Mislila sam i ja, i već nekoliko puta su takve stvari pale i nis... do sad...
Ma tako je Jessy, nek je beba zdrava, spavat će u ladici pokraj kreveta...
Jaoo ja bi francusku,prsut,sir i kukuruzni domaci kruh mljaaac😅 Sline mi cure☺otvorio mi se apetit ovih dana
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Jaoo ja bi francusku,prsut,sir i kukuruzni domaci kruh mljaaac😅 Sline mi cure☺otvorio mi se apetit ovih dana
Omg..zasto..oo zasto si sad to napisala...francuska....ljubav mog zivota...i kukuruzni kruh..bez prsuta mogu..ah cure...ja bi sad u megic na jedan big mac hahaja
Ma ne bi možda toliko ni šizila da je moja peć pa sad kad uzmem drugu da mi ostaje, već smo u podstanarstvu... a planiramo kupit neš svoje u dogledno vrijeme (ako ovak nastavim razbijat, sumnjam da ćemo doć do toga ) i sad trebam kupit novu, ostavit je ovdje pa sebi ponovo kupit drugu...
Little baby, ja sanjam francusku i pečenicu već neko vrijeme...
Da nebi ta cura dobila pimpača. Kad se razbije nešto kaže se bit ce muško!
Kuku mene,mogo bi i megic proc al francuska je francuskaaaa i prsuticcc jaooo. Gladnaaa sam ko vuk uh🙊😫
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Vec se vidim kako tamanim francusku i kukuruzni kruh..mislim da je kod mene pocelo ludovanje s hranom
Iz Bosne sam ja. Zivim u Sloveniji.
I ja! Znala sam 😁 al ja zivim u Hrvatskoj od svoje 9te god., zapravo u BiH nikad nisam ni zivjela..
Ajme vas dvije, zasto se sad spomenule francusku 😢 mljaaac i ja biiii! Sad tamanim Mikado sa rizom imam samo to 😑
MiuMau bas shit, pa sta to toliko kosta?! 😲
Sortiraj odgovore
Najstariji