Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiuMau
    24. Listopad 2017. 15:07

Mislila sam i ja, i već nekoliko puta su takve stvari pale i nis... do sad...

Ma tako je Jessy, nek je beba zdrava, spavat će u ladici pokraj kreveta... 

little baby
    24. Listopad 2017. 15:07

Jaoo ja bi francusku,prsut,sir i kukuruzni domaci kruh mljaaac😅  Sline mi cure☺otvorio mi se apetit ovih dana

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Ana_Marija_2019
    24. Listopad 2017. 15:11

Hahaha ako do tada i krevete i ladice ne porazbijamob😁😁😁

• Elviramagistic
    24. Listopad 2017. 15:22

little baby

Jaoo ja bi francusku,prsut,sir i kukuruzni domaci kruh mljaaac😅 Sline mi cure☺otvorio mi se apetit ovih dana

Omg..zasto..oo zasto si sad to napisala...francuska....ljubav mog zivota...i kukuruzni kruh..bez prsuta mogu..ah cure...ja bi sad u megic na jedan big mac hahaja

MiuMau
    24. Listopad 2017. 15:22

Ma ne bi možda toliko ni šizila da je moja peć pa sad kad uzmem drugu da mi ostaje, već smo u podstanarstvu... a planiramo kupit neš svoje u dogledno vrijeme (ako ovak nastavim razbijat, sumnjam da ćemo doć do toga ) i sad trebam kupit novu, ostavit je ovdje pa sebi ponovo kupit drugu... 
    Little baby, ja sanjam francusku i pečenicu već neko vrijeme... 

ikyri
    24. Listopad 2017. 15:35

Da nebi ta cura dobila pimpača. Kad se razbije nešto kaže se bit ce muško!

little baby
    24. Listopad 2017. 15:35

Kuku mene,mogo bi i megic proc al francuska je francuskaaaa i prsuticcc jaooo. Gladnaaa sam ko vuk uh🙊😫

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Elviramagistic
    24. Listopad 2017. 15:40

Vec se vidim kako tamanim francusku i kukuruzni kruh..mislim da je kod mene pocelo ludovanje s hranom

Honey
    24. Listopad 2017. 15:42

panda102

Iz Bosne sam ja. Zivim u Sloveniji.

I ja! Znala sam 😁 al ja zivim u Hrvatskoj od svoje 9te god., zapravo u BiH nikad nisam ni zivjela..

Honey
    24. Listopad 2017. 15:45

Ajme vas dvije, zasto se sad spomenule francusku 😢 mljaaac i ja biiii! Sad tamanim Mikado sa rizom imam samo to 😑 
    MiuMau bas shit, pa sta to toliko kosta?! 😲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.