Malo se bebica priljubila uz stijenku pa se slabije vidi ta točkica, ali vidi se hehe
Ninnach, tockica ti je divna :) Drago mi je i da srceko kuca. Ja idem na pregled tek iducu srijedu i vec sanjam to srceko i pregled. Jedva cekam.
Ninach,
Super za srceee !!
Ja kolica necu kupovati, prijateljica ce mi ih posuditi, 3 u 1, Maxi Cosi mislim ! Bas sam sanjala toliko zivotopisan san, bila je i ta autosjedalica....hahahahha
I sanjala sam da sam prokrvarila, tj.neka tamna smedja krv je bila, grozno !
Malo se bebica priljubila uz stijenku pa se slabije vidi ta točkica, ali vidi se hehe
Tako to treba bit... :)
Tajchi2 Sailormoon ❤ vraca me kad sam imala 5g i bila ratnica 😂 Sto se apetita tice, meni malo ovako malo onako. Gledam kad jedem da je nesto korisno i za mene i za bebu, a o kolicinama se ne zamaram. Koliko mi pase. Sve je dobro dok nema mucnina.
i meni je Mjesečeva ratnica znak djetinjstva :)
Nina divna točkica.
Ajme divno Nina, lijepo se vidi! Ja jedva čekam, uh, još 7 dana, ma jedva čekam!!!
Mono grozno, ja da to sanjam probudila bi se u suzama..sve je to naša podsvjest, strah, stalno prisutni strah..
Ja ću morati kupiti jer ove moje tko zna kad misle imati djecu i da li misle! Čini se da ću ja morati njima posuđivati, ako stignem, budući da mislimo imati troje djece ako Bog da
Drage cure, dobro vam jutro. Danas je kod mene opet prekrasan dan, stigla sam i ja kod vas ovdje na druženje i savjetovanje.
Još je puno dana do termina i nadam se da će sve biti ok. Danas s nalazima idem kod svoje doktorice pa ću vidjeti što će reći.
Trebat će mi neko vrijeme da pohvatam ovdje sve trudnice, a neke već znam.
Drage cure, dobro vam jutro. Danas je kod mene opet prekrasan dan, stigla sam i ja kod vas ovdje na druženje i savjetovanje.
Još je puno dana do termina i nadam se da će sve biti ok. Danas s nalazima idem kod svoje doktorice pa ću vidjeti što će reći.
Trebat će mi neko vrijeme da pohvatam ovdje sve trudnice, a neke već znam.
Dobrodošla i na ovu temu
Sortiraj odgovore
Najstariji