Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mono1111
    05. Listopad 2017. 12:12

Mene nema sat vremena ovdje, i vec valjda napisane 3 stranice ! Tko ce vas sve poloviti !??

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 12:18

Cure..pol toga nisam polovila..vidjela sam burek hahahahah i honey da se pere i da je nina objavila ime i prezime ..eto..ako sam nesto bitno propustila javite

ikyri
    05. Listopad 2017. 12:48

Tko sve sutra ima pregled i kad? 

05. Listopad 2017. 13:20

Hahaha Ninnach umirem 

Moj pregled sutra u 8h. Već vidim da ću ga noćas sanjati. 

Bjgirl
    05. Listopad 2017. 13:23

Ej da se javim.. bila danas na pregledu... mrvica u pokretu maše rukicama i nogicama sreca mala... i imam pitanje ... morala bi na onaj test za nasljedne bolesti down itd. Al mi to u Bj nemamo pa moram u Zg ... u kojoj bolnici se to radi ?

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 13:28

Bjgirl

Ej da se javim.. bila danas na pregledu… mrvica u pokretu maše rukicama i nogicama sreca mala… i imam pitanje … morala bi na onaj test za nasljedne bolesti down itd. Al mi to u Bj nemamo pa moram u Zg … u kojoj bolnici se to radi ?

U kojem si tjednu?? Dal ides na kombinirani probir na koji se ide od 12-14 tjedna ili na triple test na koji se ide izmedu 15 i 18 tjedna?? Oboje se radi u Petrovoj i trebaju ti uputnice za vadenje krvi i uzv

Bjgirl
    05. Listopad 2017. 13:34

10tj  mislim da ovaj kombinirani do 14 tjedna.. jel.se to sta placa i da li se narucuje tamo?

• Elviramagistic
    05. Listopad 2017. 13:45

Bjgirl

10tj mislim da ovaj kombinirani do 14 tjedna.. jel.se to sta placa i da li se narucuje tamo?

U Petrovoj se ne placa i ne narucuje se..za kombinirani ce ti Mono napisati jer sam ja isla na Triple test ali mislim da je isti sistem..prvo od 7-9 vadenje krvi onda dolje u podrum na uzv

Bjgirl
    05. Listopad 2017. 13:53

Elviramagistic

Bjgirl

10tj mislim da ovaj kombinirani do 14 tjedna.. jel.se to sta placa i da li se narucuje tamo?

U Petrovoj se ne placa i ne narucuje se..za kombinirani ce ti Mono napisati jer sam ja isla na Triple test ali mislim da je isti sistem..prvo od 7-9 vadenje krvi onda dolje u podrum na uzv

Aha ok cekam onda mono da se javi... ja sam u Zg malo pogubljena... hvala puno na info

• Student24
    05. Listopad 2017. 14:08

ikyri

Tko sve sutra ima pregled i kad?

Ja danas u 18:30. :D
    Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.