Ja za sebe mislim da sam dovoljno zrela za majčinstvo 😊
Bravo, to je lijepo cuti. Zrela mlada mama
Ja imam 25 i bas mi je super....ostvarila sam si svoj san i uzivam u svom muzu,curici i bebi na putu. Sretna mala obitelj❤ mono i one koje piju ovaj elebaby jel se osjeti ta omega u tim tabletama?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Zivot me naucio da se moram borit i izborit. I vjerojatno ne bi mozda bila toliko zrela u tim godinama da nisam prosla neke stvari u zivotu koje su me svemu tome naucile. Sve je vjerojatno moralo biti s nekim razlogom😉
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja taman napunila 24 godine. I moja najbolja je odluka sto cu biti mama 😊
Jutro, eto sad jos i tablicu sa godinama hahaha
Napunila 28 i moja beba je nastala na moj rodendan 😁 Nastala u djevici bit ce rodena u blizancu. Ja djeavica a tata blizanac 😀
Malo mi je zao sto nisam bar dvije godine prije zatrudnila, ali posao, ovo, ovo.. tako je moralo bit. Sad me brine kad cu stici troje roditi hehehe
Napunila 28 i moja beba je nastala na moj rodendan 😁 Nastala u djevici bit ce rodena u blizancu. Ja djeavica a tata blizanac 😀
Super. Moja bi se trebala roditi oko muzevog rodjendana. Mozda on za poklon iduce godine bas dobije svoju bebu 😊
O ne ne više tablica. Pred kraj možemo pisat gdje ćemo rodit i sl... Ali ovo je dosta za sad.
Godine su samo broj. Po meni ili si uvijek spreman biti mama ili nikad... ili imaš to u sebi ili ne. Naravno uvijek je bolje bit u stabilnijim životnim uvjetima s boljim partnerom ...imat podršku itd. Kažu prvo se rodi dijete a onda majka. Što je nešto čudesno. Taj tren dok dobiješ tu bebu u ruke... uh!
Hahaha ikyri trauma od tablica 😂 Slazem se ili si za to ili nisi, nije bitno kad se dogodi. Rekla bi "nisu sve majke majke", neka djeca se rode pa ocevi budu vece majke jel...
Sortiraj odgovore
Najstariji