Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Katuska99
    10. Listopad 2017. 13:10

Ikyri super bravo :) bas mi je drago. Kod mene sve ok, beba se vrckala puno pa ju je jedva izmjerila. Spol jos ne znamo,rano je 

Katuska99
    10. Listopad 2017. 13:11

• Student24
    10. Listopad 2017. 13:13

kaktus

Dobro jutro curw.
    Jeste razmisljali o zimskoj garderobi? Ja jutros isla na trznicu i izvadim baloner iz ormara i jedva donji gumb zakopcala… A razmisljam si sta cu na zimu, kaputa imam 3, dva su ful uska i strukirana, treci je bijeli i nije za svaki dan, jakna kratka ne dolazi u obzir haha jer mi nece pol trbuha pokrit, a dugacka je opet uska…

O ovome i ja razmisljam... Ako cu raditi onda cu investirat u neku jednosezonsku jaknu, a ako ne slojevito cu se obuci, imam jedan kaput A kroja... Kako,sam ja bucka od muza puza jaku ne mogu ni kad nisam trudna :D 

• Student24
    10. Listopad 2017. 13:14

ikyri

Ma u neki secondhand po jaknicu. Ako zima bude jaka trebat ce vam postena jakna.

Super savijet. Ili mozda neka grupa pa kupit od neke mame. Postoje li jakne samo za trudnice?

ikyri
    10. Listopad 2017. 13:29

Student24

ikyri

Ma u neki secondhand po jaknicu. Ako zima bude jaka trebat ce vam postena jakna.

Super savijet. Ili mozda neka grupa pa kupit od neke mame. Postoje li jakne samo za trudnice?

Postoje. Ali su skupe i ne znam tko to kupuje. 
    Ma sigurno ima negdje nešto. Treba.malo prosurfat i vidjet

• ita87
    10. Listopad 2017. 13:31

Hahaha cure svasta ste ispisale u par sati 

Cestitke na deckima ana i ikyri!!

• ita87
    10. Listopad 2017. 13:32

Slojevito oblacenje po zimi i ne moramo nikakve jakne kupovat, no vidjet cemo. Ako dobijem 20,30kg..morat cu jaknu kupovat hehe

Ali mi smo na moru, pa zima i nije tako strasna 

• ita87
    10. Listopad 2017. 13:34

Sad vidim na aplikaciji da mi je danas 14 tt woohoo!!! 
    Mislila da je sutra, sva sreca pa vidim od mono potpis, termin nam je isti dan 

10. Listopad 2017. 13:43

Mozda bude u lidlu kakva jakna, ici cu po nju odmah u 7 sati... Lidlichka u dusi 

10. Listopad 2017. 13:44

Jel iko bio u onom pepku? Sta ima tamo?
    Kaze sogi da tamo pogledam, da njoj to pada na pamet

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.