Curke ere super su vam slikice. Čestitam na spolovima. Čestitam i novim curama. Ja idem u ponedjeljak na pregled, nadam se da ću saznati spol 😁
Everything happens for a reason.
Grazia evo da pokucam super sam sad :) jesam sazbala..curka je..pa neki vec od 12 tt ali to je ono 80 posto sigurno..ali tamo oko 15 tt se vec lijepo moze vidjeti ako se ne skriva 😂😂
Sofia drzim fige da ces saznati 😘
Dobro jutro cure,
Pocelo mi je viti normalno da idem spavati oko 10 i ustanem u 10. Radim stalno popodnevnu smjenu pa na posao stignem, ali nis ne stignem po kuci. Imam za peglati ajme 🙈
Nekako samo bi lezala i spavala i nemam volje ni snage ni za sta. 🤔
Ima li jos koja takva da me utjesi? 😂😂
Ja danas imam edukaciju koju moram dovršit i moram sjedit oko 5h na stolici ... Zadnji put sam skoro umrla ... imamo blokove od sat i pol i onda pauza 15 min... a u subotu cijeli dan tako... Imam pravo na još jedan izostanak i sve mislim kako cu nešto lagat samo da ne moram doć. Neugodno mi je sjedit toliko dugo... sve me krene bolit. Samo što ne padnem sa stolice...
Dobro jutro cure,
Pocelo mi je viti normalno da idem spavati oko 10 i ustanem u 10. Radim stalno popodnevnu smjenu pa na posao stignem, ali nis ne stignem po kuci. Imam za peglati ajme 🙈
I ja sam takva. Prva tri mjeseca kad nisam bila na poslu uglavnom sam lezala ili spavala. Vrhunac je bio jedan dan kada sam zaspala u 6 popodne i probudila se sutra ujutro u 9. Ali nekada stredinom 13 tjedana je to samo najednom nestalo. I dalje idem spavati nekih sat vremena nego inace, ali popodne sam bar funkcionalna.
Dobro jutro cure,
To je sasvim normalno do 12tj. ali i nakon. Sad kao od 14-25tj. treba sredit sve veće pripreme jer kasnije je sve teže. A ja sad nemam novčića a baš mi se troše.
Cure jel vadila koja od vas krv za kombinirani u vinogradakoj? Ja sam danas, rekli da ce nalaz stic popodne na mail, ali jos nije..
Katuska, jesi dobila nalaze? Ja isto jučer bila na kombiniranom, i još ništa...
Nekako se nadam da ce me to spavanje uskoro proci. Sva sam nikakva, sve bi nesto htjela a nista mi se ne da. 😂 uzas😶
Ivanasu tako je i meni. Idem lec oko 22h a budim se ujutro oko 10-11 kad se dignem, nista mi se ne da i uglavnom sam na kaucu do 22 i tako svaki dan. Hahah grozno...
Jao spavanje, pa ja idem spavat u pola 9.... Dobro ustajem u 5 i na poslu se stvarno umorim al ovo je strasno za mene. Stid me hhahaha nikad nisam bila spavalica neka, danas bi kao trebali u setnju u kestene vec se vidim kako spavam u pola sume....
Sortiraj odgovore
Najstariji