Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    23. Listopad 2017. 12:41

Ja sam na komplikacijama od pozitivne bete..znaci 4+2 tt

panda102
    23. Listopad 2017. 12:44

Sto si na komplikacijama Elvira?

• Elviramagistic
    23. Listopad 2017. 13:01

Mono ja te razumijem..meni moj ginic sve objasnjava i imam svoj ekran di gledam bebicu i uzv traje min 5 minuta..a u Petrovoj na triple testu naravno da mi nije nista ni pokazao samo sam slikicu dobila..i sad u srijedu napokon idem na pregled nakon dugih 6 tjedana svojem ginicu i jedva cekam jer znam da cu vidjeti bebu..mozda nekom glupo ali meni to puno znaci kad ju mogu gledati par minuta..naravno da je bitno da je sve ok i lakse ti je kad makar to cujes..meni je dugo i 3 tjedna a kamoli 6 tjedana..od sada na dalje idem samo kod njega pa ce me narucibati valjda svaka 4 tjedna

• Elviramagistic
    23. Listopad 2017. 13:03

panda102

Sto si na komplikacijama Elvira?

Da na komplikacijama sam od prvog dana zbog uzasnih bolova..ginic je mislio da je mozda cak vanmatrnicna pa sam isla vaditi betu 2 puta i sa 5.0 tt na uzv cisto da vidi dal je plod u maternici..bolovi su prosli za kojih 2 tjedna (kasnije je rekao da je to vjerojatno zbog sirenja maternice) ali je rekao da ce me ostaviti na komplikacijama

amarenna
    23. Listopad 2017. 13:07

Cure hvala svima na lijepim željama, divne ste 😘

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

ikyri
    23. Listopad 2017. 13:08

U prvoj trudnoci sam radila do 25.tj a sad sam u 13.tj išla. Išla sam da izbjegnem s malom odlazak u jaslice i sad vec jedva hodam..nebi dugo ovako i onako izdržala.

• Malena123
    23. Listopad 2017. 13:32

Zvala sam Hzzo, kažu treba biti neprekidno 9 mjeseci staža ili 12 mj. sa prekidima u dvije godine od otvaranja komplikacija. Treba neki obrazac R-1 gdje se vide isplate unazad 6 mj. po tome se računa prosjek. 

mono1111
    23. Listopad 2017. 13:36

Kaktus,
    Pa vise heparin nije indikacija za carski, jedno je vrijeme cak i bio...ali mislim davno prije.
    Ali ja cu svakako pitati, tj.traziti carski...upravo zato cu i s Kosom pricati o tome kad bude vrijeme.
    Tesko da ce me bez ikakvih indikacija slati na carski, ali s obzirom na cijelu moju situaciju, i sve...jednostavno mi se cini najsigurniji carski rez...jako me strah komplikacija i svega...
    U slucaju da mi i Kos i u Petrovoj kazu da stvarno nema potrebe kod mene za carskim, onda ok....
    Ali odavno mi je to na pameti, i cini mi se kao najsigurnija opcija...mislim na dogovoreni carski rez u cca 38 tt.
    A i vidjeti cemo radi te posteljice, koja je isto jako nisko bila...ako se ne digne, onda svakako carski !

mono1111
    23. Listopad 2017. 13:37

Malena123

Zvala sam Hzzo, kažu treba biti neprekidno 9 mjeseci staža ili 12 mj. sa prekidima u dvije godine od otvaranja komplikacija. Treba neki obrazac R-1 gdje se vide isplate unazad 6 mj. po tome se računa prosjek.

To ti u firmi daju, potvrdu o placi ili ti R1 obrazac.
    I to sve nosis na hzzo, sa doznakama, kopijom osobne i kartice tekuceg racuna.

23. Listopad 2017. 13:47

mono1111

Kaktus,
    Pa vise heparin nije indikacija za carski, jedno je vrijeme cak i bio…ali mislim davno prije.
    Ali ja cu svakako pitati, tj.traziti carski…upravo zato cu i s Kosom pricati o tome kad bude vrijeme.
    Tesko da ce me bez ikakvih indikacija slati na carski, ali s obzirom na cijelu moju situaciju, i sve…jednostavno mi se cini najsigurniji carski rez…jako me strah komplikacija i svega…
    U slucaju da mi i Kos i u Petrovoj kazu da stvarno nema potrebe kod mene za carskim, onda ok….
    Ali odavno mi je to na pameti, i cini mi se kao najsigurnija opcija…mislim na dogovoreni carski rez u cca 38 tt.
    A i vidjeti cemo radi te posteljice, koja je isto jako nisko bila…ako se ne digne, onda svakako carski !

Pa bas zato te i pitam, bas znam da su se kao "postrozile" te indikacije za dogovorene carske, meni suludo malo... Ono stav zatkom kod prvorotke vise nije apsolutna indikacija za carski u vecini bolnica, u nekima je. Moja kolegica koja je imala tesku saobracajaku i dvostruku frakturu zdjelice je rodila vaginalno jer su ginekolozi smatrali da to nije indikacija za carski, i tako kojesta se izmjenilo... Al mislim da bas puno i ovisi ko te vodi i kako cete se dogovorit

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.