Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    19. Listopad 2017. 17:23

Ikyri,
    Idem iduci pon kod endokrinologice, pa cu valjda znati vise...po tsh mi se cini dovoljna doza...jer ako mi poveca, vjerovatno ce tsh biti nizi...nemam pojma..
    U biti, reci ce mi i moja mpo u pon...!
    Lorna,
    Moja T je IVF.

ikyri
    19. Listopad 2017. 17:30

mono1111

Ikyri,
    Idem iduci pon kod endokrinologice, pa cu valjda znati vise…po tsh mi se cini dovoljna doza…jer ako mi poveca, vjerovatno ce tsh biti nizi…nemam pojma..
    U biti, reci ce mi i moja mpo u pon…!
    Lorna,
    Moja T je IVF.

A kad je pregled? Izdržavaš li ti. Činiš mi se 100× smirenija nego u početku.

• Malena123
    19. Listopad 2017. 17:48

Jel netko od vas dugo čekao na prvi ultrazvuk i pregled? Vidim da je sve ovo nešto drugačije nego prije 15 god. Tada nisam išla vaditi betu, nego odmah pregled i uzv. Možda ginicka ima malo zastarjeli uzv. 😉

KrisTina Tina 👶🏼🤰🏼
    19. Listopad 2017. 18:01

Malena123

Jel netko od vas dugo čekao na prvi ultrazvuk i pregled? Vidim da je sve ovo nešto drugačije nego prije 15 god. Tada nisam išla vaditi betu, nego odmah pregled i uzv. Možda ginicka ima malo zastarjeli uzv. 😉

Ja kad sam išla kod gin, pitala me kad je bila zadnja M, i treba cca 4t proc i tako me i naručila na prvi pregled i UZV.. Jer se ranije većinom ništa ne vidi, odnosno vidi se gestacijska vrećica bez ploda..

💙 E 👶🏼 2018. 💙

KrisTina Tina 👶🏼🤰🏼
    19. Listopad 2017. 18:06

Malena123
    I u tom slučaju se vadi Beta da se vidi dali trudnoća raste i naravno treba se duplicirati..

💙 E 👶🏼 2018. 💙

19. Listopad 2017. 18:12

ikyri

mono1111

Ikyri,
    Idem iduci pon kod endokrinologice, pa cu valjda znati vise…po tsh mi se cini dovoljna doza…jer ako mi poveca, vjerovatno ce tsh biti nizi…nemam pojma..
    U biti, reci ce mi i moja mpo u pon…!
    Lorna,
    Moja T je IVF.

A kad je pregled? Izdržavaš li ti. Činiš mi se 100× smirenija nego u početku.

I meni mono sad djeluje ko totalni apaurin... 

mono1111
    19. Listopad 2017. 18:12

Ikyri,
    Hahahaha ! Slusam otkucaje dva puta dnevno, pa sam mozda zato smirenija...prije sam jednom dnevno, ali vise ne mogu samo jednom...panika me hvata ! Malo, mrvicu sam smirenija nego prijeee !!! Ali jedva cekam pon. Tako mi sporo daniiii prolazeee !! 
    Cure,
    Inace,.otkucaji i plod se vidi u 6 tt, tako da stvarno se moze ici prije na uzv...ne mora se cekati 8 tt !
    Ali netko ima zakasnjelu O pa postoje odstupanja, zato gin.narucuju za 8 tt cca, za svaki slucaj, da ne bi opet morali naruciti :/

KrisTina Tina 👶🏼🤰🏼
    19. Listopad 2017. 18:21

Da, tako sam ja u 6tt vidjela plod + kcs + zv..
    Ali jako rano Tj prije 6tt Neznam dal bi se vidilo..

💙 E 👶🏼 2018. 💙

panda102
    19. Listopad 2017. 18:35

Mene je narucila na prvi pregled u 11tt. Hahahahaha 10+4 cu bit tad. Ali ja idem sad u devetom privatno tj.u pon 23. I bit cu 8+3 jer idem 27.na jedno putovanje a ne mogu putovati ako ne znam da li je sve uredu s bebicom. 

• Malena123
    19. Listopad 2017. 18:39

Kada ste svojima rekle da ste trudne prije uzv ili ste čekale uzv?  Meni je zadnja bila 08.09.2017. Nema veze brzo će 15. Inače imam usporenu štitnjaču pa se brzo umaram. No, inače je sve OK. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.