Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninnach
    12. Listopad 2017. 09:25
    Evo cure, moj uzv:))
    Evo cure, moj uzv:))
    Ninnach
    12. Listopad 2017. 09:26

Malo se bebica priljubila uz stijenku pa se slabije vidi ta točkica, ali vidi se hehe

• Osprey
    12. Listopad 2017. 09:30

Ninnach, tockica ti je divna :) Drago mi je i da srceko kuca. Ja idem na pregled tek iducu srijedu i vec sanjam to srceko i pregled. Jedva cekam. 

mono1111
    12. Listopad 2017. 09:31

Ninach,
    Super za srceee !!
    Ja kolica necu kupovati, prijateljica ce mi ih posuditi, 3 u 1, Maxi Cosi mislim ! Bas sam sanjala toliko zivotopisan san, bila je i ta autosjedalica....hahahahha
    I sanjala sam da sam prokrvarila, tj.neka tamna smedja krv je bila, grozno !

ikyri
    12. Listopad 2017. 09:32

Ninnach

Malo se bebica priljubila uz stijenku pa se slabije vidi ta točkica, ali vidi se hehe

Tako to treba bit... :)

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 09:34

Honey

Tajchi2 Sailormoon ❤ vraca me kad sam imala 5g i bila ratnica 😂 Sto se apetita tice, meni malo ovako malo onako. Gledam kad jedem da je nesto korisno i za mene i za bebu, a o kolicinama se ne zamaram. Koliko mi pase. Sve je dobro dok nema mucnina.

i meni je Mjesečeva ratnica znak djetinjstva :) 

Nina divna točkica.

Honey
    12. Listopad 2017. 09:40

Ajme divno Nina, lijepo se vidi! Ja jedva čekam, uh, još 7 dana, ma jedva čekam!!!
    Mono grozno, ja da to sanjam probudila bi se u suzama..sve je to naša podsvjest, strah, stalno prisutni strah..
    Ja ću morati kupiti jer ove moje tko zna kad misle imati djecu i da li misle! Čini se da ću ja morati njima posuđivati, ako stignem, budući da mislimo imati troje djece ako Bog da

Bublica123
    12. Listopad 2017. 09:54

Jedva cekam sutra moju slicicu...🤗🤗🤗🤗

12. Listopad 2017. 09:56

Drage cure, dobro vam jutro. Danas je kod mene opet prekrasan dan, stigla sam i ja kod vas ovdje na druženje i savjetovanje.
    Još je puno dana do termina i nadam se da će sve biti ok. Danas s nalazima idem kod svoje doktorice pa ću vidjeti što će reći.
    Trebat će mi neko vrijeme da pohvatam ovdje sve trudnice, a neke već znam.

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 09:59

Grazia

Drage cure, dobro vam jutro. Danas je kod mene opet prekrasan dan, stigla sam i ja kod vas ovdje na druženje i savjetovanje.
    Još je puno dana do termina i nadam se da će sve biti ok. Danas s nalazima idem kod svoje doktorice pa ću vidjeti što će reći.
    Trebat će mi neko vrijeme da pohvatam ovdje sve trudnice, a neke već znam.

Dobrodošla i na ovu temu 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.