Moram priznat da sam i ja malo konce pogubila... Popamtila sam neke cure, a neke stalno brkam
Ok.cjeli dan nisam bila tu...ja nista vise neznam... super... netko je imao.rodendan sretan rodendan zelim... samo da javim evo cjeli dan terena jedva cekam lec u krevet ;) mucninu danas imala izljecila sakom badema ;)
Bome vas je tesko polovit na dvije strane :) mozda cu sad vise uspjeti kad prestanem radit..
Nove cure dobrodosle !
KungFu,
Ja sam stalno krvarila do 10 tt....ti si sad koji tj?? 13negdje??
Moguce da je neka zilica pukla, ali mogu mislitk koja panika kad vidis tako nesto !
Ja isto neke cure znam koje su i po nickovima, a neke ne znam, nisam popamtila...a i mozak mi ne radi pretjerano !
Honey,
Super da je sve ok na pregledu biloo !
Ja mislim da znam samo 3,4 cure koje su ostale pojma nemam..haha
Nove cure dobrodosle !
KungFu,
Ja sam stalno krvarila do 10 tt….ti si sad koji tj?? 13negdje??
Moguce da je neka zilica pukla, ali mogu mislitk koja panika kad vidis tako nesto !
Ja isto neke cure znam koje su i po nickovima, a neke ne znam, nisam popamtila…a i mozak mi ne radi pretjerano !
Honey,
Ja isto konstantno krvarila do prije koja 4 tjedna i onda se smirilo, mislila sam da je to to... a danas prokrvarila u jutro pa opet popodne i sad opet imam malo smedjeg iscjetka na ulosku..
Nove cure dobrodosle !
KungFu,
Ja isto neke cure znam koje su i po nickovima, a neke ne znam, nisam popamtila…a i mozak mi ne radi pretjerano !
Honey,
Ja isto konstantno krvarila do prije koja 4 tjedna i onda se smirilo, mislila sam da je to to… a danas prokrvarila u jutro pa opet popodne i sad opet imam malo smedjeg iscjetka na ulosku..
Nadam se da ce brzo proci, jer znam da nikako nije ugodnoooo ! Mene je svaki put panika uhvatila....
Cure ako koju zanimaako ne, zamemarite
Divno…
Cure iz zagreba, isto tako koju zanima, u crkvi svetog kriza u sigetu imate kip trudne djevice marije, ja sam isla i prvoj t se pomolit i jednostavno neki svoj mir potrazit.
Joj lijepo, to mi je predaleko.. ja se molim sv ani, ona je zastitnica trudnica.. jednostavno se osjecam mirnija nakon toga
Divna molitva! Ja imam slicnu koju molim isto svaki dan❤ sv.Gerard je isto zastitnik trudnica pa eto ako koju zanima neka malo progugla ;)
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Nove cure dobrodosle !
KungFu,
Honey,
Ja isto konstantno krvarila do prije koja 4 tjedna i onda se smirilo, mislila sam da je to to… a danas prokrvarila u jutro pa opet popodne i sad opet imam malo smedjeg iscjetka na ulosku..
Nadam se da ce ti brzo proci, to je grozno. Ja stvarno nisam panicar, ali da mi se tako sta dogada vjerojatno bi visila na hitnoj po cijele dane
Sortiraj odgovore
Najstariji