Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tajchi2
    10. Listopad 2017. 14:29

Mono moj stomak se počeo vidjeti u 18. tjednu tj počeo rasti, dotada ništa. 
    Al zato je tad u tjedna dana izletio pošteno van. Baš odjednom i to dosta.

ikyri
    10. Listopad 2017. 14:29

Hahaha Mono ušla si u 15.tj a trudna si punih 14.tj. 
    Ma tako oko 15-19 se jasno pojave naznake trbuha koje se mogu skrivati a onda do 25.tj više se baš nemože sakriti. Sad ovisi... znam cure za jako malim trbusima koje su rodile normalne bebice. 

Tajchi2
    10. Listopad 2017. 14:31

bebica123

Pozdrav curke, ima li tko kakvu ideju za neki posao od kuce koji moze biti placen sada kad sam na bolovanju doma? Koja kuna vise nebi odmogla… 🙂🙂

bebica pogledaj si neke facebook stranice ili instagram profile nekih tipa kafića restorana hotela sala za vjenčanja. Dvije prijateljice mi rade posao od kuće za par restorana vode društvene mreže dnevno stavljaju objave i to je jako dobro plaćeno ako ubdedeš neki restoran ili hotel koji to smatram jako važnim dijelom svoga marketinga

• ita87
    10. Listopad 2017. 14:34

Ivana  dobrodosla i sretno! 
    Mono ni meni se jos ne vidi trbuh, navecer i ujutro osjetim tvrd trbuscic, ali poslije nestane. Onda cemo se strpit jos koji tjedan dok ne iskoci 

• bebica123
    10. Listopad 2017. 14:39

Tajchi2, mislis da bi trebala naci nesto od navedenog, javit im se i pitati da li im treba netko ko ce odrzavati drustvene mreze i sve objavljivati? 

amarenna
    10. Listopad 2017. 14:40

Meni je trbuh iskocio van preko noci bas se lijepo zaokruzio u 15tt. Maleni je al se primjeti. 

👣 Curka 2018. ❤
    👣 Dečko 2021. 💙
    9/2022. Blighted ovum 😔
    28.12.2022 ➕🙏
    👣 Dečko 2023. 💙

Tajchi2
    10. Listopad 2017. 14:43

bebica123

Tajchi2, mislis da bi trebala naci nesto od navedenog, javit im se i pitati da li im treba netko ko ce odrzavati drustvene mreze i sve objavljivati?

A gle po meni nemaš šta izgubit, pošalješ poruku na facebook da se nudiš za honorarni posao vođenja društvenih mreža  ukoliko im je to potrebno. ostaviš svoj kontakt i onda se neko možda javi. Znam da je to posao koji se radi od doma u 99% slučajeva , barem ga ove moje rade . neki baš dosta naglasak stavljaju na taj vid marketinga i voljni su dobro platiti za to.

• bebica123
    10. Listopad 2017. 14:48

Pa u svakom slucaju nemam sta za izgubiti, svakako cu malo guglat i javljat se... nije neka nuklerna fizika, a i dosta se razumijem u racunala... mozda cu imati srece 
    Hvala ti puno 😃

• ita87
    10. Listopad 2017. 14:56

Bebica mozes i voditi booking za apartmane ako znas kojeg vlasnika kojem se ne da time baviti.

Ja to inace radim, nastavit cu radit do kraja a nadam se i kad beba stigne.

little baby
    10. Listopad 2017. 14:57

mono1111

ikyri

Da saznala sam da je posteljica naprijed što mi je jako drago. Zadnji put mi je ostala posteljica pa nekako da je na istom mjestru sve me strah da nebi urasla malo i onda je to problematično. Ovako je na drugoj poziciji pa sam sretna

Mislis sprijeda?? I meni je tako! Osim sto je meni jako nisko smjestena.
    Sto znaci ta posteljica sprijeda? Da li se vise pokreti bebe osjecaju ako je sprijeda ili odostraga??

Kad je posteljica sprijeda onda se prije pokreti bebe osjete a kad je straga nesto kasnije. Koliko ja znam... meni je zadnjih dana malo iskocio trbuscis pogotovo navecer,u prvoj T je isto tako kolko me sjecanje sluzi ili mozda cak kasnije ne sjecam se uopce vise. Ali tako oko 12 tj ja mislim da je iskocio polako i onda sve vise

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.