Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Honey
    11. Listopad 2017. 22:12

Wow Ena predivan je 😍 a bogme ti i trbuh i sise rastu proporcionalno 😂 koliko si imala kg kad si zatrudnila i koliko imas sad i na koju visinu? Nekako mi se po slici cini da smo odprilike istih proporcija 😀 nadam se da cu i ja imati tako lijepi trbuh ❤ ove slike su mi popravile dan cure 😘

Ena @
    11. Listopad 2017. 22:17

Honey

Wow Ena predivan je 😍 a bogme ti i trbuh i sise rastu proporcionalno 😂 koliko si imala kg kad si zatrudnila i koliko imas sad i na koju visinu? Nekako mi se po slici cini da smo odprilike istih proporcija 😀 nadam se da cu i ja imati tako lijepi trbuh ❤ ove slike su mi popravile dan cure 😘

Hvala 🤠
    Visina 167cm
    Zatrudnila sa 63kg
    Jucer vaga pokazala 70kg 
    Da sise.. hehe i inace imam bogata prsa, al sad sam se nadmasila. Dva broja vece.. i ide to dalje.. 🤗

url=https://lilypie.com]

Honey
    11. Listopad 2017. 22:22

Haha, koje oko imam! Ja isto visoka 167cm, 62kg! Razlika mozda u sisama 😂 Makar ni moje nisu male. Ma Super izgledas! 

• KungfuMaca
    11. Listopad 2017. 22:40

Cure, prekrasne su vam busice! Jedva cekam doc u tu fazu!! Da se ponosno prosetam sa tako lijepim trbuhom! Mislim, mogu i sad, jer je trbuh fino napuhan 😂 al kuzi se da to nije taj lijepi, trudnicki...

Ivanasu
    11. Listopad 2017. 23:00

Ena i Palcica, prekrasne slike 😊
    Jedva cekam da dode taj period 😀😚

• Elviramagistic
    11. Listopad 2017. 23:09

Ena uslikala bi ja..al moj je dva puta veci od tvog a sise su mi izrasle Boze pomozi..5-tica mi je premala..sve me tiska..ove vase buse su prekrasne..ja imam trbusinu ali onako..na sve strane..izgledam samo debelo ne i trudno ☹☹

• Elviramagistic
    11. Listopad 2017. 23:10

Inace..jako mi je cudno da se nina nije javila..nadam se da je sve ok..

Ena @
    11. Listopad 2017. 23:18

Vjerujem da je sve ok. 😇
    Danas isla u bubamaru pogledat kolica.. kinderbete i tak to.. uclanila se i dobila poklon. Dobila prvu plavu dudu, prve carapice, prve pelene i jos neke stvarcice manje bitne. 😊 bas sam sretna bila zbog toga. 
    Cure imaju tak lijepih kolica. Ugl odlucila definitivno uzet cu 2u1 i bez kosare. Vi ste razmisljale o tome? Jos ne? Ili vec imate?

url=https://lilypie.com]

Palčica0306
    11. Listopad 2017. 23:32

Ih ja 175visine ostala trudna sa 78 sad imam 87 prsi su inaće7 sad su već na 8...još kad se sjetim da će rasti muka mi😬😬😬

11. Listopad 2017. 23:47

Ena @

Vjerujem da je sve ok. 😇
    Danas isla u bubamaru pogledat kolica.. kinderbete i tak to.. uclanila se i dobila poklon. Dobila prvu plavu dudu, prve carapice, prve pelene i jos neke stvarcice manje bitne. 😊 bas sam sretna bila zbog toga.
    Cure imaju tak lijepih kolica. Ugl odlucila definitivno uzet cu 2u1 i bez kosare. Vi ste razmisljale o tome? Jos ne? Ili vec imate?

Mi imamo 2 u 1, i nikad nam kosara nije nedostajala... Spavanje u kuci u kolicima mi nikad nije bilo privlacno, prve setnje su kratke tako da nisam u jajetu vidjela problem, sa 3-4 mj jos nisu za sportski dio a zanima ih sto se desava tako da je jaje opet bolje. A bilo je i prakticno za setnje gdje smo se autom do nekud vozili jer bi mala svaki put zaspala, sastavis konstrukciju kliknes jaje i nastavi spavat a ti krenes u setnju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.