Evooo meee dosla kuci. Dan dugo traje kad ustanes u pet i citav dan si u pokretu. Sve je uredu. Plod odgovara zadnjem danu menstruacije 8+2. Srce kuca. Veoma glasno i brzoooo. Pregledao je i jajnike. Sve uredu. Eto mogu sad spavat hahahah hvala Bogu
Supeer bas mi je drago da je sve po p.s.-u
Jesse,
Progesteron se ne vadi u T, makar su ga meni treci put vadili…od.pretraga sto je vazno na pocetku T napraviti tj.sto sam ja radila jeu slijedece :
Kks, tsh, ft4, kompletni urin. U 12 tt rh faktor i testove senzibilizacije.
Briseve. Ja sam.jos u sklopu hematologa vadila svasta, ali radi heparina i andola. Super ti je beta ! Sad bi se vec nesto i vidjelo na uzv ! Ja sam radila znaci mini anomaly scan u 12 tj + kombinirani probir, u 16 tt nije potrebno ako se radi u 12 tt, zato je meni dns tako kratko trajao uzv. I obavezno uzv iza 20 tj.
Kaktus,
Nadam se da ce se mozda ipak ici kod.mene u.pravcu carskog reza….kazem, daleko mi je sve to jos…nisam.jos ni 16 tj, haha
Student,
Ja cu ici kod Kosa na 4d, tj.idem kod.njega na redovne uzv, a valjda ce ukljuciti iza 20 tj 4d, makar, iskreno, to mi ni nije strasno bitno, glavno da on pregleda sve organe i sve bitno…
Cuj ti Mono..haha nisam jos ni 16 tt..a sutra puni 16 tt i od prekosutra je u 17 tt..hahaha
Neda se žena dokazat. U rodilištu će govorit svima da je u 8.mj trudnoće a bit će u 38+2.
Panda.
Super ! Dragooo mi jeeee !
Cure,
Hahahahahha,bas ste me nasmijaleeeeee sad !!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Panda.
Cure,
U zadnjem si tjednu 4. mj. trudnoće i kad uđeš u 18.tj (17+0) si u u 5. mj trudnoće... Prihvaćaš li to?
Panda.
Cure,
U zadnjem si tjednu 4. mj. trudnoće i kad uđeš u 18.tj (17+0) si u u 5. mj trudnoće… Prihvaćaš li to?
Meni su to sve tako visoki tjedni jer kada sam bila u 5 tt sam sanjala taj 16-17 tjedan..a sad sam vec u 20-tom tjednu 😂😂 ni ja ne vjerujem da sam dogurala do polovice
Panda.
Cure,
U zadnjem si tjednu 4. mj. trudnoće i kad uđeš u 18.tj (17+0) si u u 5. mj trudnoće… Prihvaćaš li to?
Meni su to sve tako visoki tjedni jer kada sam bila u 5 tt sam sanjala taj 16-17 tjedan..a sad sam vec u 20-tom tjednu 😂😂 ni ja ne vjerujem da sam dogurala do polovice
Sa samo 28 tj. beba ima preko 95% šansu preživljavanja da se ranije rodi...
Panda predivna mrvica! Cestitam sto je sve uredno i neka tako i ostane do kraja ❤ e sad i ti laganini pa po pretragama kad se vratis sa puta. 😁
Panda.
Cure,
Sa samo 28 tj. beba ima preko 95% šansu preživljavanja da se ranije rodi…
Bas krasno...sad cu cekati 28 tt..haha
Sortiraj odgovore
Najstariji