Cure ako koju zanimaako ne, zamemarite
Divno…
Cure iz zagreba, isto tako koju zanima, u crkvi svetog kriza u sigetu imate kip trudne djevice marije, ja sam isla i prvoj t se pomolit i jednostavno neki svoj mir potrazit.
Joj lijepo, to mi je predaleko.. ja se molim sv ani, ona je zastitnica trudnica.. jednostavno se osjecam mirnija nakon toga
Divna molitva! Ja imam slicnu koju molim isto svaki dan❤ sv.Gerard je isto zastitnik trudnica pa eto ako koju zanima neka malo progugla ;)
Bas je neki dan bio blagdan pa sam citala o Gerardu🤗🤗🤗
Jupiiii Elviramagistic, sreetnooo! Eto ipak nekako prođe to vrijeme, dok tu visimo na forumu
Ja sam sutra 😊
Gdje najbolje napraviti 4D UZV, kontroliram se kod svoje socijalne ali bi svejedno htjela otići privatno , preporuke za Zagreb?😊
Sretno Elvira i ostale curke koje idu...
Curke koje su bile drago mi je da je sve ok, a KungfuMaca ti se drzi, nadam se da ce bit sve ok... 💕
Nina ja sam razmisljala da idem kod Podobnika na 4d, sad jedino razmisljam kad bi, jer sam cula da je bolje pricekati iza 20og tjedna jer se beba bolje vidi...
Sta vi mislite cure? Sad mi je u petak redoviti pregled 19+2, a onda ce sljedeci biti 23+2, pa sam mislila izmedu ubaciti taj 4d...
Tomy,
Super da je sve dobrooooo !
Elviraa,
Sretnooo na pregleduuuu !!
Cure, sto se tice 3d Kos je super ! Bar meni, puno cura ide kod njega na taj uzv...
MiuMau,
Bolje pricekaj iza 20 tjedna....
4D iza 20i nekog, kad se beba ubuci ljepse se vidi. Ja sam sa 28bila i lijepo se vidjelo. Beba je bila kilu i 140 grama...
A preporuku za zg... Harni, ginekos, podobnik, eljuga. Samo mislim da je 4D kod podobnika daleko najskuplji, imate cjenik na njihovom webu
Jao jedva čekam 7.11. uf. Muž inzistira da ide samnom. A ja izabrala.ginekologicu koja mi je bila najbliža školi kad sam navršila 18 god. jer smo morali imat ginekologicu ...dobivao se onaj neki papir u pošti kao. I super sam ubola.
Sortiraj odgovore
Najstariji