Ikyri super bravo :) bas mi je drago. Kod mene sve ok, beba se vrckala puno pa ju je jedva izmjerila. Spol jos ne znamo,rano je
Dobro jutro curw.
Jeste razmisljali o zimskoj garderobi? Ja jutros isla na trznicu i izvadim baloner iz ormara i jedva donji gumb zakopcala… A razmisljam si sta cu na zimu, kaputa imam 3, dva su ful uska i strukirana, treci je bijeli i nije za svaki dan, jakna kratka ne dolazi u obzir haha jer mi nece pol trbuha pokrit, a dugacka je opet uska…
O ovome i ja razmisljam... Ako cu raditi onda cu investirat u neku jednosezonsku jaknu, a ako ne slojevito cu se obuci, imam jedan kaput A kroja... Kako,sam ja bucka od muza puza jaku ne mogu ni kad nisam trudna :D
Ma u neki secondhand po jaknicu. Ako zima bude jaka trebat ce vam postena jakna.
Super savijet. Ili mozda neka grupa pa kupit od neke mame. Postoje li jakne samo za trudnice?
Ma u neki secondhand po jaknicu. Ako zima bude jaka trebat ce vam postena jakna.
Super savijet. Ili mozda neka grupa pa kupit od neke mame. Postoje li jakne samo za trudnice?
Postoje. Ali su skupe i ne znam tko to kupuje.
Ma sigurno ima negdje nešto. Treba.malo prosurfat i vidjet
Hahaha cure svasta ste ispisale u par sati
Cestitke na deckima ana i ikyri!!
Slojevito oblacenje po zimi i ne moramo nikakve jakne kupovat, no vidjet cemo. Ako dobijem 20,30kg..morat cu jaknu kupovat hehe
Ali mi smo na moru, pa zima i nije tako strasna
Sad vidim na aplikaciji da mi je danas 14 tt woohoo!!!
Mislila da je sutra, sva sreca pa vidim od mono potpis, termin nam je isti dan
Mozda bude u lidlu kakva jakna, ici cu po nju odmah u 7 sati... Lidlichka u dusi
Jel iko bio u onom pepku? Sta ima tamo?
Kaze sogi da tamo pogledam, da njoj to pada na pamet
Sortiraj odgovore
Najstariji