Haj jesam se iznervirala sad.........malo je rec....
direktor mi nece dat godisnji 2.11.da izadjem na pregled u 15.jer od 15h imamo glupi kurs ruskog jezika. I nazovem ja nju jutros da kazem da ne mogu doci da me naruci drugi dan. Joj ona poce galamit, mrzim te sestrice ubicu je!!! Kao to je prvi pregled kako mozete tako, pa sta cu sad padat na poslu unesvjest. de rekoh narucite me tjedan prije. Kao kako prije nece se nista vidjet, kao u 9.tjednu, I opet mi nije htjela dat termin popodne dala mi 10 do 7 ujutro 7.11. i poklopi mi. . .
Haj jesam se iznervirala sad………malo je rec….
direktor mi nece dat godisnji 2.11.da izadjem na pregled u 15.jer od 15h imamo glupi kurs ruskog jezika. I nazovem ja nju jutros da kazem da ne mogu doci da me naruci drugi dan. Joj ona poce galamit, mrzim te sestrice ubicu je!!! Kao to je prvi pregled kako mozete tako, pa sta cu sad padat na poslu unesvjest. de rekoh narucite me tjedan prije. Kao kako prije nece se nista vidjet, kao u 9.tjednu, I opet mi nije htjela dat termin popodne dala mi 10 do 7 ujutro 7.11. i poklopi mi. . .
Grozno! Prvi pregled nije dugačak ne treba velika rupa u rasporedu... Tko zna oko čega je ona živčana.
Haj jesam se iznervirala sad………malo je rec….
Grozno! Prvi pregled nije dugačak ne treba velika rupa u rasporedu… Tko zna oko čega je ona živčana.
A i šef ti je bajan.
Znači oplakala na jutro. Divno. Poslala sam upit za termin u Krškom privatno, to mi je najbliže, ja ne mogu toliko čekati stvarno. Jer idem na putovanje 27.10. i kako da ja idem negdje kad ne znam sta se desava u meni...
Znači oplakala na jutro. Divno. Poslala sam upit za termin u Krškom privatno, to mi je najbliže, ja ne mogu toliko čekati stvarno. Jer idem na putovanje 27.10. i kako da ja idem negdje kad ne znam sta se desava u meni…
Panda, otkuda si?
Jel mozes uzet dan bolovanja ako ti ne daju godisnji?
Ne znam kakva je firma, jesi za stalno, kakav je zakon...
Ikyri. Pravac u ducan po jednu flasiranu za kavicu... Lako za umivanje, al bez kave nema zivota.
Cure koje ste zaposlene i niste na komplikacijama, procitajte ovo :
https://klokanica.24sata.hr/forum/tema/zaposlene-trudnice-ako-niste-znale-1065
Sortiraj odgovore
Najstariji