Proljetne bebe 2018.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    panda102
    06. Listopad 2017. 07:04

Ena sretno na pregledu 
    Meni muka....

Palčica0306
    06. Listopad 2017. 07:20

Dobro jutro cure🤗

panda102
    06. Listopad 2017. 07:31

Haj jesam se iznervirala sad.........malo je rec.... 
    direktor mi nece dat godisnji 2.11.da izadjem na pregled u 15.jer od 15h imamo glupi kurs ruskog jezika. I nazovem ja nju jutros da kazem da ne mogu doci da me naruci drugi dan. Joj ona poce galamit, mrzim te sestrice ubicu je!!! Kao to je prvi pregled kako mozete tako, pa sta cu sad padat na poslu unesvjest. de rekoh narucite me tjedan prije. Kao kako prije nece se nista vidjet, kao u 9.tjednu, I opet mi nije htjela dat termin popodne dala mi 10 do 7 ujutro 7.11. i poklopi mi. . . 

ikyri
    06. Listopad 2017. 07:48

panda102

Haj jesam se iznervirala sad………malo je rec….
    direktor mi nece dat godisnji 2.11.da izadjem na pregled u 15.jer od 15h imamo glupi kurs ruskog jezika. I nazovem ja nju jutros da kazem da ne mogu doci da me naruci drugi dan. Joj ona poce galamit, mrzim te sestrice ubicu je!!! Kao to je prvi pregled kako mozete tako, pa sta cu sad padat na poslu unesvjest. de rekoh narucite me tjedan prije. Kao kako prije nece se nista vidjet, kao u 9.tjednu, I opet mi nije htjela dat termin popodne dala mi 10 do 7 ujutro 7.11. i poklopi mi. . .

Grozno! Prvi pregled nije dugačak ne treba velika rupa u rasporedu... Tko zna oko čega je ona živčana.

ikyri
    06. Listopad 2017. 07:49

ikyri

panda102

Haj jesam se iznervirala sad………malo je rec….

Grozno! Prvi pregled nije dugačak ne treba velika rupa u rasporedu… Tko zna oko čega je ona živčana.

A i šef ti je bajan.

panda102
    06. Listopad 2017. 07:50

Znači oplakala na jutro. Divno. Poslala sam  upit za termin u Krškom privatno, to mi je najbliže, ja ne mogu toliko čekati stvarno. Jer idem na putovanje 27.10. i kako da ja idem negdje kad ne znam sta se desava u meni...

06. Listopad 2017. 07:57

panda102

Znači oplakala na jutro. Divno. Poslala sam upit za termin u Krškom privatno, to mi je najbliže, ja ne mogu toliko čekati stvarno. Jer idem na putovanje 27.10. i kako da ja idem negdje kad ne znam sta se desava u meni…

Panda, otkuda si?
    Jel mozes uzet dan bolovanja ako ti ne daju godisnji?
    Ne znam kakva je firma, jesi za stalno, kakav je zakon... 

ikyri
    06. Listopad 2017. 07:58

Ja sam luda nemam vode u stanu od jutra. Što znači da nemam kave 😣

06. Listopad 2017. 07:59

Ikyri. Pravac u ducan po jednu flasiranu za kavicu... Lako za umivanje, al bez kave nema zivota. 

06. Listopad 2017. 08:00

Cure koje ste zaposlene i niste na komplikacijama, procitajte ovo :
    https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/zaposlene-trudnice-ako-niste-znale-1065

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.