Od nas 20 i nešto što je za sad na facu je 6 ivana... Ja zaista ne znam kako to popamtit.
Kad smo kod tracanja... Jel vam se desilo da ogovarate s nekim nekoga putem poruka i zabunom posaljete toj osobi poruku?
Meni maloprije, uzas
Eto pa bolje je dok smo kaktusi, pande i little babyći i sl. 😁 nema konfuzije
Kad smo kod tracanja… Jel vam se desilo da ogovarate s nekim nekoga putem poruka i zabunom posaljete toj osobi poruku?
Meni maloprije, uzas
Dogodilo mi se jednom, koji bed, sad jako pazim bas jako 😳
Kad smo kod tracanja… Jel vam se desilo da ogovarate s nekim nekoga putem poruka i zabunom posaljete toj osobi poruku?
Meni maloprije, uzas
O da! Ooo da! Ah ako su pravi prijatelji vecinom to prođe jako iskreno i brzo. Doslovno kažem da je ogovaram malo... pa krenemo ogovarat onu treću. Ako nisu pravi prijatelji onda se izvlačim kako god znam...ali njih ni ne tracam osim ako nije netko s posla a onda je to grozno neugodno.... Tu muljam kao da nema sutra...
Znači uspjela sam razbiti j.... staklenu ploču za kuhanje...
Sjedim, plačem i čekam muža da dođe s posla... ljuta sam na sebe jer sam toliko smotana u zadnje vrijeme da sam pol stana porazbijala, ali ovo da mi se dogodi, ne vjerujeeem... ispala mi je staklena bočica začina na ploču, pa šta se ona nije rasula #$$#%##$#... 2000kn mi ne gine za novu...
Ja i frendica tracale curu od jednog decka iz drustva, muske polovice sve tri su ono bas jako jako dobre, nas dve smo se kroz godine jako zblizile, a ova treca je onako... Kako da kazem... Nije bas nas djir persone... Drzi se visoko, cak i previsoko za ono sto zbilja je, nezna se zafrkavat, sve joj je bezveze, ma umisljena... A znamo ju isto godinama, nije da je jucer dosla u drustvo pa se hoce pokazat...
MiuMau ajme ja sam mislila da se to ne moze razbiti 😱😱
Ma pusti, neka se sve razbije, samo da nam bebe budu zdrave 😊😘
Sortiraj odgovore
Najstariji