Ej Mono od danas si u 17.tjednu, prihvacas ? hahahahah
vec je zamisljam, voze je da rode a ona vristi neeeeeee tek je 39.tjedan ahahhahaha
Hahahahaha mono kad prestane vidjet noge od trbuha će zaključit da je možda više nego malo trudna... Panda tebi je muž plakao ko kišna godina na +? Ita se jučer javila na faceu samo sad još malo brkamo tko je tko. Ita reci ljudima spontano kad se tebi bude dalo... To je tvoja privatna stvar...
Ej Mono od danas si u 17.tjednu, prihvacas ? hahahahah
vec je zamisljam, voze je da rode a ona vristi neeeeeee tek je 39.tjedan ahahhahaha
Hahahahaha mono kad prestane vidjet noge od trbuha će zaključit da je možda više nego malo trudna… Panda tebi je muž plakao ko kišna godina na +? Ita se jučer javila na faceu samo sad još malo brkamo tko je tko. Ita reci ljudima spontano kad se tebi bude dalo… To je tvoja privatna stvar…
Da to je taj moj plačko...poslat cu vam sliku na fejsu njega sa slikom uz hahahhahahaha zato sto ja nisam pristajala na ideju djeteta dvije i po godine braka i kad sam pristala nije uspjevalo 6 mjeseci hahahaha a on bio siguran to je toooooo sad cu ja iz prve i et nije bilo. Ja sam cekala da mi se poklope neke stvari, da dobijem ugovor zastalno, da dobijem stalne papire u sloveniji, da imam sva prava sutra kad ostanem trudna, nisam htjela srljati.... a iskreno nisam bila ni sekunde spremna :)
Ita, blago tebi kad jos mozes skrivat u ovim tjednima... Ja sam bila cini mi se oko 10tj kad smo svima rekli jer vise se nije dalo sakrit, a iskreno nisam jos bila spremna reci, to je svaki put nesto posebno. Cak sam mamu izbjegavala zadnjih dana haha jer bi ona skuzila sigurno, ono kad te neko poznaje u dusu pa po najsitnijem detalju skuzi da se nesto desava.
Kliknem gore na aktualne teme, malo prosvrljam da vidim sta sve ima i naravno otvorim kako se osjecaju mame andela, na drugoj stranici post od cure BebiK... Ajme suza za suzom mi je isla... Ne mogu si to ni zamislit, samo sam zahvalila dragom Bogu sto imam sretno i zdravo malo cudo pored sebe i nadam se da ce i ovo u meni biti zdravo i nista drugo mi ne treba u zivotu...
Kliknem gore na aktualne teme, malo prosvrljam da vidim sta sve ima i naravno otvorim kako se osjecaju mame andela, na drugoj stranici post od cure BebiK… Ajme suza za suzom mi je isla… Ne mogu si to ni zamislit, samo sam zahvalila dragom Bogu sto imam sretno i zdravo malo cudo pored sebe i nadam se da ce i ovo u meni biti zdravo i nista drugo mi ne treba u zivotu…
Ja sam to prekjučer kasno navečer pročitala... Nisam sebi mogla doć cijelu noć. Znam toliko puno ružnih priča da sam ponekad u tolikom strahu da zaboravljam koliko sam sretna sad i koliko moram uživat u svakom lijepom danu.
Kliknem gore na aktualne teme, malo prosvrljam da vidim sta sve ima i naravno otvorim kako se osjecaju mame andela, na drugoj stranici post od cure BebiK… Ajme suza za suzom mi je isla… Ne mogu si to ni zamislit, samo sam zahvalila dragom Bogu sto imam sretno i zdravo malo cudo pored sebe i nadam se da ce i ovo u meni biti zdravo i nista drugo mi ne treba u zivotu…
Ja sam to prekjučer kasno navečer pročitala… Nisam sebi mogla doć cijelu noć. Znam toliko puno ružnih priča da sam ponekad u tolikom strahu da zaboravljam koliko sam sretna sad i koliko moram uživat u svakom lijepom danu.
O cem pricate? 🤔 da idem trazit il ipak bolje ne? 😔😕
url=https://lilypie.com]
Ja sam to prekjučer kasno navečer pročitala… Nisam sebi mogla doć cijelu noć. Znam toliko puno ružnih priča da sam ponekad u tolikom strahu da zaboravljam koliko sam sretna sad i koliko moram uživat u svakom lijepom danu.
O cem pricate? 🤔 da idem trazit il ipak bolje ne? 😔😕
nemoj. tragične priče o novorođenim bebama i trudnoćama
Ma ne treba bjezat od toga, sve se to dogadja medju nama, uvijek i svugdje. Samo eto treba se znat vratit u normalu kad nesto takvu procitas i cujes, zahvalit se na svemu sto imas i uzivat u malim stvarima.
Možda bolje ne takve stvari čitat dok si trudan ili imaš jako malu bebu jer smo tada sve emocionalno labilnije.
Kaktus kad ces nam doc na face?
Sortiraj odgovore
Najstariji