Kaktus,
Ti si kao ja sto se tice ciscenja wc - a, hahaha. Zajedno bi bas super cistile ! Ja imam ono sredstvo za definfekciju, i svaki dan spricam…ono 99 posto kakti ubija bakterije..
Ja sam si kupila onu masku, u ljekarni, kirursku, pa neki put to stavim kad perem kupaonu….ali koristim Sanitar koji ima blazi miris nego Domestos…
Inace, ta kirurska maska dobro dodje i kao gumica za kosu, hahaha, jer ju vjecito izgubim pa onda moram traziti druge solucije za vezanje kose.
Jojjjj, meni jos tjedan dana do uzv !!!!
Ja nekad znam po dasci naspricat alkohola :) pa malo ostavim pa prebrisem papirnatim rucnikom, i da zahod brisem iskljucivo papirnatim rucnicima, nikakve krpe ne dolaze u obzir, samo ono sto mogu bacit isti tren… Bas mi je to slaba tocka
Hahaha ista stvar i kod mene,dasku iskljucivo papirnatim rucnikom. Ajde nisam jedina hahah
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Mk smo upecali Bebetto Murano 3 u 1..naisli na super deal pa ih uzeli..meni su prekrasna i isprobali smo sve nastavke i nemam jedne zamjerke..meni se svidaju sta su kotaci veliki i za sve povrsine..a ako imate mali auto kotaci se jednostavno skidaju..
Ja brojim jos 9 dana do pregleda..i jedva cekam
Šta ste se raspisale o čišćenju, imam sad osjećaj kao da sam čistila, haha.. Evo mene sa briseva, dobro me je nastrugao, al preživjela sam. Sad me poslao da sutra dam urinokulturu -broj klica i antibiogram (štagod to značilo)...baš me iznenadio kako je temeljit, nisam mislila da će me odmah slati na sve te pretrage, i to prije prvog pregleda i još je na uputnici napisao "Nadzor nad normalnom trudnoćom", što me još više iznenadilo...skoro pa mi je žao što mi je prvi pregled privatno ovaj tjedan 19., a kod njega slijedeći 24...
Te maske su super !,kostaju nesto stvarno sitno, usput kupim u ljekarni i jednokratne rukavice, svaki put kad idem po neke lijekove, nek se nadju...
Meni su do sada radili oba dva uzv, vaginalni uzv zadnji put radi cervikometrije...a ostalo preko trbuha.
Ja sam inace na uzv bila narucena svakih 2 tjedna. Ali nikad toliko dugo nisam izdrzala...nego 9 dana...a sad ce proci 3 tjedna cak...evo proslo je skoro dva tjedna od uzv, zacudo nisam u totalnoj panici !!!
MONO!
Vidim da si jos aktivna ovdje punom parom,a ne kao ja s dugim pauzama... Ne pratim sve bas redovito,ali mi je drago da si na ovom forumu beba... Kad ti je termin?
Ne spadam inace ovdje,meni jos malo pa ce odbrojavanje. Za 3 tjedna bi trebalo ako su dobro izracunali posto nije bilo menstruacije. Kako se osjecas?
Helloo 😀 pitanje, s koliko tjedana se radi ultrazvuk preko trbuha?
Nakon 13. tj.
Cool 😀 znaci i mm vodimo ovaj put u ordinaciju 😀😀
Nije baš garancija da će ti s 14+2 radit preko trbuha. Ali vidjet ce se nešto preko trbuha sigurno.
Mk smo upecali Bebetto Murano 3 u 1..naisli na super deal pa ih uzeli..meni su prekrasna i isprobali smo sve nastavke i nemam jedne zamjerke..meni se svidaju sta su kotaci veliki i za sve povrsine..a ako imate mali auto kotaci se jednostavno skidaju..
Ja brojim jos 9 dana do pregleda..i jedva cekam
Ako slobodno pitam, gdje ste kupili kolica da je bila dobra cijena? I ja bi Bebetto... 😀
Mene konkretno zanimaju kolica bebeto sa te stranice. U hrv su oko 5000-6000 kn, a tu na stranici su oko 3500kn + dostava od 16€ stvarno nije puno.
Bebtto su provjereno odlicna kolica. Imam ih ja i jos dve frendice a koliko vidim i velika vecina mama u parku :)
U sloveniji puno jeftinija i dostave ti na brata. Ceka se od 4-6 tjedana samo da znas kad narucujes!
Meni zadnji put, 2 10 tjedana, gin radio abdominalni uzv. U Vinogradskoj prije tjedan dana isto. Ocito ovisi o ginekologu koji ce ti raditi..
Sortiraj odgovore
Najstariji