Sad mi je srce stalo. Obrisala se a ono tamnocrvena fleka krvi ... Sve obrisala ponovno... Nema ničeg nigdje. Stavila tampon na 5 min i ništa ni traga. Bitno da sam ja izgubila 10 god. života.
Nije baš garancija da će ti s 14+2 radit preko trbuha. Ali vidjet ce se nešto preko trbuha sigurno.
A ne ne, tek idem kad cu bit 15+6, slijedeci petak 27.10.
Jooj, aj bitno da nema vise krvi, prati .
Pikica3,sad sam skuzila da smo se druzile prije na Ljetnim bebama 2015samo sam ja bila pod drugim imenom
Ma daaaaa...koje ti je bilo ime...mi ko po dogovoru
Sad mi je srce stalo. Obrisala se a ono tamnocrvena fleka krvi … Sve obrisala ponovno… Nema ničeg nigdje. Stavila tampon na 5 min i ništa ni traga. Bitno da sam ja izgubila 10 god. života.
Hemeroid?
Sad mi je srce stalo. Obrisala se a ono tamnocrvena fleka krvi … Sve obrisala ponovno… Nema ničeg nigdje. Stavila tampon na 5 min i ništa ni traga. Bitno da sam ja izgubila 10 god. života.
Hemeroid?
Ma mislim da nije ali moguće nešto. Ma neka kapilarica vani je puknula, možda od toga što idem 20x na wc i svaki put se brišem ko.luda.Mislim da bi bilo tragova da je vaginalno.
Mene konkretno zanimaju kolica bebeto sa te stranice. U hrv su oko 5000-6000 kn, a tu na stranici su oko 3500kn + dostava od 16€ stvarno nije puno.
Bebtto su provjereno odlicna kolica. Imam ih ja i jos dve frendice a koliko vidim i velika vecina mama u parku :)
U sloveniji puno jeftinija i dostave ti na brata. Ceka se od 4-6 tjedana samo da znas kad narucujes!
Ivancica hvala na informacijama. Rano mi je jos za narudzbu, ali dobro je znat koliko se ceka.
Bila danas na pregledu i sve je super 😊😊😊
Everything happens for a reason.
Meni je srce stalo od tvog posta..nadam se da je samo neka kapilara ili nesto..
Netko je pitao za kolica..cura je prodavala kolica 2 puta koristena jer se beba nece voziti..nova novcata su prakticki i odmah sam ih ugrabila
Ja sam pocela gledati sve..pa da polako pocnem kupovati jer mi dragi radi pa da ne bude sve zadnji cas,a i financijski nam je isplativije malo po malo kupovati..krevetic sam dobila,komodicu smo kupili po ful dobroj cijeni a kolica cemo dobiti od mojih kao poklon. Odlucila sam peg perego book plus 51 s. Ima ih i moja sestra pa znam kakva su,lagana,jednom rukom sklopiva a sta je najbitnije stanu mi u auto :) bebetto ima frendica i meni su iako lijepa osobno preglomazna :) ako imas veci auto da ali za manji ne. Sad cu polako i robicu poceti :) btw trbuh mi je bas iskocio hehe sad sam prava trudnicaaa :)
Sortiraj odgovore
Najstariji