

Ajme vas dvije, zasto se sad spomenule francusku 😢 mljaaac i ja biiii! Sad tamanim Mikado sa rizom imam samo to 😑
    MiuMau bas shit, pa sta to toliko kosta?! 😲

A ja na inzulinu pa mogu samo sanjat o francuskoj a bome i o Mikadu,,ponekad se zasladim s onom gorkom sa 85%kakaa 

ikyri
    24. Listopad 2017. 17:22

mono1111

Hey cure,
    Kazete da se malo tu pise radi facebooka?? Hahaha, bozeee, sto bi bilo da nema facebook grupe?? Dok sve procitam, polovim😂😂😂
    Ja necu nista citati, jer ako budem citala…..necu spavati nocima ni s Normabelom…:/
    Hhahahahahahahah, ja sam dns 16tj, znaci 16 tjedan !!!😬😬😬😬😬
    MiuMau,
    Nisam ni ja znala da se to moze razbiti…znalo je.i meni padati, ali jos je uvijek citava :)
    Katuska,
    Oooo koji ravan trbuh, ispravak, meni nije takav, hahhah !
    Mislim da mi je malooo obliji, ali maloooo…..
    Ne znam jesam li jos nesto htjela napisati ??! Mozak mi ne radiii uopce !
    Aaaaa opet o hrani pricate??? Ja bi non stop jela!!
    Koliko je normalno kg dobiti u T?? Ja sam do sad dobila sigurno oko 5kg, sto mi se cini bas puno…doduse, lezala sam skoro cijelo vrijeme, j dalje lezim…ne toliko koliko prije, ali uopce me ne cudi onda sto sam se udebljala…ali mi se bas puno cini !!

17. 😁

MAŠAL
    24. Listopad 2017. 17:24

kaktus

MašaL

Curkeee
    evo nikako da dođem s pregleda pa da je sve ok,,,sad sam 24 tjedna,beba sve ok,raste Maša,jedino što sam otvorena za jagodicu prsta,,,u zadnjoj sam trudnoći bila tako otvorena od 10-tog tjedna i gledam po knjižici da nisam pila ništa no međutim sad sam dobila Cordipin tablete i zanima da li se koja susretala s njima jer nisu baš nešta što bi olako pila a ni dr mi iskreno nije baš od povjerenja što se terapija tiče,,imala je dosta kikseva kod trudnica

Masa, radje potrazi drugo misljenje struke ako vec ne vjerujes svojoj doktorici vezano uz terapiju, prerano otvaranje u tim tjednima nije za zafrkanciju i olako shvacanje, a i prva i druga trudnoca nisu iste i nemoj se ravnati prema prvoj. Svu srecu ti zelim.

hvala ti kaktus,,,nikako da dođem do te doktorice tako da još nisam počela piti te tablete,stigli mi nalazi urina i briseva i sve je ok tako da vjerujem da nema razloga da se otvaram,baš sam puno tražila po netu o tim rizicima i vidim da mi je u biti moj dr trebala izmjeriti i dužinu cerviksa ako je počela sumnjati na otvaranje a to nije napravila,,,išla sam privatno i cerviks 44 mm i to je za moje tjedne super,ne znam kako vama vaši ginekolozi objašnjavaju ako dođe do komplikacija ali naši ništa,proguglala sam puno toga što nisam znala a smatram da me je ona trebala uputiti u to i baš me to ljuti

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2017. 17:24

E, da, ne znam je li vec bilo ovo pitanje negdje 😁😁
    Jel se vi idete farbati u trudnoći? Već imam izrast ozbiljnih razmjera, ali se nekako ne usudim, makar ne farbam cijelu glavu inače niti stavljam farbu na tjeme (pramenovi).

panda102
    24. Listopad 2017. 17:27

Znaci prestaniteno francuskoj pod 1. 
    Pod dva sad sam dosla s glupog kursa ruskog. Taman sam slovenski naucila sad moram ruski ucit. Ubit cu nekog harašo!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.