Imate pravo na odgodu cijepiva MoPaRu koje se daje s godinu dana jer sadrži živo cijepivo ... Postoji jako mala mogućnost da se osoba s oslabljenim imunitetom(trudnica) zarazi od osobe koja je cijepljenja i to može ostavit ozbiljne posljedice na plod. Šanse su stvarno mizerne ali se očito desilo.
Ja jučer i nisam bas imala neki dan, završila na hitnoj, toliko me trbuh bolio da sam mislila da su trudovi, sva sreća pa je doktorica na koju sam naletila bila super, ubiti sa bebicom je sve Okej, čak sam saznala spol.. a ja sam imala napad slijepog crijeva.. 😓
Uf..to je stvarno grozno..nadam se da se nece ponoviti...bitno da je sa bebicom sve u redu..nego..pohvali nam se sa spolom 😀😀
Ja jučer i nisam bas imala neki dan, završila na hitnoj, toliko me trbuh bolio da sam mislila da su trudovi, sva sreća pa je doktorica na koju sam naletila bila super, ubiti sa bebicom je sve Okej, čak sam saznala spol.. a ja sam imala napad slijepog crijeva.. 😓
Pa si nam rekla spol? Ja jedva pratim. Lijep trbušćić ali bome i dobra guza :)
Ahhahahaa da kad trbuh još naraste i guza u kombinaciji, strava 😂
Curka je 😍
Nisam rekla spol, kad sam bila sa 16. Tj nije mogla vidjeti i reci sa sigurnošću 😊
Cure, hvala na dobrodošlici, čitam i pokušavam sve pohvatati.
Za pola sata idem kod doktorice...
Imate pravo na odgodu cijepiva MoPaRu koje se daje s godinu dana jer sadrži živo cijepivo … Postoji jako mala mogućnost da se osoba s oslabljenim imunitetom(trudnica) zarazi od osobe koja je cijepljenja i to može ostavit ozbiljne posljedice na plod. Šanse su stvarno mizerne ali se očito desilo.
baš sam mislila pitat.
Moj se još nije cijepija, i taman san ga bila mislila naručiti ali zvonilo mi je nešto u glavi da se ne cijepi sa tim kad je mama trudnica.
Nikako se cijepiti sa tim cjepivo, neće pa neće
Evo, cure moje, ja gotova s pregledom u Vinogradskoj! Dosta brz pregled, ocekivala sam da ce sve bit malo detaljnije, al bitno da sam vidjela bebicu, i to u krupnom planu! Preeekrasno!! 😍😍😍
Nuhalni je 1 mm, nosna kost prisutna, sto mi se cini jako dobro, cjelokupni nalaz s krvi bih trebala dobiti popodne. Bas sam sretna!!! Nervoza covjeka primi prije pregleda, svasta se vrti po glavi... Zato jedva cekam da beba jos naraste, da ju osjetim pa da lakse znam da je dobro...
Ninnach, drago mi je za srceko! Nina1312, cestitam na curici! A sto su rekli za crijevo, jel sve pod kontrolom?
Za sad je sve pod kontrolom hvala Bogu, ako se pogorša vidjet će za kirurški zahvat, posto sam trudnica .. ovo mi je već drugi napad slijepog crijeva u par godina..
Čestitke na curi Nina, jel se smirilo crijevo.
imala sam i ja upalu njega,nije baš ugodna bol, nadam se da je bolje sad.
Kungfu super da je sve ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji