Kathryn cestitam na ultrazvuku. Ljubomorna sam na sve vas koje znate da je sve ok.... ja idalje cekam 23.10.da idem :)
Ahaaa, to je ta matematika E hvala, to me zanimalo! Stvarno mi nije bilo jasno!
Ta prva 2 tj. iako jajna stanica nije oplođena ulazi i cukus skupa s maternicom i puno se toga mora desit da bi došlo do trudnoće pa nemožeš to baš maknut iz trudnoće...vec mora bit dio.
Ahaaa, to je ta matematikaE hvala, to me zanimalo! Stvarno mi nije bilo jasno!
Pa što tebi kaže sticker? Koliko.si ti mislila da si trudna...kako sebi računaš?
Ma sve je to ok, i ja koja se ne kuzim kad nekome kazem neznam ni sama sta sam rekla... nema veze sto je manja, samo neka se sve uredno razvija.. Panda brzo ce to...meni dani lete..
Ma meni je na prvom ultrazvuku bila 5 dana manja trudnoca a ja sam očekivala samo 2-3 dana. Na drugom je bila točna s mojim očekivanjima...
Pa ja racunam kao i svi od prvog dana zadnje M, i toliko mi je i na tickeru. Ali kako ja stvarno racunam tek od zaceca, sebi u glavi, beba mi je 2tj.manja. Eto, zanimalo me kako doktori dodu do te neke druge matematike koja opet nije vezana za zacece.
Kathryn ti si imala 27.8. zadnju a ja 26.8. ali ja sam trakicom ulovila 14.dan ovulaciju, mozda kod mene ne bude velike oscilacije.
mislim da nebi trebalo biti, al koliko vidim i citam svima je po uzv trudnoca manja..
Sortiraj odgovore
Najstariji