Mene nema sat vremena ovdje, i vec valjda napisane 3 stranice ! Tko ce vas sve poloviti !??
Cure..pol toga nisam polovila..vidjela sam burek hahahahah i honey da se pere i da je nina objavila ime i prezime ..eto..ako sam nesto bitno propustila javite
Hahaha Ninnach umirem
Moj pregled sutra u 8h. Već vidim da ću ga noćas sanjati.
Ej da se javim.. bila danas na pregledu... mrvica u pokretu maše rukicama i nogicama sreca mala... i imam pitanje ... morala bi na onaj test za nasljedne bolesti down itd. Al mi to u Bj nemamo pa moram u Zg ... u kojoj bolnici se to radi ?
Ej da se javim.. bila danas na pregledu… mrvica u pokretu maše rukicama i nogicama sreca mala… i imam pitanje … morala bi na onaj test za nasljedne bolesti down itd. Al mi to u Bj nemamo pa moram u Zg … u kojoj bolnici se to radi ?
U kojem si tjednu?? Dal ides na kombinirani probir na koji se ide od 12-14 tjedna ili na triple test na koji se ide izmedu 15 i 18 tjedna?? Oboje se radi u Petrovoj i trebaju ti uputnice za vadenje krvi i uzv
10tj mislim da ovaj kombinirani do 14 tjedna.. jel.se to sta placa i da li se narucuje tamo?
10tj mislim da ovaj kombinirani do 14 tjedna.. jel.se to sta placa i da li se narucuje tamo?
U Petrovoj se ne placa i ne narucuje se..za kombinirani ce ti Mono napisati jer sam ja isla na Triple test ali mislim da je isti sistem..prvo od 7-9 vadenje krvi onda dolje u podrum na uzv
U Petrovoj se ne placa i ne narucuje se..za kombinirani ce ti Mono napisati jer sam ja isla na Triple test ali mislim da je isti sistem..prvo od 7-9 vadenje krvi onda dolje u podrum na uzv
Aha ok cekam onda mono da se javi... ja sam u Zg malo pogubljena... hvala puno na info
Tko sve sutra ima pregled i kad?
Ja danas u 18:30. :D
Kvatric? Ja radim na Kvatricu :D
Sortiraj odgovore
Najstariji