Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tajchi2
    10. Listopad 2017. 14:02

Ikry čestitam na dečku.

Što se tiče zimske garderobe,pošto sam i sa prvim u istom razdoblju bila trudna  iz iskustva svoga ću reć da nisam ništa kupovala jer su trudničke jakne i tad prije 5 godina bile skupe a sad su sigurno i gore od toga. Nevolim davat pare tolike za takve stvari
    Oblačila sam se  slojevito kad je došlo do toga da se nemože više ništa zakopčat na jakni fino šal dugi vunenei topli, ili pončo nabavite topliji deblji.

Ja se sjećam u prošloj T da sam i po ebay-u i aliexpressu tražila jakne ali i u njiht o šta ima predzvuk trudnički isto tako drži neku cijenu, manje je nego kod nas al isto košta.
    Ja ću ko i prošlu trudnoću lagano dok se kopča kopča kad ne bude onda šalevi bolji đemperi toplija odjeća ispod jakne da se izdrži. 

10. Listopad 2017. 14:08

Mene je u prvoj t vjecito zeblo po trbuhu, a i sad imam osjecaj da mi je trbuh uvijek nekako hladan... Valjda je to ono majcinsko nemoj da djetetu bude hladno haha
    Obozavamo snijeg i ja i dragi, idemo na skijanje radje nego na ljetovanje, ove godine necemo, mozda on s deckima ode ma vikend, a sljeme i sanjkanje nam ostaje za gust s malom ove sezone... Tako da jakna zbilja nebi bila losa

Mama mia
    10. Listopad 2017. 14:11

Pozdrav cure. Evo ja se pridruzujem proljetnim venama. Trudna sam 14tj... čitam vaše komentare i super ste... želim vam lijepe trudnoće. Uživajte 😊 

Mama mia
    10. Listopad 2017. 14:15

Bebama sortu krivo napisano.

Tajchi2
    10. Listopad 2017. 14:18

Ivana 1603

Pozdrav cure. Evo ja se pridruzujem proljetnim venama. Trudna sam 14tj… čitam vaše komentare i super ste… želim vam lijepe trudnoće. Uživajte 😊

Dobrodošla . I ja tebi želim lijepu ,ugodnu i školsku trudnoću

mono1111
    10. Listopad 2017. 14:21

Ita, 
    Isti termin imamo, hehe ! Ja sam dns usla u 14 tt, koliko god mi vrijeme sporo ide, nekako 14 tt mi se cini wauuu !!!
    Cure, super za deckicee !
    Ja ne planiram kupovati jaknu, imam od prosle godine, imam i neki poncho koji mogu nekako omotati i prebaciti preki trbuha, sal, veste i to je to !
    E dajte mi recite, haha, vec sam malo i zabrinuta...bila sam mislila da mi je trbuh poceo rasti, tj.kako koji dan, ali generalno nije uopce...ono navecer od hrane i svega je onak okrugli, ali ujutro je relativno ravan....kad je vama, s prvom iznesenom T do kraja poceo rasti trbuh?? Tj.kad vam se vidio??

ikyri
    10. Listopad 2017. 14:22

Da saznala sam da je posteljica naprijed što mi je jako drago. Zadnji put mi je ostala posteljica pa nekako da je na istom mjestru sve me strah da nebi urasla malo i onda je to problematično. Ovako je na drugoj poziciji pa sam sretna

mono1111
    10. Listopad 2017. 14:22

Nove cure, dobrodosle !
    Katuska, da li si i komb.probir radila??

mono1111
    10. Listopad 2017. 14:23

ikyri

Da saznala sam da je posteljica naprijed što mi je jako drago. Zadnji put mi je ostala posteljica pa nekako da je na istom mjestru sve me strah da nebi urasla malo i onda je to problematično. Ovako je na drugoj poziciji pa sam sretna

Mislis sprijeda?? I meni je tako! Osim sto je meni jako nisko smjestena.
    Sto znaci ta posteljica sprijeda? Da li se vise pokreti bebe osjecaju ako je sprijeda ili odostraga??

• bebica123
    10. Listopad 2017. 14:25

Pozdrav curke, ima li tko kakvu ideju za neki posao od kuce koji moze biti placen sada kad sam na bolovanju doma? Koja kuna vise nebi  odmogla... 🙂🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.