Nove cure, dobrodosle !
Katuska, da li si i komb.probir radila??
Nisam, idem sutra ili preksutra u vinogradsku vadit krv za to..
I meni je posteljica sprijeda.. ne znam dal to ima kakvo znacenje i veze sa pokretima..hmm..posto je sprijeda prije bi rekla da se onda ne osjecaju pokreti toliko jer beba kao da ima jastuk ispred sebe..a opet..ja osjecam tu i tamo pokrete
Bokic cure, mene nije dugo bilo, spavala sam vecinom😂 vidim sad nas se vec dosta skupilo i bas mi je drago!
Uspjela sam procitati sve sto ste do sada napisale,a bome ste dosta pisale i zelim vam svima sto ljepsu trudnocicu😊
Meni su mucnine napokon prestale prije par tjedana, sutra punim punih 16.tjedana i vec par dana osjetim bebicu,tako mi je to slatko,nekad mi se zna po cijeli dan vrckati.
Cure cestitke na vasim deckicima.
Ja idem 19.10.na uzv i nadam se da cu onda saznati spol.
Sto se tice zimske garederobe,sva sreca sam prosle godine kupila kaput u mangu koji nije na zakopcavanje nego se veze,mislim da ce me to spasiti,a i jakna ima sa strane za podesiti velicinu,tako da sto se toga tice sam osigurana,ali vjerujem da cu pasti u napast da si kupim i jos neku 😂
Cekala sam cijelo vrijeme tajice u lidlu i dok sam dosla su se rasprodale,a haljine su im bile ogrome, S velicina kao da je L,tako da nisam ni to kupila,ali sam zato u H&M-u kupila trudnicke tajice za 69kn i prepreudobne su,tako da znate,ako neke jos nisu kupile.
Posteljica sprijeda - kasnije osjetite prve udarce
Posteljica straga - prije osjetite
Al mislim kad pocnu oni pravi udarci nema puno veze ni da imate dvije posteljice sprijeda...
Ma ja sam osjetila udarce kad je ginekologica malo stisnula s ultrazvukom... tako sam i prvi put osjetila..kad bi se nagnula u uskim trapericama i sl... ma sad ce to krenut. Bitno da je sve ok za sad. Ma gle prva lupkanja su koš individualna... ali nikakva posteljica nece pomoc kad u zadnjem trimestru krenu mlatit
I meni je posteljica sprijeda.. ne znam dal to ima kakvo znacenje i veze sa pokretima..hmm..posto je sprijeda prije bi rekla da se onda ne osjecaju pokreti toliko jer beba kao da ima jastuk ispred sebe..a opet..ja osjecam tu i tamo pokrete
I meni je posteljica sprijeda.. i taman bebi bila na pola lica.. pa ga nismo mogli poblize upoznat.. al i ovo kaj smo danas uspjeli vidjet..zaljubili se na prvu.. decko je 100% i predivan je.. trudnoca skolska.. jedino je strasno nisko i pritisce mi mjehur, pa sam zbog toga i cesto na wc-u. Ugl ja sretna. Dobit cu sina za sebe, a kasnije cemo otic po kcer za tatu. Hehe 🤗 p.s. snovi se ipak ostvaruju
url=https://lilypie.com]
I meni je posteljica sprijeda.. i taman bebi bila na pola lica.. pa ga nismo mogli poblize upoznat.. al i ovo kaj smo danas uspjeli vidjet..zaljubili se na prvu.. decko je 100% i predivan je.. trudnoca skolska.. jedino je strasno nisko i pritisce mi mjehur, pa sam zbog toga i cesto na wc-u. Ugl ja sretna. Dobit cu sina za sebe, a kasnije cemo otic po kcer za tatu. Hehe 🤗 p.s. snovi se ipak ostvaruju
Jao nadam se da ce samo jednog izvuć u stvarnosti.
Čestitam! Danas sve dečki! 😁😁😁
Cestitam Ena 😀😀snovi se stvarno ostvaruju..to sam ja rekla kad sam saznala da ce biti curica 😍
Curke previše pišmo ( tko se javlja ). Tražila sam nešto od prije 2 dana.... oko 15 stranica sam prelistala... moguce više.
Sortiraj odgovore
Najstariji