Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bublica123
    25. Listopad 2017. 10:01

little baby

Katuska99

kaktus

Katuska99

Cure ako koju zanimaako ne, zamemarite

Divno…
    Cure iz zagreba, isto tako koju zanima, u crkvi svetog kriza u sigetu imate kip trudne djevice marije, ja sam isla i prvoj t se pomolit i jednostavno neki svoj mir potrazit.

Joj lijepo, to mi je predaleko.. ja se molim sv ani, ona je zastitnica trudnica.. jednostavno se osjecam mirnija nakon toga

Divna molitva! Ja imam slicnu koju molim isto svaki dan❤ sv.Gerard je isto zastitnik trudnica pa eto ako koju zanima neka malo progugla ;)

Bas je neki dan bio blagdan pa sam citala o Gerardu🤗🤗🤗

• Elviramagistic
    25. Listopad 2017. 10:06

Napokon dan mog pregleda :)) ima jos netko danas?

Honey
    25. Listopad 2017. 10:14

Jupiiii Elviramagistic, sreetnooo! Eto ipak nekako prođe to vrijeme, dok tu visimo na forumu

ikyri
    25. Listopad 2017. 10:18

Sretno Elvira! Javi nam sveee!

nina1312
    25. Listopad 2017. 10:20

Ja sam sutra 😊
    Gdje najbolje napraviti 4D UZV, kontroliram se kod svoje socijalne ali bi svejedno htjela otići privatno , preporuke za Zagreb?😊

MiuMau
    25. Listopad 2017. 10:29

Sretno Elvira i ostale curke koje idu... 
    Curke koje su bile drago mi je da je sve ok, a KungfuMaca ti se drzi, nadam se da ce bit sve ok... 💕
    Nina ja sam razmisljala da idem kod Podobnika na 4d, sad jedino razmisljam kad bi, jer sam cula da je bolje pricekati iza 20og tjedna jer se beba bolje vidi... 
    Sta vi mislite cure? Sad mi je u petak redoviti pregled 19+2, a onda ce sljedeci biti 23+2, pa sam mislila izmedu ubaciti taj 4d...

mono1111
    25. Listopad 2017. 10:36

Tomy,
    Super da je sve dobrooooo !
    Elviraa,
    Sretnooo na pregleduuuu !!
    Cure, sto se tice 3d Kos je super ! Bar meni, puno cura ide kod njega na taj uzv...
    MiuMau,
    Bolje pricekaj iza 20 tjedna....

25. Listopad 2017. 10:38

4D iza 20i nekog, kad se beba ubuci ljepse se vidi. Ja sam sa 28bila i lijepo se vidjelo. Beba je bila kilu i 140 grama...
    A preporuku za zg... Harni, ginekos, podobnik, eljuga. Samo mislim da je 4D kod podobnika daleko najskuplji, imate cjenik na njihovom webu

ikyri
    25. Listopad 2017. 11:08

Jao jedva čekam 7.11. uf. Muž inzistira da ide samnom. A ja izabrala.ginekologicu koja mi je bila najbliža školi kad sam navršila 18 god. jer smo morali imat ginekologicu ...dobivao se onaj neki papir u pošti kao. I super sam ubola.

Ana_Marija_2019
    25. Listopad 2017. 11:10

Imate na ponudi dana 3/4D ultrazvuk pa pogledajte!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.