Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    09. Listopad 2017. 10:58

Kathryn cestitam na ultrazvuku. Ljubomorna sam na sve vas koje znate da je sve ok.... ja idalje cekam 23.10.da idem :)

Honey
    09. Listopad 2017. 10:58

Ahaaa, to je ta matematika  E hvala, to me zanimalo! Stvarno mi nije bilo jasno! 

ikyri
    09. Listopad 2017. 11:00

Ta prva 2 tj. iako jajna stanica nije oplođena ulazi i cukus skupa s maternicom i puno se toga mora desit da bi došlo do trudnoće pa nemožeš to baš maknut iz trudnoće...vec mora bit dio. 

ikyri
    09. Listopad 2017. 11:01

Honey

Ahaaa, to je ta matematikaE hvala, to me zanimalo! Stvarno mi nije bilo jasno!

Pa što tebi kaže sticker? Koliko.si ti mislila da si trudna...kako sebi računaš?

kathryn
    09. Listopad 2017. 11:04

Ma sve je to ok, i ja koja se ne kuzim kad nekome kazem neznam ni sama sta sam rekla... nema veze sto je manja, samo neka se sve uredno razvija.. Panda brzo ce to...meni dani lete..

ikyri
    09. Listopad 2017. 11:07

Ma meni je na prvom ultrazvuku bila 5 dana manja trudnoca a ja sam očekivala samo 2-3 dana. Na drugom je bila točna s mojim očekivanjima...

Honey
    09. Listopad 2017. 11:15

Pa ja racunam kao i svi od prvog dana zadnje M, i toliko mi je i na tickeru. Ali kako ja stvarno racunam tek od zaceca, sebi u glavi, beba mi je 2tj.manja. Eto, zanimalo me kako doktori dodu do te neke druge matematike koja opet nije vezana za zacece. 

Honey
    09. Listopad 2017. 11:17

It's complicated  

panda102
    09. Listopad 2017. 11:22

Kathryn ti si imala 27.8. zadnju a ja 26.8. ali ja sam trakicom ulovila 14.dan ovulaciju, mozda kod mene ne bude velike oscilacije. 

kathryn
    09. Listopad 2017. 11:28

mislim da nebi trebalo biti, al koliko vidim i citam svima je po uzv trudnoca manja..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.