Panda, super slika!
Cure, zavidim na visim tjednima trudnoce :)
Ikyri,
Hahah,.prihvacam li??
Znas, brojim dan po dan, doslovno....neki put se sama presaltam u iduci tjedan, kad sam recimo na polovici tjedna prije....i.onda mi jos sporije vrijeme prolazi, jer onda tek zapravo dodjem u taj tjedan.
Primjer....sa 15 + nesto dana kad me sveki pitala koji sam tjedan rekla sam skoro 16, i automatski sam kao bila 16vec....a tek u biti sam sutra 16!
Aaaaa tko ce cekati do 28 tt, ili do 40????
Meni bas jakoo sporo vrijeme prolazi, ne znam kako je vama !
Mislim je, ja sam sad u 16 tj kao...sto je duplo skoro nego sam dosla prije u predhodnim T, alj opet s druge strane...tek onak 16 tj.
Imam od jucer neke kao menstrualne bolove. Nisu jaki, dodju pa prodju, ali naravno da se brinem !
Mono ja jos uvijek nekad imam te menstruacijske bolove..mislim da ce tako biti do kraja
Bila danas u DM-u, pa usput nabavila i kremice protiv strija. Spiminjala se Biobaza, ima li tko iskustva?
Bila danas u DM-u, pa usput nabavila i kremice protiv strija. Spiminjala se Biobaza, ima li tko iskustva?
Ja sam dobila u Dm u njihovom poklon paketu za trudnice uzorak Biobaze...ok mi je. Mazem samo trbuh s njom, jer ni inace nemam obicaj mazati tijelo nakon tusiranja....pa ono...bar trbuh samo...
Elvira,
Ja prije nisam imala menstrualne bolove...nego neke.kao kontrakcije mini, i pritisak u donjem dijelu trbuha, ovo mi je sad nesto novo ! Bas poput menstrualnih....
Hej curke, nikako se javiti. Prvo pregled, pa posao, pa voznja 3 sata i tek sad uzela mob u ruke.
Uglavnom mono, ni ja nisam bila preodusevljena danasnjim pregledom.. prvo gin nije nista govorila dobre dvije minute, niti mi pokazivala ekran. Ja se usrala sta se dogadja. Uglavnom, sve je na kraju ok. prethodna slikica mi je bolja,na ovoj se bas ne vidi jasno beba. Pitala me da li zelim na triple test, a ja bila nespremna (misleci da ga mogu obavit i iduci tjedan) i sjela u auto i pravac Rijeka da to obavim. Sutra idem na put i nema me tjedan dana pa bi tad bilo prekasno. Onda si mislim o tome kako taj triple skoro pa nista ne znaci s obzirom da je 75% siguran.. ali neka sam ga napravila.. iduce cu ici na 3d,4d oko 20 tt i bit cu malo mirnija valjda. Nadam se da ce ipak sve biti u redu na kraju krajeva.
Spol jos nije vidjela, valjda bude za mjesec dana..
Ma nama koje smo isle danas, super su pregledi bili na kraju, ne smijemo se zaliti.
Amarenna nadam se da si lijepo proslavila roskas, sve najbolje! 🎉🎉
Hej curke, nikako se javiti. Prvo pregled, pa posao, pa voznja 3 sata i tek sad uzela mob u ruke.
Uglavnom mono, ni ja nisam bila preodusevljena danasnjim pregledom.. prvo gin nije nista govorila dobre dvije minute, niti mi pokazivala ekran. Ja se usrala sta se dogadja. Uglavnom, sve je na kraju ok. prethodna slikica mi je bolja,na ovoj se bas ne vidi jasno beba. Pitala me da li zelim na triple test, a ja bila nespremna (misleci da ga mogu obavit i iduci tjedan) i sjela u auto i pravac Rijeka da to obavim. Sutra idem na put i nema me tjedan dana pa bi tad bilo prekasno. Onda si mislim o tome kako taj triple skoro pa nista ne znaci s obzirom da je 75% siguran.. ali neka sam ga napravila.. iduce cu ici na 3d,4d oko 20 tt i bit cu malo mirnija valjda. Nadam se da ce ipak sve biti u redu na kraju krajeva.
Spol jos nije vidjela, valjda bude za mjesec dana..
Ma nama koje smo isle danas, super su pregledi bili na kraju, ne smijemo se zaliti.
Amarenna nadam se da si lijepo proslavila roskas, sve najbolje! 🎉🎉
Super !!! Glavno da je sve ok !
Kad ce nalazi?? Ti nisi radila kombinirani??
Sortiraj odgovore
Najstariji