MiuMau bebe tako i onako najvise vole spavat u krevetu s mamom i tatom ;)
A za plocu bas shit, i ja bi se pojela ziva da li se to desi, ne toliko zbog para vec ono kako sam tako smotana i sta nisam vise pazila...
Francuska kazete ha? Ja sam isto veeeeeliki obozavatelj i prije nekih mjesec dana mi se unatoc mucninama tako jela francuska da sam si isla sama napraviti punu zdjelu - onako vecih dimenzija - i 2 dana sam se ubijala u tome! Prava uzivancija
E sad kad ste spomenule, opet dolazim u napast
Francuska kazete ha?Ja sam isto veeeeeliki obozavatelj i prije nekih mjesec dana mi se unatoc mucninama tako jela francuska da sam si isla sama napraviti punu zdjelu - onako vecih dimenzija - i 2 dana sam se ubijala u tome! Prava uzivancija
E sad kad ste spomenule, opet dolazim u napast
Kod nas je za francusku zadužen moj muž. I stvarno napravi najbolju, on se ono baš potrudi pa je sve iste veličine itd. Ja mu sad to nesmijem ni spomenut, znam da bi ju odma napravio! Puno mu ja ne govorim šta mi dođe za jest, jer bi bila ko slonica već, a bogme i on sa mnom. Počeo je skupljat kile kao da je on trudan haha
Nego, meni je od jučer nekako trbuh iskocio. Onako, stanem samo u jedne hlače, a nisam kile diobila. Baš onaj donji dio, nekako mi je napuhnut/natečen, neznam ni ja. Jel to moguće da se tako rano već vidi trbuh? Ili će se ovo povuć? Nisam još mislila objavit al ak ovako nastavi imat ću problem
Curke evo mene, cijeli dan po gradu nes obavljam, isla na feniranje da ne lezim u bolnici s petadom na glavi
Zamijenila sam elebaby s solgar prenatal, samo kaj moram 2 na dan pit.. valjda od ovih necu povracat
Joj cure sutra cu bit u vinogradskoj gore na 3.katu di zenske radjaju, malo cu izvidit sve ak cu moc
Curke evo mene, cijeli dan po gradu nes obavljam, isla na feniranje da ne lezim u bolnici s petadom na glavi
Zamijenila sam elebaby s solgar prenatal, samo kaj moram 2 na dan pit.. valjda od ovih necu povracat
Joj cure sutra cu bit u vinogradskoj gore na 3.katu di zenske radjaju, malo cu izvidit sve ak cu moc
Dovoljni ce ti biti zvukovi :)
To ides na patologiju trudnoce lezat?
Nemam pojma samo su mi rekli 3.kat. Al to zvuci grozno
Ja isto te pijem, al su mi preogromne... pijem samo jednu dnevno, i nju prepolovim na pola i pijem u 2 dijela... sigurno mijenjam kapsule kad ove potrosim!
Nemam pojma samo su mi rekli 3.kat. Al to zvuci grozno
Ak se dobro sjecam babinjace i patologija trudnoce ja na iatom katu, al hodnik je nekako pregradjen vratima. U hodniku di su babinjace dolje na pocetku je radjaona i sala za carski. Onda su sobe u tom hodniku i na jednoj strani su sestre i djecja soba. A gore na vrhu tog hodnika pocinje patologija trudnoce.. Haha eto tako nekako mi ostalo u sjecaj, zvuci ko lebirint po mom opisu a nije :D
Ja isto te pijem, al su mi preogromne… pijem samo jednu dnevno, i nju prepolovim na pola i pijem u 2 dijela… sigurno mijenjam kapsule kad ove potrosim!
Meni je samo bitno da mi ne bude muka od njih.. mogu progutat tu veliku nije problem
Sortiraj odgovore
Najstariji