Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    23. Listopad 2017. 23:28
    Evo i slikica, nigdje se ne spominje termin 10.4. Sve neki drugi datumi
    Evo i slikica, nigdje se ne spominje termin 10.4. Sve neki drugi datumi

• ita87
    23. Listopad 2017. 23:30

Mono, nisam radila kombinirani. Gin mi tada nije spominjala, a ja nisam pitala.
    Rezultati za 7-10 dana. 

• ita87
    23. Listopad 2017. 23:31

Sva sreca pa imam 5,6 slobodnih dana i nadam se da ce mi vrijeme brzo proci 

• ita87
    23. Listopad 2017. 23:34

Ali svejedno nisam opustena, mislila sam da cu nakon ovog pregleda objavit novost o trudnoci, a sad si mislim da cu pricekati iduci pregled. Zapravo zelim da sto vise vremena prodje, jer mi se ne da da me svi pocnu gnjaviti sa svime time.. pa da moram slusati svakave savjete itd. Bas zato mi je super klokanica za cavrljanje i druzenje nas trudnica 

• ita87
    23. Listopad 2017. 23:37

ikyri

mono1111

Panda.
    Super ! Dragooo mi jeeee !
    Cure,
    Hahahahahha,bas ste me nasmijaleeeeee sad !!!! 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

U zadnjem si tjednu 4. mj. trudnoće i kad uđeš u 18.tj (17+0) si u u 5. mj trudnoće… Prihvaćaš li to?

Whaaat?! Ja se isto gubim u danima, tjednima i mjesecima 

mono1111
    24. Listopad 2017. 00:00

Ita,
    Ovo su ti mjere za glavu, tijelo, i noge...znaci sve je posebno mjerila...i svaki dio kao odgovara drugom danu, mislim velicina, ali to je sve uredno...uvijek postoje ovakva odstupanja....
    Ali nije li ti rekla kad bi ti termin bio?? Po M se sve to racuna i dalje, even.mislim kad bas postoji veliko odstupanje, tipa dva tjedna, onda narihtaju po uzv....
    Ja sam sigurna da ce meni cijelo vrijeme termin biti 10.04.....bez obzira ako plod bude odstupao par dana....

• ita87
    24. Listopad 2017. 03:37

Da, mjere su ok, tako je rekla. Ona mi je na prvom pregledu u trudnickoj knjizici upisala 11.4. A svuda po netu mi izbacuje 10.4. Vidjet cemo kako ce biti 

panda102
    24. Listopad 2017. 07:16

Jutro cure :) 
    znaci jutros ustanem i fali jedna slika sa uz, dobila sam ih 3. Sto znaci da je muz uzeo jednu u novcanik hahahahaa 1000% necu ga ni pitat, duša <3 evo ja na poslu. Gladna 0-24 
    Znaciii raspizdio se skroz samo sto ne place, dosadan je hahaha volim forum 
    Super za preglede, tacno te razumijem ita, jucer je bio tako detaljan ovaj ginekolog da sam bila odusevljna, pomalo i dosadan, hocemo jos jednom srce poslusat, kontam samo vadi to iz mene hehehehehhehe 
    sta da je samo rekao uredu je sve i nista....ni slike ni monitora, ovako sam imala svoj monitor da gledam. 

panda102
    24. Listopad 2017. 07:37

Ej Mono od danas si u 17.tjednu, prihvacas ? hahahahah 
    vec je zamisljam, voze je da rode a ona vristi neeeeeee tek je 39.tjedan ahahhahaha

Honey
    24. Listopad 2017. 07:41

panda102

Ej Mono od danas si u 17.tjednu, prihvacas ? hahahahah
    vec je zamisljam, voze je da rode a ona vristi neeeeeee tek je 39.tjedan ahahhahaha

😂😂😂😂👌 1000%

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.