Hehe valjda se necu pogubit, jel mi glupo nosit manju putnu torbu tamo za tu jednu noc? Jer nosim i rucnik, maramice za dezinf.,wc papir, svasta nesto. Valjda mi se nece smijat.
Ugl danas mi je trbub manji neg prije tjedan dana, valjda od povracanja, odmah me panika ulovi
Ma nije ti glupo... Pa to je tako, osnovnih stvari je najvise, da ides na tjedan imala bi samo koji rucnik i pidjamu vise
Cure ako koju zanimaako ne, zamemarite
Divno...
Cure iz zagreba, isto tako koju zanima, u crkvi svetog kriza u sigetu imate kip trudne djevice marije, ja sam isla i prvoj t se pomolit i jednostavno neki svoj mir potrazit.
Divno…
Cure iz zagreba, isto tako koju zanima, u crkvi svetog kriza u sigetu imate kip trudne djevice marije, ja sam isla i prvoj t se pomolit i jednostavno neki svoj mir potrazit.
Joj lijepo, to mi je predaleko.. ja se molim sv ani, ona je zastitnica trudnica.. jednostavno se osjecam mirnija nakon toga
Cure, jel neka od vas imala užasan okus u ustima i kako je to riješila
Divno…
Wow, hvala na info, sigurno cu otici 🙏 Svako nade mir na svoj nacin, meni je molitva uvijek pomogla. ❤
Divno…
Wow, hvala na info, sigurno cu otici 🙏 Svako nade mir na svoj nacin, meni je molitva uvijek pomogla. ❤
Kad se iz crkve spustis onim stepenicam ili na onaj pomocni bocni ulaz kad udjes...
Pogubila sam se i na fejsu, samo par cura mogu povezati sa nickom s klokanice
Sortiraj odgovore
Najstariji