Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ikyri
    12. Listopad 2017. 06:58

Ena @

Kad se vec falimo.. 🤣 imam i ja za pokazat! 💙 danas slikano 😎

Termin prošle i sad.
    Termin prošle i sad.

Usporedba čisto da se zna što je trbuh. 
    P.s. Rodila sam više od 2 tj. nakon te slike. 

ikyri
    12. Listopad 2017. 07:15

Ja vas zezam malo. Naravno da su ti trbušćići slatki. 
    Moj je 50% samo masne naslage jos od prošle trudnoce. Sad imam još mj. dana slodode i onda ce počet jako smetat... 

ikyri
    12. Listopad 2017. 07:23

I bilo bi divno da nađemo neke privatne stranice za slikice i neke intimnije pričice! 

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 07:39

Jutro. 
    Lijepi su svi stomačići baš ih je lijepo vidjeti i nove i ovaj tvoj od prije ikyri. :)

Nina se još nije javila. Nadam se da je sve ok 

Ja na poslu .

Ena @
    12. Listopad 2017. 07:54

Ikry isprva ostala u soku.. hehe na prvu mislila da ti to trbuh sad.. a onda se razocarala kako ga ti uopce nemas. U istom smo tj, beba iste velicine 🤔 pretpostavljam da je tvoja beba vise unutra.. / kak znaju reci da "nosi u ledima". Meni se trbuh istical od samog pocetka, isprva bila napuhnuta a onda bocelo to buktat. Moj decko je jako nisko, glava mu je tocno iznad mog mjehura prekjucer na uzv bila, al okrenul se garant tu istu vecer. Osjetim ga vec jako.🤣 on nema mira..stalno nesto radi.

KOLICA odlucila sam 2u1 iz razloga prvenstveno jer su jeftinija, drugo dosta cura koje imaju djecu nisu pretjerano nit koristila kosaru, a trece pa mi imamo proljetne bebe, sto znaci da se budu najvise u ljeti vozile, a onda ih bude najljepse stavit u jaje. A do iduce zime kosaru vec prerastu. 🤣 

url=https://lilypie.com]

ikyri
    12. Listopad 2017. 08:05

Da u usporedbi ga nema... ali je tu je. U prošloj sam mogla skrivat do 22.tj i onda u 24. sam dobila baš velik trbuh. Svi su me odmah pitali kad je termin i stranci govorili da cu brzo... 

ikyri
    12. Listopad 2017. 08:13

Ja imam 3u1 pegperego book plus s-sunset. Na posudbi je trenutno. Kolica su ženska ... Košaru sam koristila jako malo s kolicima.Sa 3 mj preselila sam je  u sportski dio. Košare su teške i tren dok beba krene pratit pogledom nece zeljet bit u njoj.... ali nam je bila super za spavanje. Do kraja 4mj. Bi je stavila spavat u nju jer se njihala i znala sam da iz nje nece ispast a pak je mogla bit u prostoriji u kojoj sam ja... i kad se meškoljila bi je samo malo njihala... Nakon toga smo kupili polovno njihaljku od baby byorna i to me spašavalo. U tome je i spavala malo i gledala okolo i sama sebe njihala i igrala se. 

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 08:15

ukoliko sve bude u redu ja imam termin slično prvom djetetu.

Ja sam uzela tada 3u1 i drago mi je što je tako jer mi nismo bili vani po 20 minuti samo mi smo bili vani po par sati jer je vrijeme prekrasno u proljeće i ljeto i nama je košara jako puno značila.

Malac spava fino a mi šetamo pijemo kavu družimo se ili što već.

Ako se neće dugo biti van jaje je ok , ja ga osobno ne preferiram na šetnje koje su dužeg trajanja i to svakodnevne i višednevne ali ako će se biti više vani kao šta bi mi bili po par sati i ujutro i popodne onda sam ja ipak više za košaru.

sve to ovisi kakav je kome životni ritam navike i kako će biti ka dođe bebica.

Honey
    12. Listopad 2017. 08:23

Issss ikyri koji trbuh! Neznam uopce kak hodat s tim 😂 Dobro jutro svima! Meni je jucer bio skroz ubediran dan, em se Nina nije javila, onda je jos i Jana prokrvarila, opet biokemijska a ona i ja smo samo par dana razlike, odmah sam se zabrinula jer zapravo jos ni kod sebe nemam nista potvrdeno od struke. Jedino me tjesi ta beta, koja je bila na dan ocekivane prema zeljenom prosjeku iznad 100, i sto se skoro utrostrucila u dva dana... al ist znam da nista nije sigurno 😔

Tajchi2
    12. Listopad 2017. 08:26

Honey

Issss ikyri koji trbuh! Neznam uopce kak hodat s tim 😂 Dobro jutro svima! Meni je jucer bio skroz ubediran dan, em se Nina nije javila, onda je jos i Jana prokrvarila, opet biokemijska a ona i ja smo samo par dana razlike, odmah sam se zabrinula jer zapravo jos ni kod sebe nemam nista potvrdeno od struke. Jedino me tjesi ta beta, koja je bila na dan ocekivane prema zeljenom prosjeku iznad 100, i sto se skoro utrostrucila u dva dana… al ist znam da nista nije sigurno 😔

tako i ja . Jana i ja imale isti dan zadnju M, baš sam jučer bila ubedirana radi nje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.