http://www.danibeba.com/BO17/index.php?section=kutak
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja znam da mi koje smo tu cemo i opstat. Bar nemam 10str vise za citati nakon sat vremena 😂
Ja ne idem na taj sajam, bila jedne godine slucajno, bilo guzva, bilo vruce, nista pametno ni povoljno nisam uocila. Inace bas ne volim west gate, bila samo 2 × u sopingu tamo... preogroman 😁
Sigurno nas tracate tamo u toj klan grupi
normalno :P hahhahahah
😂😂😂😂 da da, sve se vrti oko nas koje nismo tamo 😜
Panda odkud si ti uopce? Stalno te hocu pitati, rekla si da ides kuci dolje a neznam gdje je to dolje 😀
Ja nit neznam koje nisu tamo!! 🤣 a nit koje jesu!! 🤣 zapravo samo za 3 osobe sam sigurna da su i tu i tamo! 😉
url=https://lilypie.com]
Ja nit neznam koje nisu tamo!! 🤣 a nit koje jesu!! 🤣 zapravo samo za 3 osobe sam sigurna da su i tu i tamo! 😉
Ma ja znam dosta njih tko je tko. Samo ako je i jedna od vas u stvarnom životu ivana ...molim vas da ne dolazite na facebook!!!
Ma ja znam dosta njih tko je tko. Samo ako je i jedna od vas u stvarnom životu ivana …molim vas da ne dolazite na facebook!!!
Zasto? Jel ih barem 10ima?
Ma ja znam dosta njih tko je tko. Samo ako je i jedna od vas u stvarnom životu ivana …molim vas da ne dolazite na facebook!!!
Hahahaha sta je neka Ivana na tapeti traca? 😂 Ja nisam! 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji