Mene brinu strije malo. Imam ih dosta iz prve trudnoće i sad su lagano plavkaste ponovno. Kupila sam si Weleda ulje za strije i sviđa mi se kako mi je koža reagirala na njega. Bademovo sam probala ali se malo svrbim od njega. Prošlu trudnocu sam koristila biobaza mama mlijeko ili kremu i sve je bilo ok do zadnjih 20 dana trudnoće kad sam popucala. Sad se nedam da necu dobit toliko kila. Ima koja mam kakvo iskustvo za podjelit?
Mene brinu strije malo. Imam ih dosta iz prve trudnoće i sad su lagano plavkaste ponovno. Kupila sam si Weleda ulje za strije i sviđa mi se kako mi je koža reagirala na njega. Bademovo sam probala ali se malo svrbim od njega. Prošlu trudnocu sam koristila biobaza mama mlijeko ili kremu i sve je bilo ok do zadnjih 20 dana trudnoće kad sam popucala. Sad se nedam da necu dobit toliko kila. Ima koja mam kakvo iskustvo za podjelit?
Ja se u teudnoci mazem iskljucivo cistim prirodnim uljima, dali badem koji kboza am, cak sam i mrvu maslinovog znala, karite maslac... Probaj s kokosovim, isto je masno, hidratizira i bas njeguje kozu
Ja se mazem hipp uljem za trudnice i biobaza mama kremom,kombiniram to dvoje. Hipp ulje preeekrasno mirisi i koza mi bude bas meka,osjecam se kao beba poslije tusiranja 😂
Kada ste svojima rekle da ste trudne prije uzv ili ste čekale uzv? Meni je zadnja bila 08.09.2017. Nema veze brzo će 15. Inače imam usporenu štitnjaču pa se brzo umaram. No, inače je sve OK.
Moj dragi i ja smo zajedno sumnjali na trudnoću od prvog dana, i onda sam ga iznenadila s plusicem + ☺️☺️
Ostalima kasnije, nakon pregleda, ovisi kako kome, Uglavnom nakon 12 tt je veći krug znao..
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Ja sam u 5om tjednu dosla kod svoje gin rekla joj da mislim da sam trudna odnosno da je test pokazao + . Odma me pitala kad je bioa zadnja m i rekla odi se pripremi na pregled ..odmah me pregledala i rekla da sve ok dala sliku i vidimo se za mj dana... svojima i sefici sam rekla odmah... ostali sad saznaju tek .... ;)
Dragi i ja znamo. Vadila sam betu bila 7073,danas bila kod ginićke kaže to je otprilike 3-4 tj. i neka dođem 15.11.
Ja znam da je najvažniji faktor za nastanak strija u trudnoći nasljeđe.. I ako ste osoba s nasljednom slabosti vezivnog tkiva, bez obzira na sve preventivne mjere koje poduzimas strije će se svejedno pojaviti.. Isto ako si već imala strije u prošloj trudnoći neizbježne su i u ovoj..
Probaj kokosovo ulje ili ulje s mandarinom 👌🏾👌🏾
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Dragi i ja znamo. Vadila sam betu bila 7073,danas bila kod ginićke kaže to je otprilike 3-4 tj. i neka dođem 15.11.
Eto super 🙂🙂 Sve u svoje vrijeme, brzo će doc 15.11. 😉😉
💙 E 👶🏼 2018. 💙
Koliko sam uspjela pohvatati većina vas je u dvadesetima,ja sam 37 bas me zanima jesam jedina ili nas još ima.
Naša trudnoća je iz IVF a pa jeli vas ima još.
Ja još ne razmišljam o kupovini imam dosta toga od cure a i bude li decko imati Ce sto obuci.
Pozdrav pišemo se 😍🤗
Ja 32
Sjedim u fotelji sa svojom velikom curom, ona se meni uvalila u krilo i citamo slikovnice i odjednom osjetim malog ljubomorka unutra kako se javlja 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji