Ali sta se tice sirovog mesa,fete,tune i jaja ni inace nisam to cesto konzumirala pa mi niti ne fali bas..salatu od tune jedem jednom na mj.i pol
Tema vec postoji ali nema komentara pa cu ovdje napisati..
Jucer na ultrazvuku mi je doktorica rekla da imam hematom na posteljici i cistu na lijevom jajniku 53mm
Nije mi savjetovala mirovanje samo duphaston tri puta na dan.
Sada sam 6 tjedan i 6 dana.
Jako sr bojim.
Ima li netko iskustva s tim?
Bjgirl,
Trebas imati dvije uputnice mislim, znaci jedna za uzv a jedna za Rani kombinirani probir, mislim da se vadi sve do 13 tt, ili 14 nisam sigurna.
Ides vaditi krv u lab, od 7 do 9 i nakon vadjenja ides na uzv u podrum...tako su meni rekli, ali ja nisam isla na uzv u podrum nego na moj odjel...
Nista ne placas !
Makar, mene su obavezno pitali, tj.ja sam prvo obavila uzv i morala im sliku pokazati jer su morali unijeti i koliki je nuhalni nabor, uz ostale podatke....krv sam vadila s internom uputnicom, tako da s takvom mogu doci na vadjenje do 15 h, a vi s crvenom uputnicom do 9 h....
Ali kad sam pitala bas u podrumu, bas su mi rekli da prvo krv izvadim i onda dodjem na uzv u podrum !
Tema vec postoji ali nema komentara pa cu ovdje napisati..
Jucer na ultrazvuku mi je doktorica rekla da imam hematom na posteljici i cistu na lijevom jajniku 53mm
Nije mi savjetovala mirovanje samo duphaston tri puta na dan.
Sada sam 6 tjedan i 6 dana.
Jako sr bojim.
Ima li netko iskustva s tim?
Koliko je velik hematom i gdje se tocno nalazi?
Da li krvaris??
Pa najcesce sve prodje ok s hematomom, samo malo uspori sa svojim aktivnostima.
Hematom moze krvariti, pa se nemoj jako preplasiti ako slucajno dobijes neko krvarenje ili smedji iscjedak...
Vjerovatno nije veliki i nema brige..ali svakako malo uspori
Pitanje. Nije glupo nadam se. Da li vas nakon orgazma fataju grcevi u donjem dijelu stomaka?
Onda je sve isto kao za triple test..znaci ides na vadenje krvi onda na uzv i onda nosis jedan nalaz sa uzv-a tamo di si vadila krv jer moraju te mjere upisati..ugl.to ce ti sve oni tamo reci..panda to je normalno i naravno vrlo moguce..mada ja apstiniram od toga..em sta uooce ali uopce mi nije do toga em me strah itd..jadan moj muz popustim mu svaka 3 tjedna i onda strahujem dva dana
Koliko nas ima covjek jedva uspije sve procitati. Neka, neka bit ce proljetni baby boom
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Tko sve sutra ima pregled i kad?
Ja danas u 18:30. :D
Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D
Eto, Možeš i ti samnom i Honey na sokić kad se uspijemo dog hehe
Ja zivim na kvatricu
👣 Curka 2018. ❤
👣 Dečko 2021. 💙
9/2022. Blighted ovum 😔
28.12.2022 ➕🙏
👣 Dečko 2023. 💙
Tko sve sutra ima pregled i kad?
Ja danas u 18:30. :D
Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D
Eto, Možeš i ti samnom i Honey na sokić kad se uspijemo dog hehe
Ja zivim na kvatricu
Super, možeš i ti s nama! Skupila se ekipa u taj čas. Ne moramo se brinuti da bi nam ponestalo tema za razgovor, ionako cijelo vrijeme visimo na klokanici hehe
Sortiraj odgovore
Najstariji