Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    13. Listopad 2017. 10:52

Grazia,
    Super za GV.
    Cure,
    Koje ste preko 12, 13 tt, da li vas cicke manje bole?? Naravno da me panika uhvatila jucer !

Frajla
    13. Listopad 2017. 10:55

Mene ne bole vec neko vrijeme, jedino su mi bradavice osjetljivije. Ali morala sam uzeti vece grudnjake, jer u stare vise ne stanu 

Veja
    13. Listopad 2017. 11:06

Hello 😀 mene je spavanje isto drzalo od 5-9 tjedna, nije prosao dan da nisam popodne odspavala🙈 al prodje to, tako da samo spavajte ako mozete 😉 
    Mene isto manje bole cice, al nisu skroz prestale. Znam samo da mi je problem kad lezim na lijevom boku i kad mi je ruka uz tijelo da me rastura.

Sretno svima na pregledu, ako tko danas ima 😀

• KungfuMaca
    13. Listopad 2017. 11:07

Meni cicke isto popustile, ima već tjedan dana. Isto me to mučilo prije pregleda  Čak ni bolove neke u trbuhu nemam više (jučer jedino jer sam dosta žurila i šetala) al eto, sve ok na kraju!!

• Elviramagistic
    13. Listopad 2017. 11:33

Mono mene su prestale..bole me samo ujutro ali mozda je to zato jer su ogromne pa kako god da se okrenem uvijek na njima lezim nekako..barem na jednoj..haha

13. Listopad 2017. 11:35

Mene su crijeva jucer nenormalno zigala stalno,imam osjecaj da je guzva u stomaku 😂 
    Ali sam vise odmarala i danas mi je bolje vec. 
    Jel imate vi tih problema? 
    Iskocio mi je stomak i nisam navikla i krenem se sagnut normalno i skuzim da ne mogu normalno jer me pecne i sve me to nervira,prezivcana sam zadnjih dana. 
    Jadan mm vice stalno pa sta sam ja kriv tu,pa naravno da si kriv 😂 moram se srediti malo 🙄

• ita87
    13. Listopad 2017. 12:03

Mene su boljele najvise oko 5,6 tt. Poslije 7 tt je prestalo samo od sebe, mislim da nas sad dalje ne bi trebale boliti bas haha.
    A sto se spavanja tice, isto oko 5,6 tt mi se najvise spavalo, sad spavam oko 7,8 sati. Jedno pisanje po noci i nekad zaspem odmah, a nekad dva sata zujim 

mono1111
    13. Listopad 2017. 12:08

Tnx cure !
    Pa mene su jedno vrijeme, cca 12 tt bas boljele...i jucer, skoro nista ! Hm..ne znam, valjda zavisi o danu.
    A ja sam umornija sad nego u prvih 12 tt, obavezno spavam popodne, mislim spavala sam i prije, ali meni je umor sad veci nego prije !

ikyri
    13. Listopad 2017. 12:13

mono1111

Tnx cure !
    Pa mene su jedno vrijeme, cca 12 tt bas boljele…i jucer, skoro nista ! Hm..ne znam, valjda zavisi o danu.
    A ja sam umornija sad nego u prvih 12 tt, obavezno spavam popodne, mislim spavala sam i prije, ali meni je umor sad veci nego prije !

Kad si bila napeta ko puška... sad si se malo opustila pa si umornija. Ja sam na poslu bila puna energije jer mi je bilo stresno a doma nisam mogla po daljinski se dignut od umora. 

Katuska99
    13. Listopad 2017. 12:20

KungfuMaca

Katuska99

Cure jel vadila koja od vas krv za kombinirani u vinogradakoj? Ja sam danas, rekli da ce nalaz stic popodne na mail, ali jos nije..

Katuska, jesi dobila nalaze? Ja isto jučer bila na kombiniranom, i još ništa…

Nisam, idem ih sad zvat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.