Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Student24
    19. Listopad 2017. 20:19

mono1111

Bok cure,
    Nove cure dobrodosle !
    Cure koje su bile na pregledima dns, jejjjjjjj !
    Ena,
    Da li tebi gin.nije radio uzv?? Mislim ja bi izludila!!!!!
    Littleone,
    Ja uzimam Elebaby.
    Malena,
    Ma culi bi ti se i prije otkucaji..to je onak za mjesec dana tek…koji ces tad tjedan biti?? 8 i vise??
    Ja nikakve pokrete, nista ne osjecam….
    Previse stranica ima, ne mogu sve pohvati !!!
    Tko zna?? Ft4 mi je snizen, 10 i nesto je, a ref.vrijednosti od 11,5 su….tsh mi.je oko 1.
    Da li to znaci da mi je previsoka terapija ili preniska? Vjerovatno previsoka jelda??

Prema TSH ja bi rekla da zericu prejaka. Ja jucer taman kontrolirala, sad je 2,57; a 23.08. bio 1,57. :) doktor kaze da je to super i nastavljam istom terapijom! 

• Student24
    19. Listopad 2017. 20:21

ikyri

MiuMau

Ena ja sam mislila da je moja divljača, na zadnjem uzv se nije dala uslikat koliko se okretala, al tvoj harambaša debelo vodi kad te tak opali…
    Ikiry slatka je, ta ide na kolica sam tak… Di i koliko? Slatka je, al meni ništa nemre onu izbit iz glave, bit će danas "Mužićuuuu, znaš ono kak ja uzgajam malo ljudsko biće za nas u svojoj maternici? E pa mislim da bi ova torba baš išla uz to malo biće."

Ma sad na ebayu za nekih 17 dolara. Ja imam svoju torbu kao ruksak…od male ruksak…Ma putna torba mi neće bit dovoljna ponekad. Ja ne pitam baš muža za takve sitnice niti on mene. Neki dan sam mu rekla da nove UGGsice dođu 1999kn i pitao je kad ih idemo kupit. 😆😆

Ja se sokirala cijenom UGGsica ove godine...

Tajchi2
    19. Listopad 2017. 20:52

evo me sa pregleda. Srce jos ne kuca narucio me za dva tjedna. Bila sam sigurna da ce kucati al eto sad opet iscekivanje. Ostalo sve izgleda ok ali imala sam ovulaciju u u noci izmedju 18. I 19. Dana ciklusa i on kaze da je ok da se jos ne cuje.
    Sad ce ova dva tjedna bit duga ko godine

little baby
    19. Listopad 2017. 20:59

kaktus

Sjedim u fotelji sa svojom velikom curom, ona se meni uvalila u krilo i citamo slikovnice i odjednom osjetim malog ljubomorka unutra kako se javlja 💕

Aaaa divnooo! 

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Lorna
    19. Listopad 2017. 21:02

Cuker

Lorna

Pozdrav,jako vas je lijepo čitati pa bi vam se rado i pridružili
    Mi smo 6tt već imamo curicu od 4godine.

Bok, Lorna! Dobro došla! Od kud nick? Tako se zove moja kćer… Pa mi je neobično vidjeti!

Bog,od Lorne Bayern koju trenutno čitam

nina11
    19. Listopad 2017. 21:02

Palčica0306

Lorna

Koliko sam uspjela pohvatati većina vas je u dvadesetima,ja sam 37 bas me zanima jesam jedina ili nas još ima.
    Naša trudnoća je iz IVF a pa jeli vas ima još.
    Ja još ne razmišljam o kupovini imam dosta toga od cure a i bude li decko imati Ce sto obuci.
    Pozdrav pišemo se 😍🤗

Ja 32

Ja 24 🤗

Lorna
    19. Listopad 2017. 21:03

mono1111

Ikyri,
    Idem iduci pon kod endokrinologice, pa cu valjda znati vise…po tsh mi se cini dovoljna doza…jer ako mi poveca, vjerovatno ce tsh biti nizi…nemam pojma..
    U biti, reci ce mi i moja mpo u pon…!
    Lorna,
    Moja T je IVF.

Drago mi je,posebne su to trudnoće,drugačije,uz ljekove i sve ostalo,ali bh biti će sve kako treba

Lorna
    19. Listopad 2017. 21:05

Tajchi2

evo me sa pregleda. Srce jos ne kuca narucio me za dva tjedna. Bila sam sigurna da ce kucati al eto sad opet iscekivanje. Ostalo sve izgleda ok ali imala sam ovulaciju u u noci izmedju 18. I 19. Dana ciklusa i on kaze da je ok da se jos ne cuje.

Da ja nakon bete nikako dočekati ali evo uspjela sam biti u zenu koliko god mogu,zaokupraj se čitaj,šetaj samo ne misli o tome i u trenu cz proći

Tajchi2
    19. Listopad 2017. 21:14

Lorna

Tajchi2

Da ja nakon bete nikako dočekati ali evo uspjela sam biti u zenu koliko god mogu,zaokupraj se čitaj,šetaj samo ne misli o tome i u trenu cz proći

Biti u zenu 😂😂 dobro si to napisala. 
    Bila sam uvjerena da nisam otisla prerano , ali s obzirom na kasnu ovulaciju ocito je bilo prerano. 
    Imam posao i faks i jednog kikaca od 4 godine tako da nemrem bit zen sve i da hocu 😂😂😂😂

panda102
    19. Listopad 2017. 21:16

Tajchi😍 jos malo. 
    Ja imam 26. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.