Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 10:03

Ikyri ne vjerujem ti za kile..pa di ih imas?? Ili si jako visoka..
    Grazia dobro dosla :) 
    Cure ako koja ide danas na pregled sretno..ne stignem sve popratiti

Honey
    12. Listopad 2017. 10:05

Jupiii Grazia, napokon! Javi kako je prošlo kod doktorice! Ima nas jako puno tu, sad možda čak i više nas koje smo između 5-7 tt. A cure koje su duže T ili koje već imaju klince su pune ohrabrenja i savjeta. Ma bit će to proljetni Baby boom! Kad krenemo rađat bit će jedna beba svaka dva dana od početka do kraja proljeća  

ikyri
    12. Listopad 2017. 10:19

Elviramagistic

Ikyri ne vjerujem ti za kile..pa di ih imas?? Ili si jako visoka..
    Grazia dobro dosla :)
    Cure ako koja ide danas na pregled sretno..ne stignem sve popratiti

Imam 180cm. Ma ok je to sve. Samo bi voljela ne prec 100 ovu trudnocu jer želim malo prije doc na sebe da mi kile ne uništavaju taj rani period. I ljeto ce nam doc za cas... treba se nekako se osposobit za plažu. Necu bit doma sigurno s curkom od 2 i pol godine. Koliko god mislim da ce me bolit briga... ipak neću bit tolimo sretna a zaista želim uživat više s njima i osjecat se dobro nego što mi je sad gušt za klopanjem. U prošloj se nisam suzdržavala i dozvoljavala sam si sve... Sad malo kao kalkuliram... još uvijek pojedem puno... ali svaki dan da pojedem samo malo manje neke loše hrane ...bit ce na kraju nešto manje kila.

ikyri
    12. Listopad 2017. 10:23

Ja stalno radim 3 stvari. U sredini pisanja stanem i kasnije nastavim i onda često pišem nepovezano. 

panda102
    12. Listopad 2017. 10:40

Ikyry 180 ja 160 

• Ivancica09
    12. Listopad 2017. 10:46

Curke ja sam uzela kolica 3u1 Bebetto Murano i prezadovoljna sam. Samo sam vam htjela reci da ako uzimate nova pogledajte si u Sloveniji jer su jeftinija i dostave vam ih doslovno u stan. Stranica mali vragci :)
    Ps jedva vas mogu pohvatat vise :) ja sam jucer cjepila svoju malu 14,5 mj i dobila mi temp pa smo bili po hitnoj i nismo bas prospavali noc tako da sam strgana, ali sva sreca danas je bolje..

ikyri
    12. Listopad 2017. 10:50

Ivancica09

Curke ja sam uzela kolica 3u1 Bebetto Murano i prezadovoljna sam. Samo sam vam htjela reci da ako uzimate nova pogledajte si u Sloveniji jer su jeftinija i dostave vam ih doslovno u stan. Stranica mali vragci :)
    Ps jedva vas mogu pohvatat vise :) ja sam jucer cjepila svoju malu 14,5 mj i dobila mi temp pa smo bili po hitnoj i nismo bas prospavali noc tako da sam strgana, ali sva sreca danas je bolje..

Koje cijepivo je primila. Ono s 1 god nebi trebala ako si ti trudna.

• Elviramagistic
    12. Listopad 2017. 10:54

I ja kupujem Bebetto Murano..znaci jako si zadovoljna..ja sam se zaljubila u njih na prvi pogled..nova su mi preskupa ali ova su kao iz ducana..mozda 3 puta vožena..
    Ikyri toga je i mene strah..mislim nisam nikada bila mrsava ali u trudnocu sam usla sa 10 kila vise nego inace imam a ljeto ce zacas iza poroda i ne zelim se skrivati u kuci od sramote sta sam debela ko svinja nego zelim setati ici na more itd..

nina1312
    12. Listopad 2017. 10:54
    Evo  moje buše kad se već hvalimo 😁🙈
    Evo  moje buše kad se već hvalimo 😁🙈

Evo i moje buše kad se već hvalimo 😁🙈

nina1312
    12. Listopad 2017. 10:57

Ja jučer i nisam bas imala neki dan, završila na hitnoj, toliko me trbuh bolio da sam mislila da su trudovi, sva sreća pa je doktorica na koju sam naletila bila super, ubiti sa bebicom je sve Okej, čak sam saznala spol.. a ja sam imala napad slijepog crijeva.. 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.