Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ita87
    12. Listopad 2017. 08:27

Kak su vam lijepe oble bušice, 😍😍
    moj trenutno je malo manji od ikyri na desnoj slici, nemam jos sta pokazat

Ninnach
    12. Listopad 2017. 08:28

Cure, evooo me! Moje isprike što se jučer nisam javila, vidim trebala sam i samo sam vas zabrinula. Uglavnom, sve je ok. Jučer sam nakon pregleda jurila u dućan kupiti papučice, pa u print studio kopirat sličicu UZV a i to smo spakirali u kutijicu jer smo išli iznenaditi muževe roditelje. A zašto smo im već rekli? Bila jučer na pregledu i srčeko kuca.!!! Sad sam službeno trudna 6+1,tako mi je rekla! U svemu tome, nisam stigla do mobitela, a kad sam stigla kući sam zaspala. 

• ita87
    12. Listopad 2017. 08:30

Ninach jaoo bas mi je drago zbog tebe 😇

Ninnach
    12. Listopad 2017. 08:32

Dr Tadić je super ginekologica, jedna divna žena, sve mi je objasnila i kod nje ću najvjerojatnije viduti trudnoću. Ima privatnnu ordinaciju na kvatriću pa mi je i relativno blizu, uvijek mi je dostupna na mobitel i sad još samo moram smisliti kako i šta ću reći ovoj socijalnoj. Jer treba mi da mi daje uputnice i sve to, a bojim se da neće htjeti ili nešto. Nešto ću smisliti. 

Honey
    12. Listopad 2017. 08:33

Nina da si mi blizu istukla bi te!!! HVALA BOGU! UH! Već mi je palo na pamet da te nađem na poslu  
    Navikla se na vas sve, nemojte mi isparit! Koje lijepe vijesti! Presretna sam radi tebe!!!! Kako su reagirali njegovi???

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 08:34

Ninnach

Cure, evooo me! Moje isprike što se jučer nisam javila, vidim trebala sam i samo sam vas zabrinula. Uglavnom, sve je ok. Jučer sam nakon pregleda jurila u dućan kupiti papučice, pa u print studio kopirat sličicu UZV a i to smo spakirali u kutijicu jer smo išli iznenaditi muževe roditelje. A zašto smo im već rekli? Bila jučer na pregledu i srčeko kuca.!!! Sad sam službeno trudna 6+1,tako mi je rekla! U svemu tome, nisam stigla do mobitela, a kad sam stigla kući sam zaspala.

čestitam baš mi je drago

Ninnach
    12. Listopad 2017. 08:36

Još jednom, stvarno mi je žao da sam vas zabrinula... Ubuduće ću se obavezno javiti:) Nego, nešto mi se totalno izgubio apetit... Ali ono skroz. Nisam uopće gladna ni žedna kao prije... A nemam nikakve mučnine. Vidim sve imate baš suprotan slučaj i fino papate. Mene je jučer vagnula i imam 62kg, što je super, jer sam prije koji mjesec imala puno više. Eto, za 3tj mi je slijedeći pregled... 

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 08:39

ja isto nemam nikakav apetit al doslovno se silim nešto pojest tako mi je i kad imam i kad nemam mučnine.
    Skinula sam nešto i na težini osjetim po gaćama.
    prvu trudnoću nisamm imala tih problema.
    Ništa mi nema ukusa niti mi se jede.

Ninnach
    12. Listopad 2017. 08:40

Honey

Nina da si mi blizu istukla bi te!!! HVALA BOGU! UH! Već mi je palo na pamet da te nađem na poslu
    Navikla se na vas sve, nemojte mi isparit! Koje lijepe vijesti! Presretna sam radi tebe!!!! Kako su reagirali njegovi???

Oprosti Honey, baš sam neobzirna:( neću više... A njegovi su reagirali očekivano, bilo je tu i suza radosnica i svega... Jako su se obradovali i sretni su. Još im je neki dan bila godišnjica braka pa smo došli s tom kutijicom kao da je to poklon za godišnjicu:) možeš si zamisliti veselja kad su ugledali papučice i sliku uzv a. Hehe

panda102
    12. Listopad 2017. 08:42

I ja sam se jucer zabrinula zbog Ninach jer smo skupa imale zadnju menstruaciju, i onda me je sve presjeklo kad sam vidjela da se ne javlja. Ja imam jos 11 dana do uz  Cestitam Ninach na srcu kucalici ahhaha 
    Danas mi je dobar dan osvanuo, malo mukica bila al rjesila sa s krekerima. Sad naravno razmisljanje sta jesti na pauzi.
    Joj nadam se samo da ce sve biti uredu pa da mogu razmisljati i o robici i o kolicima kako me sve to veseli  Bas zbog proljeca koje ce da bude kad rodimo i lijepog vremena i ja cu razmisljati o 3u1, jer ne bih voljela da kad idemo setati da bude dugo u sjedalici. Dobro vi imate svoja iskustva s prvim djetetom i znate si najbolje. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.