Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    24. Listopad 2017. 20:32

Cure ako koju zanima  ako ne, zamemarite

Katuska99
    24. Listopad 2017. 20:33

24. Listopad 2017. 20:38

Katuska99

Hehe valjda se necu pogubit, jel mi glupo nosit manju putnu torbu tamo za tu jednu noc? Jer nosim i rucnik, maramice za dezinf.,wc papir, svasta nesto. Valjda mi se nece smijat.
    Ugl danas mi je trbub manji neg prije tjedan dana, valjda od povracanja, odmah me panika ulovi

Ma nije ti glupo... Pa to je tako, osnovnih stvari je najvise, da ides na tjedan imala bi samo koji rucnik i pidjamu vise

24. Listopad 2017. 20:40

Katuska99

Cure ako koju zanimaako ne, zamemarite

Divno... 
    Cure iz zagreba, isto tako koju zanima, u crkvi svetog kriza u sigetu imate kip trudne djevice marije, ja sam isla i prvoj t se pomolit i jednostavno neki svoj mir potrazit. 

Katuska99
    24. Listopad 2017. 20:45

kaktus

Katuska99

Divno…
    Cure iz zagreba, isto tako koju zanima, u crkvi svetog kriza u sigetu imate kip trudne djevice marije, ja sam isla i prvoj t se pomolit i jednostavno neki svoj mir potrazit.

Joj lijepo, to mi je predaleko.. ja se molim sv ani, ona je zastitnica trudnica.. jednostavno se osjecam mirnija nakon toga 

• Malena123
    24. Listopad 2017. 20:52

Cure, jel neka od vas imala užasan okus u ustima i kako je to riješila 

Honey
    24. Listopad 2017. 21:14

kaktus

Katuska99

Divno…

Wow, hvala na info, sigurno cu otici 🙏 Svako nade mir na svoj nacin, meni je molitva uvijek pomogla. ❤

• ita87
    24. Listopad 2017. 21:16

Dok sam procitala sve, zaboravila sta sam htjela napisati...

24. Listopad 2017. 21:26

Honey

kaktus

Katuska99

Divno…

Wow, hvala na info, sigurno cu otici 🙏 Svako nade mir na svoj nacin, meni je molitva uvijek pomogla. ❤

Kad se iz crkve spustis onim stepenicam ili na onaj pomocni bocni ulaz kad udjes... 

• ita87
    24. Listopad 2017. 21:38

Pogubila sam se i na fejsu, samo par cura mogu povezati sa nickom s klokanice

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.